Problemknuser til sprukne læber og andre tørre pletter

24.06.10
Decubal Lips & Dry Spot Balm

Decubal Lips & Dry Spot Balm

Opdatering 15/10 2018: Dette meget gamle indlæg er pludselig begyndt at få trafik igen. Desværre er Decubal Lips & Dry Spots Balm blevet omformuleret fuldstændig siden denne anmeldelse. Blandt andet er der ikke længere salicylsyre i. Denne anmeldelse er derfor ikke længere gældende.

Jeg har virkeligt et afhængighedsforhold til læbepomader og kombineret med mine meget tørre læber, har jeg stort set prøvet alt på markedet. Men jeg tror jeg har fundet min favorit for det næste lange stykke tid: Decubal Lips & Dry Spots Balm.

Det er et virkeligt godt produkt med nogle fornuftige ingredienser. Lanolin og vaseline blødgører læberne, salicylsyre exfolierer dem blidt og E-vitamin er ikke bare en effektiv antioxidant, men har mange andre dokumenterede fordele for huden, som det vil tage for lang tid at remse op her. De få og simple men effektive ingredienser giver lækre bløde læber og hjælper især, hvis du har sprukken eller tør hud på læberne. Mine læber har aldrig haft det bedre, efter jeg begyndte at bruge den.

Bløde neglebånd igen
Men denne multikunstner kan ikke kun hjælpe dine læber. Jeg har med stor succes brugt den på andre problemområder. For eksempel har den vist sig hamrende effektiv til mine tørre og revnede neglebånd, som er blevet bløde og pæne igen. Også tørre pletter på huden kan have rigtigt god gavn af denne behandling.

Bedre end Eight Hour Cream
Kombinationen af vaseline, E-vitamin og salicylsyre, får mig til at tænke på et meget hypet produkt, nemlig Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Og dette billige, relativt simple produkt fra apoteket slår det med flere længder. For det første indeholder Elizabeth Ardens Eight Hour Cream adskillige æteriske olier/parfumer og andre problematiske stoffer, for det andet er salicylsyren i Eight Hour Cream ikke i stand til at eksfoliere på grund af en for høj PH-værdi. Så du er langt bedre tjent med Decubals version, som hverken indeholder parfume, konservering eller farvestoffer, om har en effektiv evne til at eksfoliere døde hudceller.

Og så koster Decubal Lips & Dry Spots Balm kun 59,95 og kan købes på apoteket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Mine vinter-musthaves til tør hud - MiskMask

[…] men faktisk havde jeg tit lidt tørre læber indenunder. Så googlede jeg lidt, og faldt over det her indlæg fra Pudderdåserne, hvor de anbefaler Decubal lips & dry spots balm til læberne… Og det kan jeg godt […]

Malene

Jeg har netop købt den, da jeg døjer med sprunken hud omrking læberne – OG omkring øjnene. Så nu vil jeg høre, kan jeg smøre den på øjnene også? 🙂

Helene Randløv

Hej Malene
Nej, det er en dårlig idé. Panthenol i så høje doser må man ikke bruge omkring øjnene.
Kh. Helene

Sheila

Ja det kan du sagtens 🙂

Sheila

Uh det er også min yndlings og har været det i en del år efterhånden, jeg bruger ikke andet på mine læber.. 🙂
Tak for tippet med neglebånd, den havde jeg ikke selv tænkt på, men det skal jeg da bestemt i gang med..

Helene Randløv

Den er blevet reformuleret siden denne anmeldelse 🙂

Sheila

Må man så ikke bruge den til neglebåndene eller hvad mener du? 😊

Helene Randløv

Hej Sheila
Nej, jeg mener, at det produkt, vi anmeldte dengang, ikke er det samme, som det er i dag.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *