Udsalg, udsalg, udsalg

Tirsdagstip: Planlæg din makeup

Det startede med at være mangel på tid og rod i mit stash, der gjorde, at jeg begyndte at planlægge looks for mindst en uge ad gangen. Det irriterede mig, at jeg aldrig nåede at bruge halvdelen af alle de lækre produkter, jeg har til min rådighed.

Når man har travlt griber man ofte efter det første og det bedste på bordet eller i skuffen. Det man kender og har prøvet så mange gange, at man kan gøre det i søvne. Det er slet ikke dårligt at have sådan nogle produkter, som man kan smække i ansigtet uden at tænke det mindste over det, men spændende er det sjældent.

En dag da jeg alligevel sad og legede, besluttede jeg at hive alle de produkter frem, som allerede indgik i de forskellige looks, jeg havde ideer til. Der blev eksperimenteret og prøvet af både på øjnene og hænderne. Det hele tog måske en halv time, men alligevel betød det, at jeg sparede en hel del tid i de efterfølgende uger. Tiden, jeg dagligt sparede, kunne i stedet bruges på alt mulig andet.

De forskellige produkter blev pakket i en taske,, jeg har til makeup og penslerne ligger i deres egen taske ved siden af. Tasken indeholder altid en neutral øjenskygge, en lys øjenskygge, en shading skygge, en grå skygge og diverse farver, både øjenskygger og eyelinere. Produkterne til læberne matcher de forskellige produkter til kinderne og så er der altid en mascara, en highlighter, en concealer, forskellige ting til brynene, en farvet dagcreme, en matterende pudder, en vandspray, en foundation og en mineral foundation.

Cirka en gang om ugen vasker jeg pensler og det er i forbindelse med det jeg sætter mig ned og planlægger makeuppen for den kommende uge. Det er selvfølgelig ikke en rigid plan og der er masser af plads til leg, spontanitet og diverse eksperimenter. Tasken pakkes udelukkende for at undgå at gro fast og for at være sikker på at få testet alle ideerne og produkterne af.

2 kommentarer

 • Julie

  Det er en seriøs pudderdåse!!! Skønt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Haha…Ja det kan jeg vist ikke løbe fra :-P

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg, udsalg, udsalg