Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax

Nye produkter fra Moroccanoil: Volume Shampoo, Conditioner og Luminous Hairspray

Den velkendte Moroccanoil har efterhånden vokset sig til en stor produktserie. Senest i Danmark har vi nu fået en serie til tyndt og fint hår. Det var tiltrængt, som jeg har skrevet tidligere, så er jeg voldsomt glad for deres produkter, men de eksisterende har været velegnede til meget slidt og tørt hår og har derfor kunne tynge fint og glat hår som mit.

Jeg elsker Moroccanoils produkter, og det har absolut intet med arganolie, Marokko eller andre marketingstunt at gøre. Tværtimod handler det om nogle velformulerede produkter, som gør god brug af silikone, meget milde og gode rensestoffer og gode balsamingredienser. Arganolien er efter min bedste overbevisning mindre end sekundær og i produktet mere af markedsføringshensyn. I langt de fleste produkter står den meget langt nede på ingredienslisten – og heldigvis for det, silikone og behentrimonium chlorid føles virkelig godt til håret, olie er en temmelig fedtet oplevelse. Olie i shampoo? Nej tak.

Extra Volume Shampoo og Extra Volume Conditioner
Jeg kan rigtig godt lide dem af flere årsager. Shampooen er uden de potentielt irriterende sulfater, som jeg har snakket om før. Balsammen er en virkelig god blanding af primært silikone og ingrediensen behentrimonium chlorid, som jeg er stødt på for nylig også, og som er meget effektiv og yderst interessant. Det er ikke noget, der vil ændre dit hår permanent, men det er en fantastisk balsam til at give en øjeblikkelig følelse af sundere hår. Mit hår er voldsomt slidt i spidserne, og følelsen når man kommer denne balsam i er faktisk ret vild. Det er en øjeblikkelig udredning af fuglereden.

Produkterne er parfumeret, men det er mildt og uden de 26 deklarationspligtige parfumestoffer, hvilket er en kæmpe sjældenhed i hårprodukter, så kæmpe pil op for det.

Moroccanoil Luminous Hairspray
Jeg blev spurgt af en læser for et stykke tid siden, hvilken hårspray jeg kunne anbefale. Og jeg måtte blive svar skyldig, for jeg har ikke brugt hårspray siden en gang i 90’erne. Grunden er at jeg ikke har gået med opsatte frisurer og ikke har kunne se meningen med et klistret og ufleksibelt hold, som forsvandt så snart jeg rørte ved det. Denne har jeg en anden oplevelse med og har faktisk oplevet mig selv gribe efter den, vende hovedet ned, spraye og ryste det hele på plads for ekstra fylde og kapow og derefter sætte det igen med et sidste spray. Det virker, og den er fleksibel og føles helt anderledes end i de gode, gamle dage. Så her kan jeg præsentere den første hårlak, jeg har brugt siden 90’erne.

Der er en smule shimmer i, så den giver lidt shine i håret.

Udover disse produkter har Moroccanoil også lanceret en hårkur Weightless Hydrating Mask, som af uransagelige årsager indeholder et par skidte parfumestoffer (hvorfor når nu de andre ikke gør?) og Curl Defining Cream til krøllet hår.

Her kan du købe det
Du kan købe Moroccanoil hos frisører og på nettet. Produkterne er på markedet i løbet af april. Hairspray koster 159, shampooen koster 169 og conditioner koster 179, og de kan købes hos frisører og på nettet.

Har I prøvet nogle af Moroccanoils produkter?

26 kommentarer

 • Charlotte Louise

  De lyder lækre! Men prisen afskrækker mig altså lidt, det er trods alt bare shampoo, balsam (og hårspray).

  Har lige købt deres Intense Curling Cream. Har en blanding af bølger og bløde krøller, og den er bare skøn! Meget fugtgivende samtidig med at den gør krøllerne mere definerede, så jeg slipper for alt for kruset hår. Og håret bliver sååååå blødt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Charlotte Louise

   Mit hår er glattere end glat og jeg ELSKER den!
   Den virker nemlig udemærket som leave-in conditioner og giver samtidig håret struktur!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg har ikke prøvet nogle af deres produkter. Endnu! For jeg må da prøve! Det kunne sikkert lige være noget for mit store, krøllede og noget slidte hår :-) Ikke at jeg har brug for volumen – men pleje, det har jeg brug for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Karen!

  Så skal du gå efter denne serie:

  http://pudderdaaserne.dk/2011/10/17/moroccanoil-harplejeserie/

  Det vil dit hår elske dig for :-)

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Helene – du ved da også hvordan du skal lokke mig i uføre ;-) Det må jeg jo prøve!

  Kh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Karen

   Det er jeg sørme ked af :-P Men det er altså rigtigt :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Hahaha :-) Jeg har faft kig på produkterne længe – og du fik mig til at tage beslutningen. Nu venter jeg bare på en rabatkode – we miss you-kode fra en af de engelske beauty sider, så jeg kan få det lidt billigere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Haha :-D
   Se det lyder fornuftigt :-P
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg har olien og havde store forventninger til den, fordi den har fået så gode anmeldelser her og andre steder. Jeg troede den ville være god til mit lange lidt stride, tørre og frizzy hår, men den gør desværre ikke noget for mig, andet end at gøre mit hår lidt hurtigere fedtet.
  Nu kan det være jeg prøver nogle af deres lettere produkter i stedet – de lyder lækre og jeg kan rigtig godt lide konceptet.
  Mange hilsner
  Agnete

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Agnete!
   Hvis dit hår er tørt osv. ville jeg holde mig langt væk fra denne shampoo. Alle de andre produkter vil sikkert fungere glimrende, men lige shampooen skal du holde dig fra.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kidde

  Hej. Bare en hurtig kommentar til dem der bliver lidt afskrækkede af prisen; jeg eeeeeelsker Maroccan-oil! Jeg har virkelig langt hår, som jeg vasker hver anden eller tredje dag, og jeg er så positivt overrasket over, hvor drøj shampoo og balsam i serien er i brug. Jeg har nu brugt samme sæt i tre måneder (!), og der er stadig til mindst en måned – nok mere. Så i min verden kan det meget bedre betale sig, end at investere i billige produkter, der ikke er nær så gode, og kræver at man bruger mere per gang. Glæder mig til at prøve hårspray’en! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • shahnaz

  Hej Pudderdåserne

  Jeg ville lige kommentere på Moroccanoil, jeg har brugt den i et par år nu, men det er først det sidste år at den er blevet “inn”.
  Og jeg må sige at med sin popularitet er den steget i pris, men men men konsistensen er blivet anderledes og duften er ikke så skøn længere.
  Den er dog stadig et dejligt produkt, men de har med 100% sikkerhed ændret indholdet og i mine øjne er den blevet ringere :-((
  Jeg vil klart anbefale at prøve Macademia olien, den er billigere, der er mere i og den er ligeså god måske endda bedre :)
  Tak for en skøn blog.

  Hilsen Shahnaz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Shahnaz
   Tak for tippet!
   Hjemme hos os bruger vi kokosolie som kur, så vi skal helt sikkert også prøve macademiaolie :-D
   Lige med hensyn til hårolie er min favorit stadig Orofluido, selvom de øvrige produkter fra MO er virkelig gode :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Nu hvor du skriver, at olie giver en fedtet oplevelse i shampoo, er det så en personlig vurdering eller giver shampoo med olie generelt fedtet hår? Naturligvis ligger det til højrebenet, at olie tilfører fedt, men jeg bruger shampoo med op til flere olier i (så vidt jeg husker) og jeg mærker ikke umiddelbart en fedtethed efter badet. Men efter dette udsagn, kom jeg alligevel til at tænke på, om mit hår bliver hurtigere fedtet af at bruge hårshampoo med olie i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Bine. Det var ment ifht. hvis man brugte olie i håret, som var ren olie og ikke som de hår”olier”, der er på markedet, som hovedsageligt består af silikone. Jeg har selv prøvet med bare en lillebitte smule ren kokosolie i håret. Oh dear, det var fedtet! Der er ikke noget galt med olier i hårprodukter, de er der typisk i så små mængder, at det ikke har nogen betydning. Men prøv at kigge på ingredienslisten. Hvis de står blandt de første ingredienser, så er det klart et problem. Men det kan jeg ikke forestille mig, at de gør.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Katja,

  Lige et enkelt spørgsmål, du skriver der er silicone i produkterne? Så kan jeg ikke bruge min sulfatfri shampoo 3 fra Purely Proffesional til at vaske håret med efter vel? så skal jeg måske bruge nr 2? og jeg har meget tørt hår synes jeg, vil olien være en god ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er i princippet ikke noget galt med kombinationen silikone og sulfatfri shampoo. Der er heller ikke sulfat i moroccanoils egne shampoos :-) Men der er stor forskel på shampoo og stor forskel på silikone, så jeg kan ikke sige andet end at det må komme an på en prøve. Jeg ville i hvertfald ikke købe shampoo 2, før jeg havde prøvet med shampoo 3, og var sikker i min sag. Og selv der vil du sikkert med fordel kunne skifte i mellem.

   Men: prøv det først. Jeg kan ikke vide det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Sørensen

  Hej Katja og Helene!

  Jeg har brugt olien i 1½ år nu, og før jeg begyndte på den spaltede mit hår meget, jeg har langt hår. Efter kort tid med olien holdt mit hår op med at spalte og nu må jeg sige det er sjældent jeg finder et spaltet hår, til trods for det som regel hænger løst ned af ryggen. Så den olie kan jeg kun anbefale :-D

  I sidste måned købte jeg den nye hair spray, og havde forventet meget. Blev lidt skuffet, for jeg synes ikke den giver så meget hold som jeg havde håbet. Jeg har lidt naturkrøl i mit hår, og også etager i håret så nogle gange laver jeg krøller i det med lidt skum og andre gode sager. Normalt bruger jeg Sexy Hair hårlak, Spray ‘n’ play tror jeg den hedder, og det holder fantastisk indtil jeg reder det ud, men denne fra Moroccan holder slet ikke på den måde. Til gengæld dufter den skønt, men det kan jo ikke gøre det alene!

  Knus fra Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Karin

   Nej duften er sgu ikke grund nok til at købe en hårlak! Æv, hvor ærgerligt. Men du har tydeligvis også et HELT andet hår end mit tynde glatte tjavs. men bittert… Håber du finder nogen andre, der kan blive glade for den måske?

   Hvor er det dejligt at olien virker sådan på langt sigt. Det er ret interessant at høre faktisk :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Helene og Katja!

  Hvordan fungerer denne serie med ønsket om sulfat- og silikinefri hårprodukter?

  I skriver i kommentarerne, at der er forskel på silikoner? Jeg mindes at have læst et sted (vist som kommentar til Emily Salomon), at (en af jer?) har ændret lidt syn på det med silikoner – eller husker jeg helt forkert?

  Jeg bruger Purely Prof. shampoo nr. 0 + conditioner 2. Kunne rigtig godt tænke mig at finde gode stylingprodukter til krøller og overvejer krøl-creme fra Moroccanoil. Vil derofr gerne lige høre jeres (altid) fornuftige og gode kommentarer;-)

  Bedste hilsner Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Susanne
   Jeg har ændret syn på sulfaterne http://pudderdaaserne.dk/2011/12/13/sulfater-revisited-ma-vide-til-tor-hud-eller-irriteret-hovedbund/

   Men bestemt ikke silikone – jeg elsker silikone :)

   Moroccanoil er uden sulfater, men indeholder MEGET silikone. MEGET! Så hvis du vil undgå silikone, så er deres balsam og plejeprodukter absolut no-go.

   Der er også silikone i denne, men det er ikke meget. Ingredienslisten er:
   Water (aqua), cetearyl alcohol, polyquaternium-11, glycol stearte, hydrolyzed vegetable protein PG-Propyl silanetriol, polyquaternium-72, argania spinosa kernel oil (argan oil), fragrance (parfum), dimethicone, behentrimonium methosulfate (and) C10-40 isoalkylamidopropylethldimonium ethosulfate (and) cetyl alcohol, ceteareth-20, DMDM hydantoin, lactic acid

   Dimethicone er en silikone. Jeg ville personligt synes, det var temmelig fjollet at afskrive denne alene pga. silikonen.

   Men lige skrækken for silikone har jeg jo så heller aldrig været med på.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Katjha!

  Tak for dit udførlige svar! Jeg regner med, at det er ingredienslisten til krøl-creme fra Moroccanoil, du skriver (ja, måske dumt, men du skriver “denne”, og da indlægget handler om et andet Moroccanoil-produkt, end det jeg spørger til, vil jeg lige være på den sikre side;-)

  Kan du skrive lidt om, hvorfor I ikke ‘frygter’ silikonen på samme måde som CG-motode-folkene? Er det dit indtryk, at eks. Prely Prof. shampoo sagtens kan klare jobbet med at vaske silikone ud? Jeg er lige begyndte at bruge deres produkter – bruger shampoo 0 fordi jeg har krøller – ved dog at shampoo 2 er mere målrettet til at udvakse stylingprodukter, men er blvet anbefaldet 0’eren af hensyn til de naturlige krøller. Har du en holdning eller input mon?

  Takker endnu en gang for fantastisk råd og vejledning;-)!

  Bedste hilsner Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Og lige et sprøgsmål mere…

  Kender du eller Helene til, hvad andre med krøller synes om Moroccanoils krøl-creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Svar til Susannes indlæg d.30.10.2012:

  Jeg har via min frisør prøvet Moroccanoils intense curl cream i mit naturkrøllede hår. Den gav udmærket liv til krøllerne, men de føltes lidt fedtede, så det er slet ikke min favorit :-(

  Jeg sværger til enten Label.m Curl Cream (og gerne sammen med deres Blow Out Spray) eller Evo Liquid Rollers Curl Balm – og prøver at holde mig fra produkter med meget silikone i, da jeg ikke synes, at de gør meget godt krøllerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Hej Mette!

   Tak for dit svar – dejligt du gad give input;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  HJÆLP! Jeg har brugt 2 forskellige kerastase shampoos over længere tid, men begyndte at få ømme bumser i panden og i hårgrænsen. Jeg skiftede så til Moroccanoil’s volume shampoo, og bumserne forsvandt, men nu efter et par måneders brug, får jeg regelmæssigt bumser i panden og i hårgrænsen igen… Jeg har brug for en god shampoo, som gerne giver volume, jeg får hurtigt fedtet hovedbund og har spaltede spidser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax