Nye produkter fra Moroccanoil: Volume Shampoo, Conditioner og Luminous Hairspray

03.04.12

Den velkendte Moroccanoil har efterhånden vokset sig til en stor produktserie. Senest i Danmark har vi nu fået en serie til tyndt og fint hår. Det var tiltrængt, som jeg har skrevet tidligere, så er jeg voldsomt glad for deres produkter, men de eksisterende har været velegnede til meget slidt og tørt hår og har derfor kunne tynge fint og glat hår som mit.

Jeg elsker Moroccanoils produkter, og det har absolut intet med arganolie, Marokko eller andre marketingstunt at gøre. Tværtimod handler det om nogle velformulerede produkter, som gør god brug af silikone, meget milde og gode rensestoffer og gode balsamingredienser. Arganolien er efter min bedste overbevisning mindre end sekundær og i produktet mere af markedsføringshensyn. I langt de fleste produkter står den meget langt nede på ingredienslisten – og heldigvis for det, silikone og behentrimonium chlorid føles virkelig godt til håret, olie er en temmelig fedtet oplevelse. Olie i shampoo? Nej tak.

Extra Volume Shampoo og Extra Volume Conditioner
Jeg kan rigtig godt lide dem af flere årsager. Shampooen er uden de potentielt irriterende sulfater, som jeg har snakket om før. Balsammen er en virkelig god blanding af primært silikone og ingrediensen behentrimonium chlorid, som jeg er stødt på for nylig også, og som er meget effektiv og yderst interessant. Det er ikke noget, der vil ændre dit hår permanent, men det er en fantastisk balsam til at give en øjeblikkelig følelse af sundere hår. Mit hår er voldsomt slidt i spidserne, og følelsen når man kommer denne balsam i er faktisk ret vild. Det er en øjeblikkelig udredning af fuglereden.

Produkterne er parfumeret, men det er mildt og uden de 26 deklarationspligtige parfumestoffer, hvilket er en kæmpe sjældenhed i hårprodukter, så kæmpe pil op for det.

Moroccanoil Luminous Hairspray
Jeg blev spurgt af en læser for et stykke tid siden, hvilken hårspray jeg kunne anbefale. Og jeg måtte blive svar skyldig, for jeg har ikke brugt hårspray siden en gang i 90’erne. Grunden er at jeg ikke har gået med opsatte frisurer og ikke har kunne se meningen med et klistret og ufleksibelt hold, som forsvandt så snart jeg rørte ved det. Denne har jeg en anden oplevelse med og har faktisk oplevet mig selv gribe efter den, vende hovedet ned, spraye og ryste det hele på plads for ekstra fylde og kapow og derefter sætte det igen med et sidste spray. Det virker, og den er fleksibel og føles helt anderledes end i de gode, gamle dage. Så her kan jeg præsentere den første hårlak, jeg har brugt siden 90’erne.

Der er en smule shimmer i, så den giver lidt shine i håret.

Udover disse produkter har Moroccanoil også lanceret en hårkur Weightless Hydrating Mask, som af uransagelige årsager indeholder et par skidte parfumestoffer (hvorfor når nu de andre ikke gør?) og Curl Defining Cream til krøllet hår.

Her kan du købe det
Du kan købe Moroccanoil hos frisører og på nettet. Produkterne er på markedet i løbet af april. Hairspray koster 159, shampooen koster 169 og conditioner koster 179, og de kan købes hos frisører og på nettet.

Har I prøvet nogle af Moroccanoils produkter?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Charlotte Louise

De lyder lækre! Men prisen afskrækker mig altså lidt, det er trods alt bare shampoo, balsam (og hårspray).
Har lige købt deres Intense Curling Cream. Har en blanding af bølger og bløde krøller, og den er bare skøn! Meget fugtgivende samtidig med at den gør krøllerne mere definerede, så jeg slipper for alt for kruset hår. Og håret bliver sååååå blødt 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Charlotte Louise
Mit hår er glattere end glat og jeg ELSKER den!
Den virker nemlig udemærket som leave-in conditioner og giver samtidig håret struktur!
Mvh. Helene

Karen

Jeg har ikke prøvet nogle af deres produkter. Endnu! For jeg må da prøve! Det kunne sikkert lige være noget for mit store, krøllede og noget slidte hår 🙂 Ikke at jeg har brug for volumen – men pleje, det har jeg brug for!

Pudderdåse Helene

Hej Karen!
Så skal du gå efter denne serie:
https://pudderdaaserne.dk/2011/10/17/moroccanoil-harplejeserie/
Det vil dit hår elske dig for 🙂
Mvh. Helene

Karen

Hej Helene – du ved da også hvordan du skal lokke mig i uføre 😉 Det må jeg jo prøve!
Kh Karen

Pudderdåse Helene

Hej Karen
Det er jeg sørme ked af 😛 Men det er altså rigtigt 😀
Kh. Helene

Karen

Hahaha 🙂 Jeg har faft kig på produkterne længe – og du fik mig til at tage beslutningen. Nu venter jeg bare på en rabatkode – we miss you-kode fra en af de engelske beauty sider, så jeg kan få det lidt billigere 🙂

Pudderdåse Helene

Haha 😀
Se det lyder fornuftigt 😛
Mvh. Helene

Agnete

Jeg har olien og havde store forventninger til den, fordi den har fået så gode anmeldelser her og andre steder. Jeg troede den ville være god til mit lange lidt stride, tørre og frizzy hår, men den gør desværre ikke noget for mig, andet end at gøre mit hår lidt hurtigere fedtet.
Nu kan det være jeg prøver nogle af deres lettere produkter i stedet – de lyder lækre og jeg kan rigtig godt lide konceptet.
Mange hilsner
Agnete

Pudderdåse Helene

Hej Agnete!
Hvis dit hår er tørt osv. ville jeg holde mig langt væk fra denne shampoo. Alle de andre produkter vil sikkert fungere glimrende, men lige shampooen skal du holde dig fra.
Mvh. Helene

Louise Kidde

Hej. Bare en hurtig kommentar til dem der bliver lidt afskrækkede af prisen; jeg eeeeeelsker Maroccan-oil! Jeg har virkelig langt hår, som jeg vasker hver anden eller tredje dag, og jeg er så positivt overrasket over, hvor drøj shampoo og balsam i serien er i brug. Jeg har nu brugt samme sæt i tre måneder (!), og der er stadig til mindst en måned – nok mere. Så i min verden kan det meget bedre betale sig, end at investere i billige produkter, der ikke er nær så gode, og kræver at man bruger mere per gang. Glæder mig til at prøve hårspray’en! 🙂

shahnaz

Hej Pudderdåserne
Jeg ville lige kommentere på Moroccanoil, jeg har brugt den i et par år nu, men det er først det sidste år at den er blevet “inn”.
Og jeg må sige at med sin popularitet er den steget i pris, men men men konsistensen er blivet anderledes og duften er ikke så skøn længere.
Den er dog stadig et dejligt produkt, men de har med 100% sikkerhed ændret indholdet og i mine øjne er den blevet ringere :-((
Jeg vil klart anbefale at prøve Macademia olien, den er billigere, der er mere i og den er ligeså god måske endda bedre 🙂
Tak for en skøn blog.
Hilsen Shahnaz

Pudderdåse Helene

Hej Shahnaz
Tak for tippet!
Hjemme hos os bruger vi kokosolie som kur, så vi skal helt sikkert også prøve macademiaolie 😀
Lige med hensyn til hårolie er min favorit stadig Orofluido, selvom de øvrige produkter fra MO er virkelig gode 😀
Mvh. Helene

Bine

Nu hvor du skriver, at olie giver en fedtet oplevelse i shampoo, er det så en personlig vurdering eller giver shampoo med olie generelt fedtet hår? Naturligvis ligger det til højrebenet, at olie tilfører fedt, men jeg bruger shampoo med op til flere olier i (så vidt jeg husker) og jeg mærker ikke umiddelbart en fedtethed efter badet. Men efter dette udsagn, kom jeg alligevel til at tænke på, om mit hår bliver hurtigere fedtet af at bruge hårshampoo med olie i.

Pudderdåse Katja

Hej Bine. Det var ment ifht. hvis man brugte olie i håret, som var ren olie og ikke som de hår”olier”, der er på markedet, som hovedsageligt består af silikone. Jeg har selv prøvet med bare en lillebitte smule ren kokosolie i håret. Oh dear, det var fedtet! Der er ikke noget galt med olier i hårprodukter, de er der typisk i så små mængder, at det ikke har nogen betydning. Men prøv at kigge på ingredienslisten. Hvis de står blandt de første ingredienser, så er det klart et problem. Men det kan jeg ikke forestille mig, at de gør.
Kh. Katja

Ida

Hej Katja,
Lige et enkelt spørgsmål, du skriver der er silicone i produkterne? Så kan jeg ikke bruge min sulfatfri shampoo 3 fra Purely Proffesional til at vaske håret med efter vel? så skal jeg måske bruge nr 2? og jeg har meget tørt hår synes jeg, vil olien være en god ide?

Pudderdåse Katja

Der er i princippet ikke noget galt med kombinationen silikone og sulfatfri shampoo. Der er heller ikke sulfat i moroccanoils egne shampoos 🙂 Men der er stor forskel på shampoo og stor forskel på silikone, så jeg kan ikke sige andet end at det må komme an på en prøve. Jeg ville i hvertfald ikke købe shampoo 2, før jeg havde prøvet med shampoo 3, og var sikker i min sag. Og selv der vil du sikkert med fordel kunne skifte i mellem.
Men: prøv det først. Jeg kan ikke vide det 🙂

Karin Sørensen

Hej Katja og Helene!
Jeg har brugt olien i 1½ år nu, og før jeg begyndte på den spaltede mit hår meget, jeg har langt hår. Efter kort tid med olien holdt mit hår op med at spalte og nu må jeg sige det er sjældent jeg finder et spaltet hår, til trods for det som regel hænger løst ned af ryggen. Så den olie kan jeg kun anbefale 😀
I sidste måned købte jeg den nye hair spray, og havde forventet meget. Blev lidt skuffet, for jeg synes ikke den giver så meget hold som jeg havde håbet. Jeg har lidt naturkrøl i mit hår, og også etager i håret så nogle gange laver jeg krøller i det med lidt skum og andre gode sager. Normalt bruger jeg Sexy Hair hårlak, Spray ‘n’ play tror jeg den hedder, og det holder fantastisk indtil jeg reder det ud, men denne fra Moroccan holder slet ikke på den måde. Til gengæld dufter den skønt, men det kan jo ikke gøre det alene!
Knus fra Karin

Pudderdåse Katja

Hej Karin
Nej duften er sgu ikke grund nok til at købe en hårlak! Æv, hvor ærgerligt. Men du har tydeligvis også et HELT andet hår end mit tynde glatte tjavs. men bittert… Håber du finder nogen andre, der kan blive glade for den måske?
Hvor er det dejligt at olien virker sådan på langt sigt. Det er ret interessant at høre faktisk 🙂
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *