Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata

16.03.12
Vita-Liberata-Præmie

Vi trænger til sol, men vi gider ikke rynker og alt det andet kedelige, som desværre hører med til det at få brunet huden på naturlig vis. Derfor er begge dåser store fortalere for selvbruner, men vi er også kræsne, vi gider nemlig heller ikke blive orange eller at lugte grimt i processen.

I forbindelse med vores julekalender, fik jeg endelig mulighed for at teste Vita Liberata, som Katja altid anbefaler og jeg blev ikke skuffet. Jeg har prøvet alle tre varianter af Vita Liberata og er lettet over brugervenligheden. Ikke nok med at det er nemt at påføre produkterne, de har absolut INGEN grim lugt og farven er naturlig og meget ulig den orange farve jeg havde i starten af halvfemserne.

Præmie
Faktisk led jeg indtil forrige år af angst for selvbrunere og trods de efterhånden mange gode oplevelser med disse og lignende produkter, sidder angsten stadig dybt i mig.
Der er en del af vores læsere, som har det på samme måde og derfor har Pudderdåserne i anledning af det skønne solskinsvejr, denne uge har budt os, fået lov til at udlodde to sæt solskin fra Vita Liberata bestående af:

Classic Tanning Mitt: En genial påføringshandske.
Rich Silken Chocolate: Farvet selvbruner gelé til ansigtet
Sheer Silken Mousse: Let selvbruner mousse til kroppen
Deep Silken Touch: Ufarvet selvbruner creme til ansigtet

Som nævnt har jeg testet alle tre og jeg er ovenud tilfreds med resultaterne. Min målestok for succes er farveintensiteten, da jeg på ingen måde har intentioner om at ligne en vis herre med bandana. Lad os få udryddet angsten sammen, selvbrunere er nemlig ikke farlige længere.

På billedet herunder kan du se, hvordan de tre produkter ser ud, når en alt for stor mængde er fordelt på et begrænset område. Måden er totalt unfair over for produkterne, men det er netop for at mane skrækscenarier om brune plamager i jorden. Sædvanligvis vil man jo fordele produktet på et langt større område, så der er altså ingen grund til at blive forskrækket over farverne. Metoden er anvendt netop for at vise værst tænkelige resultat og helt ærlig er det ikke særlig skræmmende.
Photobucket

Regler
For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet nedenfor fortælle om din værste eller bedste oplevelse med selvbruner eller om, hvorfor du netop aldrig har prøvet denne type produkter.
Konkurrencen løber til på søndag (den 18/3) klokken 19.30, hvor kommentarfeltet vil blive lukket og vinderen trukket. Vinderne vil blive offentliggjort samme aften. Kommentarer med e-mail eller web-adresser vil ikke blive godkendt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Line R

Jeg har haft nogle ret uheldige oplevelser i mine teenage-år, så jeg holder mig væk fra selvbrunere.
Men ville elske at gå foråret i møde i en lidt mere solbrun udgave af mig selv.

Kirsti

Hvorfor jeg aldrig har brugt selvbruner kan siges meget kort: sidney Lee. Jeg har holdt mig meget tilbage da jeg synes man ofte ser folk der bruger selvbruner kommer til at ligne sidney og når man først har smurt sig ind er det jo lidt skidt at finde ud af man har ‘over done it’ men da jeg ik tager solarier er dette måske muligheden for at forsøge mig med selvbruner

Louise Hartmann

Da jeg er rødhåret er jeg også utrolig lys i huden! hvilket har betydet at jeg altid bliver solskoldet, derfor bruger jeg høj solfaktor = jeg ingen farve har fået. Derfor har jeg tidligere har prøvet en del selvbruner – uden et godt resultat! Så jeg heller ikke brugt det, i nogle år.
Men jeg vil jo, som så mange andre, gerne have en fin kulør har til sommer. Derfor kunne det være rigtigt lækkert at prøve dette, har hørt godt om det flere steder, så ville være skønt hvis jeg kunne komme med den sammen konklusion 🙂

Anna

Jeg har ikke den store erfaring med selvbruner – jeg har ikke turde, for jeg er lysere end lys! Og nå ja, så har jeg også übersart hud der nemt slår ud, så jeg har haft et orange, kløende skræk-scenarie i hovedet…
Jeg har de seneste par år brugt Doves creme med en smule selvbruner i på benene, but that’s it… Solarie tør jeg med min lyse hudfarve selvfølgelig slet ikke.
Men det dersens Vita Liberata ser jo ganske fornuftigt ud, kulørmæssigt… Måske burde man springe ud i det?

