Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

8 kommentarer

 1. Maria

  Hej smukke piger :-)
  TAK for en fantastisk blog! :)

  Jeg ville høre jer, hvilken læbebalsam der er jeres absolut yndlings?
  Jeg har ekstremt tørre læber, hvilket resultere i at jeg ikke kan have læbestift på, da det “sætter sig” i sådan en sprække jeg nærmest kronisk har fået :(
  Så mangler en fantastisk læbebalsam til at sove med…
  Håber I kan hjælpe :-)

  Knus

 2. Gunhild

  Kære Pudderdåser.
  Tusind tak for en fantastisk blog og for anmeldelsen af Rudolf Care.
  Jeg er en pige på 27, der er på udkig efter en hudplejeserie og har kigget meget på Rudolf Care, da jeg er glad for at det er gennemtestet, men har været meget i tvivl om effekten heraf. I skriver at der findes mange andre cremer med en højere koncentration af antioxidanter. Kan I give et eksempel herpå? Jeg har til min store bekymring meget tynd hud omkring øjnene og synes at mine smilerynker er meget tydelige for min alder. Kan I råde mig til, hvilke produkter jeg kan bruge??

  Kh. Gunhild

 3. Julie

  Du skriver at der findes andre cremer der kan det samme til en bedre pris, hvilke har du i tankerne?
  Anti stress cremen fåes iøvrigt med pumpe i 25 ml. Pris pr. ml er den samme.

  Tak for en fin blog!

  • Katja Moikjær

   Der er ingen med præcis samme konsistens. Men gode cremer til tør og forpint hud er for eksempel A-Derma Exomega og Purely Professional Repair Creme.

 4. Arnannguaq

  Hej!
  Jeg er 35 år og bor på Grønland (tør lift+kulde). Min hud er meget tør og sart, og specielt om vinteren!
  Hvad er jeres allerbedste råd mht creme? Jeg har prøvet;
  -jeres aha-serum+ a derma Exomega eller jeres Alt-i-en-creme) er kun godt til om natten da det ellers er for fedt.
  -Rudolphs Anit-stress creme (ofte med ansigtsmaling under) som er okay,men efter et par timer føles min hud igen ‘tørstig’.

  Jeg overvejer nu at investere i EGF serum til om natten og Eucerin serum+ dagcreme til om dagen. Tror i det vil være okay? Eller har i et bedre bud? Tør hud kan jo nemt resultere i rynker. Og desværre har jeg oplevet med alt jeg har prøvet, at det føles dejligt at få på huden, men 2-3 timer efter føles den igen tør :-(

  På forhånd tak!

  • Katja Moikjær

   Kære Arnannguaq. Beklager det sene svar. Jeg er ikke selv erfaren med så megen kulde, men min umiddelbare tanke er at du har brug for masser af fedt. Hvis vores alt i en creme er for fed, så er jeg lidt i tvivl… Du nævner selv rigtigt gode produkter, jeg kan ikke rigtigt svare. Det må komme an på en prøve.

   EGF er et antiage produkt og giver dig næppe nogle særlige fordele ifht. kulden. Men det er et fantastisk produkt.

   Jeg tror ikke rigtigt jeg kan hjælpe dig mere andet end at du må prøve dig frem. Det er som sagt alle gode produkter du nævner.

   PS. Husk solfaktor i solen!

   Kh. Katja

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk