To bloggere nede

24.01.12

Jeg snakkede med Helene tidligere i dag. Eller… Det vil sige, jeg tror nok, det var hende? Det var lidt svært at høre mellem hosteanfaldene, hvad der egentlig blev sagt, og hvem det egentlig var i den anden ende. Men det lød virkelig ikke ret godt… Jeg sagde til hende, at hun skulle ringe til lægen, men hun lyttede garanteret ikke.

Hvor ringer man hen og melder sig syg som blogger. Kan man få en blogger-vikar? Kan man holde bloggerens 2. sygedag?

Så jeg vil gerne bede jer om en tjeneste. Jeg skal nemlig til at løbes lidt i gang igen. Jeg vil gerne til at skrive igen. Men hvad vil I gerne læse om? Min verden har i halvanden måned handlet om forskellige former for antibiotika, blodprøver, lægebesøg og bvadr… Da jeg sad og kiggede på min makeup i dag kunne jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst havde brugt den. Desværre! Så nu er det jeres tur til at inspirere mig. Hvad har I lyst til at læse om?

Billedkilde

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Baysen

Så kan man bedre forstå stilheden herinde 😉 I må have rigtig god bedring begge to!
Jeg kunne godt tænke mig nogle anmeldelser af produkter til kombineret hud. Døjer selv med både både urenheder og tør hud, hvilket godt kan være lidt af en udfordring.
Ellers kunne det også være interessant at se flere anmeldelser af budgetprodukter, både inden for hudpleje og makeup.

Pudderdåse Helene

Mange tak for hilsner om god bedring og alle de gode forslag <3
Til jer der ønsker makeup til ældre kvinder, har I set dette indlæg:
https://pudderdaaserne.dk/2011/03/11/smokey-eyes-til-%C3%B8jne-der-har-set-en-del/
Det er godt nok smokey eyes, men det er ikke så mørkt og hårdt, som Anne antyder 😀
Jeg skal nok forberedenogle gode indlæg til jer.
Mvh. Helene

alice sørensen

Åh jeg leder med lys og lygte efter basis hudplejeserie der hverken er hudirriterende, allergifremkaldende, eller på anden måde sundhedsskadelig.
Altså vil jeg gerne undgå både de desideret skrappe sager, æteriske olier og diverse “petrokemiske stoffer” som silikone, akryl, parafin osv. Kan det overhovedet lade sig gøre? Og kan det i givet fald betales for penge…

Sarah

Jeg har prøvet en del forskellige ansigtscremer, men har svært ved at finde ud af hvad min hud har brug for – kunne utroligt godt tænke mig en god guide til at finde ud af hvilken hudtype man har! 🙂 det har jeg rigtigt svært ved, også selv om jeg har været til kosmetolog og på apoteket, ved stadig ikke hvad jeg skal kigge efter i en creme ud over noget til tør hud. Men så igen, er det så fugt eller fedt? Og hvad så med urenhederne? Er helt lost 🙁

Marianne S

Hej
Jeg kunne godt tænke mig en anmeldelse af den nye urban decay naked Pallett 2, og en sammenligning med den første. Hvad er forskellene, skal man have dem begge 2. Hvad er bedst?
Kunne også godt tænke mig noget om pensler. fx Samantha Chapmans pensler, er de så gode som folk siger. Hvad er must have som starter kit generelt for pensler?
Det kunne også være fedt med noget fest makeup i pang farver:)

Pudderdåse Helene

Hej Marianne!
Hvilke farver tænker du, mht. festmakkeuppen i pang farver?
Naked Paletterne er Katjas bord (jeg forstår simpelthen ikke hvorfor de er interessante :-D)
Mvh. Helene

Maria S

Rigtig god bedring til jer begge to. Jeg håber snart, at I begge er på højkant igen.
Jeg synes også, det kunne være sjovt at høre om jeres fejlkøb 🙂

Bodil

God bedring til jer begge. Fejlkøb kunne være sjovt at læse om. Leder efter et godt og billigt retinol produkt som ikke irriterer huden – det skal være til at få i Danmark, så jeg kan teste det inden køb. Leder også altid efter god og billig solcreme til ansigtet – faktor 15 i foundationen er ikke helt nok om sommeren og det er svært at finde noget som ikke blokerer porrene eller er for fedt om sommeren.

Pudderdåse Helene

Hej Bodil
Mange tak!
Erfaringen viser, at vi og vores læsere har meget forskellige meninger om, hvad billig betyder 😀 Vi vil meget gerne prøve at imødekomme alle og er generelt usnobbede i vores tilgang til produkter, selvom vi selvfølgelig har favoritter. Min egen erfaring med solcremer er at de lette og lækre cremer med høj SPF er rigtig svære at finde under 150 kr. Derfor vil jeg gerne vide, hvad du tænker, når du skriver billig 😀
Mvh. Helene

mette

Kære Pudderdåser
Rigtig god bedring til jer, og tak for en både inspirerende, stilsikker og jordnær blog.
For mig er i BEAUTY-BLOGGEN. Derfor vil jeg foreslå jer, at gøre som stjerner gør i andre brancher, genudgive jeres top-blog indlæg – en slags Dåsernes Greates.
Eksempelvis har jeg ledt forgæves efter indlægget om de 10 uundværlige MAC øjenskygger, jeg læste engang.

Emilie HG

Blushes! Jeg er inde i en periode, hvor jeg er ganske som besat af især creme blushes 😉 Men any blushes will do – især sammenligninger og med billeder :O

Pudderdåse Katja

Helene har et hængeparti der. Der ligger et meget meget langt indlæg, der bare vokser og vokser. Det er et smertensbarn. 😀 Men cremeblushes kunne jeg godt lave lidt på

Pia

Rigtig, rigtig god bedring til Jer begge to. Uhh, hvor jeg føler med Jer.
Det er en sjov idé med et lille indlæg om skønheds-bøffer, hvor I er hoppet i med begge ben :o)
Ellers kunne jeg godt tænke mig tests af produkter fra den ny-formulerede Matas Natur-serie (krop), fra Melissa (ansigt), fra Karmameju (krop), fra Dermalogica (ansigt og krop) og fra Rodial (krop).
Det vil også være rart at høre Jeres mening om den gigant hypede Embryolisse Lait-Creme Concentré.
Det var vist arbejdopgaver nok til det næste år eller fem… :o)
Hvis I derudover “keder” Jer, vil jeg også gerne høre lidt om produkter til cellulitis og strækmærker (er der andre end Bio-Oil, der er gode?) – er det bare fup og fidus det hele, eller er der rent faktisk nogle, der virker? De er jo knap nok gratis…
Kærlig hilsen – tanker og god karma
Pia

Pudderdåse Katja

Tak pia

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *