Vind lækre kropsprodukter fra Dove

25.11.11
Dove self esteem

Sponsoreret indlæg

Som du måske kan huske, blev Pudderdåserne valgt til at være blogger-ambassadører for Doves Self Esteem Fund. Hvert år donerer Dove en sum penge til forskellige velgørende organisationer, der arbejder med at øge selvværdet og det positive kropsbillede hos unge piger. I Danmark har Dove valgt at samarbejde med LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Det betyder at for hvert solgt Dove produkt går der en krone til LMS.

Konkurrence
I denne forbindelse har Pudderdåserne fået lov til at udlodde to sæt kropsprodukter fra Dove.
Photobucket
Hvert sæt indeholder disse syv kropsprodukter:

Deeply Nourishing Body Wash
Dove Beauty Cream Wash
Essential Nourishment Body Milk
Dove Silky Nourishment Body Cream
Intensive Nourishment Body Lotion
Go Fresh Nourishing Body Wash
Intensive Nourishment Hand Cream

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Hvad er godt selvværd for dig?

Dit svar kan både være langt eller kort, skrevet som stikord eller som en sammenhængende tekst, med andre ord du bestemmer selv. Konkurrencen løber til tirsdag den 29. november klokken 20.00.

Læs mere
Husk at du kan læse meget mere på Doves hjemmeside om Campaign for Real Beauty. Tag også et smut forbi Doves danske Facebookside, hvor du blandt andet finder ”Top ti tips om kropssprog”, en quiz og meget mere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Janni S

Godt selvværd for mig er at kunne sige til mig selv, at jeg er en god person. At jeg er god nok lige præcis sådan som jeg er. Jeg har i mange år haft problemer med at sige positive ting om mig selv, men inde for det seneste års tid har jeg vendt bøtten fuldstændig. Nu siger jeg mindst én god ting om mig selv hver eneste dag, hvilket gør utrolig meget for ens selvtillid!

Mie

Godt selvværd er, når jeg slapper af i mig selv, forstået på den måde, at jeg accepterer den måde jeg ser ud på. Når man gør det, er det nemmere at smile til sig selv i spejlet. Måske har jeg ikke verdens fladeste mave, men tilgengæld har jeg de længste stænger:) Der er altid et eller andet lækkert ved sig selv.

Amalie

Godt selvværd for mig er at føle sig tryg i sig selv og sine omgivelser, når man kan det så er man klar til at leve livet uden bekymringer 🙂

Louise

Je har lært af mig selv for ikke så lang tid siden, at hvis plejer mig selv, altså tager mindst en halv time ud af min hverdag, til at forkæle mig selv, så har jeg et godt selvværd. Jeg har aldrig været glad for mig selv, men jeg begynder stille at acceptere min krop eller så gør jeg bare noget ved det. OG hvis jeg så bare som den ene lille ting, som at tage lidt tid til mig selv, ja, så har jeg det så dejligt bagefter 😀
Så lær at tage tid til dig selv. Mindst en halv time om dagen… <3

Martin

Jeg får godt selvværd, når min kæreste har det godt, og hvis jeg vinder Dove produkter til hende, så bliver hun glad, og så får jeg godt selvværd. Er win win 🙂 God weekend

Charlotte Louise

Godt selvværd for mig er når jeg kan stille mig op foran en forsamling og være ligeglade med hvad de tænker 🙂

Sisse Hansen

Godt selvværd er for mig at jeg kan smilenår jeg tænker på mig selv. At jeg synes jeg er en smuk og klog pige der gør hvad jeg kan for at hjælpe andre. Det kommer især fra at jeg er begyndt at ride, giver mig virkelig en glæde og en tro på at der noget jeg god til. Selv om jeg startede som 24 årig. Derud over at gøre noget for andre.Det giver en glæde og en tilfredsstillelse inden i min selv, der går det nemme at møde verden og den modgang der jo nu engang kommer.

Alexandra

Godt selvværd er når man kan kigge i spejlet og ikke kun se sine fejl, men se hvor fantastisk vi hver i ser er 🙂

Shila

Godt selvværd for mig er, når jeg kan se mig selv i spejlet og synes mine små fejl og begyndende rynker er charmerende, mine kurvede former er sexede og sidst men ikke mindst, at mit intellekt er som det skal være.
Sjovt nok sker dette med størst succes, når jeg føler jeg har gjort noget klogt og intellektuelt, i større grad, end hvis jeg har fået komplimenter på mit udseende.
Så jeg har det bedst med mig selv og et større selvværd, når jeg bliver bekræftet i, at der altså er noget der hænger sammen på øverste etage.

Julie

Godt selvværd er, når jeg føler, at jeg er værdifuld alene fordi jeg er mig! Ikke fordi jeg kan noget specielt eller er dygtig til noge, men fordi jeg er den jeg er! Det er en følelse af, at min person som helhed, med alt hvad den indeholder, er værdifuld!
Det er bestemt ikke en følelse der har fulgt mig hele livet, og hvis det lykkes mig at plante den solidt i min datter, så vil jeg ha’ fuldført en af mit livs vigtigste missioner!!!!!

Din kommentar