Fredagsfavorit: Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream

30.03.12

Efter min Rudolph Care anmeldelse kiggede Helene vantro på mig i går, da jeg sagde, at jeg ville lægge deres Facial Cream. Men selv når man har kritiseret et produkt før, så skal man altså skrive det, når man har noget pænt at sige! Og det har jeg virkelig her.

Ja, jeg mener stadig, at du kan finde en creme, der kan det samme til en meget billigere penge. Og jeg er stadig helt sikker på, at i løbet af den tid, der er gået siden sidste anmeldelse, hvor den har levet en hensygnende tilværelse i mit overfyldte skab med skønhedsprodukter, er enhver rest af antioxidanter forduftet som dug for solen på grund af indpakningen i krukke, der ikke beskytter de sarte antioxidanter.

Men de sidste par måneder herhjemme har været meget hård kost for min hud. Ikke nok med at det har været vinter, vores lejlighed lider også under et barsk indeklima.

Først og fremmest kæmper vi med en meget lav luftfugtighed herhjemme indenfor (under 30%) og ved ikke helt hvorfor. Derudover er vi påvirket af meget støv fra den store metrobyggeplads lige overfor. Som vores overboer siger “oppe fra 4. kan vi se støvskyen stige op nogle gange. Det kan ikke være sjovt for jer nede i stuelejligheden”.

Så jeg er mildest talt en indtørret og støvet rosin. Og på et eller andet tidspunkt for en måneds tid siden i min jagt i skabet efter noget, der kunne hjælpe, greb jeg Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream, og jeg har ikke sluppet den siden. Mit ansigt sluger den til sig, og det hjælper helt fantastisk på min udtørrede og udpinte hud. Den er gået fra at føles som et nummer for lille til mit ansigt, til at føles normal og behagelig igen.

Jeg ønsker mig den SÅ meget i en pumpe! Be’ om!

Her kan du købe den
Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream koster 495 kroner for 50 ml og kan købes i parfumerier, stormagasiner og i webshops som fx. på Magasin.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Maria

Hej smukke piger 🙂
TAK for en fantastisk blog! 🙂
Jeg ville høre jer, hvilken læbebalsam der er jeres absolut yndlings?
Jeg har ekstremt tørre læber, hvilket resultere i at jeg ikke kan have læbestift på, da det “sætter sig” i sådan en sprække jeg nærmest kronisk har fået 🙁
Så mangler en fantastisk læbebalsam til at sove med…
Håber I kan hjælpe 🙂
Knus

Pudderdåse Katja

Hej Maria
Tak for de pæne ord. Og det er et meget nemt spørgsmål at svare på: https://pudderdaaserne.dk/2010/06/24/minitest-problemknuser-til-sprukne-l%C3%A6ber-og-andre-t%C3%B8rre-pletter/
Kh. Katja

Gunhild

Kære Pudderdåser.
Tusind tak for en fantastisk blog og for anmeldelsen af Rudolf Care.
Jeg er en pige på 27, der er på udkig efter en hudplejeserie og har kigget meget på Rudolf Care, da jeg er glad for at det er gennemtestet, men har været meget i tvivl om effekten heraf. I skriver at der findes mange andre cremer med en højere koncentration af antioxidanter. Kan I give et eksempel herpå? Jeg har til min store bekymring meget tynd hud omkring øjnene og synes at mine smilerynker er meget tydelige for min alder. Kan I råde mig til, hvilke produkter jeg kan bruge??
Kh. Gunhild

Pudderdåse Katja

Kære Gunhild
Selvom Rudolph indeholder masser af antioxidanter indeholder de ikke noget, der kan ændre på dine smilerynker (det kan antioxidanter ikke).
Du kan se nogle af de produkter, der virker mod rynker, her: https://pudderdaaserne.dk/2011/06/19/guide-sadan-mindsker-du-rynker-rynkecremer-der-virke/
Kh. Katja

Julie

Du skriver at der findes andre cremer der kan det samme til en bedre pris, hvilke har du i tankerne?
Anti stress cremen fåes iøvrigt med pumpe i 25 ml. Pris pr. ml er den samme.
Tak for en fin blog!

Katja Moikjær

Der er ingen med præcis samme konsistens. Men gode cremer til tør og forpint hud er for eksempel A-Derma Exomega og Purely Professional Repair Creme.

Arnannguaq

Hej!
Jeg er 35 år og bor på Grønland (tør lift+kulde). Min hud er meget tør og sart, og specielt om vinteren!
Hvad er jeres allerbedste råd mht creme? Jeg har prøvet;
-jeres aha-serum+ a derma Exomega eller jeres Alt-i-en-creme) er kun godt til om natten da det ellers er for fedt.
-Rudolphs Anit-stress creme (ofte med ansigtsmaling under) som er okay,men efter et par timer føles min hud igen ‘tørstig’.
Jeg overvejer nu at investere i EGF serum til om natten og Eucerin serum+ dagcreme til om dagen. Tror i det vil være okay? Eller har i et bedre bud? Tør hud kan jo nemt resultere i rynker. Og desværre har jeg oplevet med alt jeg har prøvet, at det føles dejligt at få på huden, men 2-3 timer efter føles den igen tør 🙁
På forhånd tak!

Katja Moikjær

Kære Arnannguaq. Beklager det sene svar. Jeg er ikke selv erfaren med så megen kulde, men min umiddelbare tanke er at du har brug for masser af fedt. Hvis vores alt i en creme er for fed, så er jeg lidt i tvivl… Du nævner selv rigtigt gode produkter, jeg kan ikke rigtigt svare. Det må komme an på en prøve.
EGF er et antiage produkt og giver dig næppe nogle særlige fordele ifht. kulden. Men det er et fantastisk produkt.
Jeg tror ikke rigtigt jeg kan hjælpe dig mere andet end at du må prøve dig frem. Det er som sagt alle gode produkter du nævner.
PS. Husk solfaktor i solen!
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *