Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata

16.03.12
Vita-Liberata-Præmie

Vi trænger til sol, men vi gider ikke rynker og alt det andet kedelige, som desværre hører med til det at få brunet huden på naturlig vis. Derfor er begge dåser store fortalere for selvbruner, men vi er også kræsne, vi gider nemlig heller ikke blive orange eller at lugte grimt i processen.

I forbindelse med vores julekalender, fik jeg endelig mulighed for at teste Vita Liberata, som Katja altid anbefaler og jeg blev ikke skuffet. Jeg har prøvet alle tre varianter af Vita Liberata og er lettet over brugervenligheden. Ikke nok med at det er nemt at påføre produkterne, de har absolut INGEN grim lugt og farven er naturlig og meget ulig den orange farve jeg havde i starten af halvfemserne.

Præmie
Faktisk led jeg indtil forrige år af angst for selvbrunere og trods de efterhånden mange gode oplevelser med disse og lignende produkter, sidder angsten stadig dybt i mig.
Der er en del af vores læsere, som har det på samme måde og derfor har Pudderdåserne i anledning af det skønne solskinsvejr, denne uge har budt os, fået lov til at udlodde to sæt solskin fra Vita Liberata bestående af:

Classic Tanning Mitt: En genial påføringshandske.
Rich Silken Chocolate: Farvet selvbruner gelé til ansigtet
Sheer Silken Mousse: Let selvbruner mousse til kroppen
Deep Silken Touch: Ufarvet selvbruner creme til ansigtet

Som nævnt har jeg testet alle tre og jeg er ovenud tilfreds med resultaterne. Min målestok for succes er farveintensiteten, da jeg på ingen måde har intentioner om at ligne en vis herre med bandana. Lad os få udryddet angsten sammen, selvbrunere er nemlig ikke farlige længere.

På billedet herunder kan du se, hvordan de tre produkter ser ud, når en alt for stor mængde er fordelt på et begrænset område. Måden er totalt unfair over for produkterne, men det er netop for at mane skrækscenarier om brune plamager i jorden. Sædvanligvis vil man jo fordele produktet på et langt større område, så der er altså ingen grund til at blive forskrækket over farverne. Metoden er anvendt netop for at vise værst tænkelige resultat og helt ærlig er det ikke særlig skræmmende.
Photobucket

Regler
For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet nedenfor fortælle om din værste eller bedste oplevelse med selvbruner eller om, hvorfor du netop aldrig har prøvet denne type produkter.
Konkurrencen løber til på søndag (den 18/3) klokken 19.30, hvor kommentarfeltet vil blive lukket og vinderen trukket. Vinderne vil blive offentliggjort samme aften. Kommentarer med e-mail eller web-adresser vil ikke blive godkendt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Heidi

Skræk og gru. tænker tilbage på dengang i teenage årene hvor man bare skulle have en masse solarie og være brun hele tiden(som i brun/brun)
Og da jeg dengang ikke syntes at solariet gav nok købte jeg en billig selvbruner og jeg kan bare sige at den bandanna selvbrunene fyr ville have været bleg af misundelse. Der var løbet striber ned ar benen, jeg havde helt blege øre og så sled jeg selvbruneren af ved alle mine led først. Det vil sige at jeg sådan havde elastikker af hvide streger om håndled, albuer, knæ og ankler.
Not pretty.
Så nu ville jeg da gerne forsøge mig med en lidt mere rolig selvbruner. Da det er helt slut med solarie for mit vedkomne.
Jeg skal til afrika og arbejde om 14 dage og vil jo gerne ligne en der bare har lidt farve og ikke ligner en albino fra danmark.
Heidi

Emilie H G

Jeg har aldrig rigtig turdet vove mig ud i egentlige selvbrunere. I stedet har jeg forsøgt mig med let farvegivende bodylotions som den fra Dove. I weekenden havde jeg dog en temmelig dårlig oplevelse med netop sådan en fra Clinique (Self Sun – body daily moistirizer). For det første lugter den… Men værre er, at den (åbenbart?!) indeholder små glimmerpartikler som er over det hele efter man har påført det!… Der er simpelthen ikke noget værre end konsekvent at putte glimmer i produkter, og det har jeg desværre opdaget Clinique er lidt for hurtige til – bla i foundations?! Hvad med os, der ikke gidder ligne Edward fra Twilight på en solskinsdag? 🙁

Caroline

Åh, jeg har aldrig rigtig turde give mig i kast med selvbrunere – jeg er lys, rigtig lys med rødligt hår og fregner og faktor 30-50 om sommeren. Jeg er VIRKELIG bange for at være orange eller lignende. Jeg har haft noget ‘Sommerglød body lotion’ og det var jo fint, men lugtede af yoghurt (den fra matas). Da jeg ikke bliver brun, har jeg besluttet at faktor 50 er vejen frem – så bliver jeg i det mindste ikke skoldet eller får kræft. Tror de der produkter kunne være vejen frem! 😀

Henriette Hansen

Jeg har aldrig brugt selvbruner, da jeg har været bange for, at jeg ville blive orange og se forfærdelig ud….

Jannie

Når jeg tænker selvbruner, tænker jeg århh nej 🙂
Jeg har prøvet de der selvbrunerservietter. Første gang synes jeg at det blev okay, så derfor kastede jeg mig ud i det igen…… 2. gang, dagen efter kunne jeg se at jeg havde hvide streger på mine arme og ben og i hovedet! Og jeg synes selv jeg var rigtigt grundig med påførsel, men nej åbenbart ikke! Siden den dag har jeg aldrig rørt eller brugt selvbruner.
Men jeg savner den gode kulør og jeg har ikke lyst til at stege i et solarie, så det her kunne jeg godt finde på at prøve, nu når I taler så godt om det :O)
Jeg håber at høre fra jer – God weekend!

Nanna

Jeg har prøvet mange forskellige selvbrunere men altid med det samme resultat – orange hud – med striber! Jeg har efterhånden opgivet selvbruner og prøver at acceptere at jeg er bleg.. Men de produkter i beskriver kunne jeg nu godt tænke mig at prøve 🙂

Anja Peters Puhlmann

Jeg har ikke de store erfaringer med selv bruner, men har dog for nogle år siden købt en selv bruner. Resultatet blev dog ikke det bedste da jeg nærmest lignede en neger i hovedet 🙂
Så jeg kunne konkludere at den var FOR brun 😀

Ann-Louise

Åh ja, selvbruner er ikke altid godt!
Jeg prøvede en gang at smøre ansigtet ind for lissom at se lidt lækker-brun ud. Det gik faktisk osse meget godt og det så ikke helt sygt ud. Men jeg glemte så bare at vaske hænder bagefter, så den efterfølgende uge havde jeg gulerodsfarvede hænder, som jeg forsøgte at gemme i mine ærmer…
Så stoppede jeg med at bruge det. Har siden forsøgt med Doves bodylotion med indbygget selvbruner og den har til gengæld været superfin :thumbsup: men er nu tilbage til bare at være helt almindelig bleg hudfarvet! 🙂

Maria B

Jeg hører bestemt under kategorien ‘selvbruner-forskrækket’ og har derfor i mange år slået et slag for, at vinterbleg er brandlækkert – også om sommeren!? Jeg har dog den seneste tid gjort visse mentale tilnærmelser til at gøre op med selvbruner-forskrækkelsen, da jeg skal giftes til juni – tanken om, at det er min hvide hud fremfor kjolen, der blænder gæsterne i kirken, er bare ikke rigtig god…
Med jeres rosende ord om Vita Liberata er jeg nået et skridt nærmere at bekæmpe min selvbruner-fobi, og jeg krydser fingre for, at jeg vinder og dermed får chancen for at komme den helt til livs, og gå min store dag i møde med en smuk sommerglød…

Cecilia

Jeg har kun haft dårlige oplevelser med selvbrunere, men kun fordi at jeg har købt den til når jeg har skulle til dansekonkurrencer (man bliver så bleg i sådan noget lys), så jeg har lagt flere gange om dagen i dagene op til, og det så forfærdeligt ud til hverdag! det så til gengæld rigtig godt ud når jeg dansede!

Din kommentar