OPI Holland

05.03.12

Støvede pasteller, lækre sprøde tulipanfarver og kølige nuancer til bylivet, er den korte beskrivelse af OPI’s nyeste kollektion Holland. Det er en meget fin og utrolig bred kollektion, synes jeg.

Reklamen og blikfanget til Holland kollektionen fangede min opmærksomhed fra starten. Baggrunden er et smukt gråtonet billede af tulipaner. I forgrunden ser du en model med forskellige kjoler i klare smukke farver og masser af sus i skørterne og selvfølgelig forskellige lakker fra kollektionen på neglene. Wauw!

OPI er altid god for sjove og iørefaldende navne, med navne som Wooden Shoe Like To Know? Og I Have A Herring Problem får de i hvert fald mig til at trække på smilebåndet.

Takket være den fantastiske brede pensel, kan du lægge selv de mørke lakker transparent på, hvis du altså er til det. Uanset hvad du er til kan du få lagene meget tynde, hvilket i sidste ende betyder kort tørre tid, det synes jeg er en kæmpe fordel. Konsistensen har selvfølgelig også en del med det at gøre og alle disse lakker har en rigtig god konsistens.

På alle billederne har jeg et lag neglelak på pegefingeren og to lag på resten af fingrene. Rækkefølgen er alfabetisk og derfor ikke et udtryk for personlige favoritter.

A Roll In The Hague
Photobucket

Virkelig heftig orange nuance uden perlemor, den er meget smuk og nærmest neon. Der er ingen tvivl om at OPI lader mig fortsætte med min besættelse af orange, præcis hvor jeg slap sidste sommer.

Did You ‘Ear About Van Gogh?
Photobucket

Helt afdæmpet og meget fin grålig beige nuance uden perlemor. Det er først inden for det sidste halve år, jeg har overgivet mig til denne farveskala til neglene. Grunden er at det kan se helt sygt ud, hvis ikke man er meget omhyggelig med at vælge den rigtige nuance. Prøv altid neglelak på neglene eller på et lille stykke tape på fingeren eller hånden, for at se hvordan farven passer til din hudfarve, inden du køber.

Dutch ‘Ya Just Love OPI?
Photobucket

Lækker kraftig lilla nuance med diskret kobberfarvet perlemor. Den bliver en del mørkere, når den tørrer, end den er i flasken.

Gouda Gouda Two Shoes
Photobucket

Støvet gammelrosa nuance med meget diskret gyldent perlemor. Det er en varm og overraskende klædelig farve. Den bliver en lille smule mørkere, når den tørrer op.

I Don’t Give A Rotterdam
Photobucket

Flot kølig lys gråblå nuance med masser af fint glitter i sølv og guld. Den ser rigtig flot ud og er nem at matche til påklædningen. Den er helt transparent i første lag.

I Have A Herring Problem
Photobucket

Varm mellemblå nuance med let turkis undertone og fint guld glitter. Den tørrer varmere og lidt mørkere op end den er i flasken. Da jeg sad med neglelakkerne foran mig, var jeg lidt nervøs for, om jeg ville kunne kende forskel på denne og I Don’t Give A Rotterdam. Selvom de to ligger tæt op af hinanden, var det heldigvis ikke noget problem.

Kiss Me On My Tulips
Photobucket

Kølig hot pink nuance med helt uden perlemor. Den er ikke vildt speciel, men stadig sådan en pink der bare passer til det hele. Jeg glæder mig til pink sommer negle.

Pedal Faster Suzi!
Photobucket

Helt sart lyserød nuance med hvidt og sølv glitter, som giver den et meget metallisk udtryk. Den bliver varmere når den tørrer op, hvis den får mere end et lag. Den helt transparent og meget fin og diskret med et enkelt lag lak.

Red Lights Ahead…Where?
Photobucket

Klar koralrød nuance uden perlemor. Det er meget svært at fotografere denne nuance og få et billede, som er tro mod farven. Denne nuance er ”the thing” i år, for OPI er ikke det eneste firma med lækker koralrød på programmet.

Thanks A Windmillion
Photobucket

Lys støvet søgrøn nuance uden perlemor. Den tørrer lidt mørkere op på neglene. Den er meget nem at matche med andre farver og pryder fint neglene sammen med både lignende og kontrast farver fra kollektionen.

Vampsterdam
Photobucket

Meget mørk brunlig blomme nuance med helt fint perlemor. Den er virkelig smuk, men er lidt umage i forhold til resten af kollektionen. Er du til mørke lakker er den et oplagt valg som kontrast til de sprøde rødlige nuancer og de støvede pasteller.

Wooden Shoe Like To Know?
Photobucket

Lækker chokoladebrun med pink og guld perlemor. I flasken har farven et let lilla skær, det er helt væk, når den tørrer op, hvor den også bliver lidt mørkere. Jeg har lidt halvfemser traumer over brun neglelak, men det fine perlemor og nuancen gør den alligevel spiselig.

Neglelakkerne fra OPI koster 125 kroner stykket og kan købes i Magasin, i Magasins webshop og i Matas’ webshop. Fire af lakkerne finder du i Dutch Treats Mini Pack til 150 kroner, mini lakkerne i pakken er: I Have A Herring Problem, Red Lights Ahead…Where? Kiss Me On My Tulips og Pedal Faster Suzi!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Ditte Mehner Kristiansen

Fine farver. 🙂
Jeg er faktisk lidt interesseret i om i får alle neglelak (også Essie, osv) gratis fra henholdsvis Magasin og Matas som I linker til, eller om I selv køber dem alle. Hvis det er nogle i modtager, får i så et sæt hver, eller deler i?
Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at se jeres samling af neglelak – og også gerne jeres samlinger af andre skønhedsprodukter. 😀

Pudderdåse Katja

Hej Ditte
Det er meget forskelligt. Noget får vi, andet køber vi. Nogle gange får vi begge, andre gange får vi et sæt. Men du kan godt regne med at hvis du ser et indlæg med en hel kollektion, så har vi typisk fået dem.
Der er et indlæg fra sidste år med min samling. Den er vokset siden, men prøv at søg, jeg lavede et sidste år.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Ditte!
En lille kommentar vil jeg knytte til Katjas svar. Vores links har intet at gøre med, om vi har fået eller købt produkterne. I øvrigt har vi ikke modtaget produkter direkte fra hverken Matas eller Magasin 🙂
Min samling er ikke til offentlig skue, ikke en gang Katja har set den. Når jeg engang tager mig sammen og depotter alle de øjenskygger, jeg har liggende, har jeg lovet, at I må se mine paletter. Desværre er det ikke noget, jeg har tid til i øjeblikket, så der er lange udsigter på et sådant indlæg fra min hånd!
Mvh. Helene

Stine

Jeg synes virkelig at det er nogle fine farver! Og så er jeg ret tosset med de sjove navne lakkerne har 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Stine
Vi er rørende enige <3
Mvh. Helene

Malene

Så fine farver, jeg er helt vild med I don´t give a Rotterdam – fantastisk blå. Jeg har købt min hos neglelak.com – den nye neglelak webshop, kender i den? Og overvejer også Pedal faster suzi..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *