Vind et lækkert sæt fra Vita Liberata

16.03.12
Vita-Liberata-Præmie

Vi trænger til sol, men vi gider ikke rynker og alt det andet kedelige, som desværre hører med til det at få brunet huden på naturlig vis. Derfor er begge dåser store fortalere for selvbruner, men vi er også kræsne, vi gider nemlig heller ikke blive orange eller at lugte grimt i processen.

I forbindelse med vores julekalender, fik jeg endelig mulighed for at teste Vita Liberata, som Katja altid anbefaler og jeg blev ikke skuffet. Jeg har prøvet alle tre varianter af Vita Liberata og er lettet over brugervenligheden. Ikke nok med at det er nemt at påføre produkterne, de har absolut INGEN grim lugt og farven er naturlig og meget ulig den orange farve jeg havde i starten af halvfemserne.

Præmie
Faktisk led jeg indtil forrige år af angst for selvbrunere og trods de efterhånden mange gode oplevelser med disse og lignende produkter, sidder angsten stadig dybt i mig.
Der er en del af vores læsere, som har det på samme måde og derfor har Pudderdåserne i anledning af det skønne solskinsvejr, denne uge har budt os, fået lov til at udlodde to sæt solskin fra Vita Liberata bestående af:

Classic Tanning Mitt: En genial påføringshandske.
Rich Silken Chocolate: Farvet selvbruner gelé til ansigtet
Sheer Silken Mousse: Let selvbruner mousse til kroppen
Deep Silken Touch: Ufarvet selvbruner creme til ansigtet

Som nævnt har jeg testet alle tre og jeg er ovenud tilfreds med resultaterne. Min målestok for succes er farveintensiteten, da jeg på ingen måde har intentioner om at ligne en vis herre med bandana. Lad os få udryddet angsten sammen, selvbrunere er nemlig ikke farlige længere.

På billedet herunder kan du se, hvordan de tre produkter ser ud, når en alt for stor mængde er fordelt på et begrænset område. Måden er totalt unfair over for produkterne, men det er netop for at mane skrækscenarier om brune plamager i jorden. Sædvanligvis vil man jo fordele produktet på et langt større område, så der er altså ingen grund til at blive forskrækket over farverne. Metoden er anvendt netop for at vise værst tænkelige resultat og helt ærlig er det ikke særlig skræmmende.
Photobucket

Regler
For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet nedenfor fortælle om din værste eller bedste oplevelse med selvbruner eller om, hvorfor du netop aldrig har prøvet denne type produkter.
Konkurrencen løber til på søndag (den 18/3) klokken 19.30, hvor kommentarfeltet vil blive lukket og vinderen trukket. Vinderne vil blive offentliggjort samme aften. Kommentarer med e-mail eller web-adresser vil ikke blive godkendt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Sofie

Jeg har ikke brugt selvbruner før, da jeg selv altid har haft en forståelse for at det var ligeså farligt som at gå i solarie, men wupti, nu har jeg også lært noget nyt i dag!
Et skræmme moment har også været at skulle ligne et ikke-eksisterende-dyr, derfor har jeg ikke haft brugt en selvbruner sådan helt vildt. Kun en gang, da min konfirmation stod for døren, som er for 3 år siden! Det var egentlig vellykket, men har bare aldrig troet at der ikke ville ske nogen skade med kroppen, når der nu var farve i cremen og at denne farve skulle sætte sig på/i huden.
Men er frisk på en ny start og hvilken start på foråret er bedre end lidt solbrunt hud?

Louise

Min affære med selvbruner var kort og ubehagelig. Det kulminerede med orange albuer og knæ. Smukt! Nu skal jeg Miami om 3uger, og overvejer stærkt at prøve det igen med nogle mere moderne produkter. Her kommer konkurrencen ind i billedet!

Thilde

Puha har godt nok også været meget selvbrunerforskrækket siden engang for en del år siden da jeg gik i 9. klasse. Aftenen inden den store klassefotograferingsdag tænkte jeg da at jeg var lidt bleg så gik i min mors toiletskab. Her fandt jeg en selvbruner som ikke engang var åbnet. Jeg gav den gas og smurte mit ansigt med det ildelugtende stads…
Da jeg vågnede morgenen efter var jeg temmelig orange i hele fjæset. Og det værste var nok at jeg muligvis har været lidt tør rundt om munden for der havde huden suget ekstra godt af den orange farve.
Det var lidt en pinlig affære at komme i skole med det ansigt, og heller ikke verdens flotteste klassefoto jeg der fik taget ;o)

Fru Jørgensen

Hold da HELT op, sikke nogle historier, I kan diske op med. Er selv helt vild med selvbrunerprodukter og kan ikke undvære dem. Men – det kræver øvelse, øvelse, øvelse… Ville gerne prøve dette produkt, som jeg ikke kender, selvom jeg er godt tilfreds med de mærker, jeg plejer at bruge. HURRA for selvbrunere!! 😉

Mette - stylestories.dk

Min hud tager desværre ikke særlig godt imod selvbrunere, så jeg kan aldrig se den helt store forskel. Derfor har jeg heller aldrig haft en skrækoplevelse, bortset fra lugten som på nogle produkter er helt forfærdelig. Derfor er jeg altid på jagt efter nye varianter og håber derfor at vinde dette sæt 🙂

Din kommentar