Julie

Jeg var til en fest for en del år siden, hvor værtinden så strålende ud, men der stod en aura omkring hende af selvbrunerlugt!!!!
På det tidspunkt havde jeg selv eksperimenteret lidt med selvbruner og haft fine resultater, men efter den fest var jeg skræmt fra vid og sans og har ikke brugt det siden… 🙁

Louise

Jeg melder mig i rækken med horror-lignende resultater efter selvbruner-servietterne!
Jeg skulle til min venindes bryllup sidste forår og skulle have den yndigste pastelfarvede kjole på. Jeg havde egentlig glædet mig ret meget, for det er jo ikke vildt tit man sådan rigtig kan dresse sig op. Derfor var skuffelsen også til at tage at føle på, da jeg stod der i min drøm af en kjole med verdens blegeste stænger. ‘Heldigvis’ havde jeg et par selvbruner-servietter liggende (de var blevet til overs i forb. en dansekonkurrence, hvor jeg ikke turde bruge dem), så det skulle prøves! Det gik lidt hurtigt -det er som om jeg aldrig har tid nok til at gøre mig klar!-, men jeg var egentlig ret sikker på at det var gået ok. -Lige indtil vi stod i det sommerhus, hvor vi skulle overnatte, og jeg skulle have min fine kjole på. Mine ben var totalt stibede! Jeg havde åbenbart kun fået selvbruner foran, bagved og på siderne af benet, så jeg havde fire meget orange, samt fire meget hvide striber: super klædeligt! Well jeg fik pulsen lidt ned igen, og takkede mig selv for, at jeg hade smidt en ekstra serviet i tasken på vej ud af døren. Jeg fik fikset mine ben og så afsted til kirken. I kirken kunne jeg så sidde og se på mine ben, der stille og roligt fik forvandlet striberne til pletter..! Da vi gik ud af kirken lignede mine ben en hel slikbutik: nogle steder var de stribede som bismarcksbolcher, andre steder hvide som pebermunte, men mest dominerende var de store områder, der mest af alt lignede smeltet chokolade! Suk..!
Jeg skal selv giftes i år, og jeg tænker, at jeg måske godt kunne bruge lidt hjælp til det der med kuløren..?

Estermarie

Uha jeg har osse prøvet selvbrunere i 80`erne. Føj hvor det lugtede og farven var ganske forfærdelig.
Farven på mine ben kalder jeg i daglig tale for ENGELSK BLÅ.
Jeg tåler ikke solen ret godt, da jeg får nældefeber og det varer ved i måneder. Så jeg har bare så meget BRUG for selvbruner, for ikke at blænde folk. Men jeg tør ikke.
Jo altså hvis jeg vinder 🙂

Sisi

Jeg har også altid haft fordomme for selvbrunere og har derfor altid bare lagt mig ind i “cancer-grillen”… Men efterhånden som jeg er blevet ældre, synes jeg ikke, at jeg gider ligge i solarie hele tiden. I stedet har jeg prøvet en selvbruner, som hedder Tan-In-A-Can. Dennis Knudsen anbefaler også denne. Jeg synes, den fungerer superfint! Ingen streger, og man kan selv justere hvor brun man skal være – alt efter hvor mange lag man lægger 🙂

Pudderdåse Katja

Den er jeg også glad for

Ditte Mehner Kristiansen

Jeg har ALDRIG nogensinde fundet en selvbruner, der ikke gør mig orange og stinkende i 3 dage efterfølgende – aldrig!!!
Jeg har opgivet at lede og blive ved med at bruge penge på det. Angsten omkring at “selvbrunere er farlige” sidder dybt i mig og jeg har vitterligt opgivet håbet…
Disse produkter burde måske være en sidste chance i håbet om lidt glød, når vi går foråret og sommeren i møde. Jeg håber! 🙂

Anne N.

En vinter i mine yngre dage brugte jeg selvbruner i ansigtets – det så super smart ud, synes jeg selv. Jeg brugte rigeligt den vinter. Indtil jeg opdagede, mine kridhvide ører og ditto hals – det så forfærdelig ud i forhold til mit ansigt, der lignede én, der havde været på en måneds solferie i Thailand. Gys, jeg så skrækkelig ud. Har holdt mig fra selvbruner siden 🙂

Din kommentar