Vind lækre kropsprodukter fra Dove

25.11.11
Dove self esteem

Sponsoreret indlæg

Som du måske kan huske, blev Pudderdåserne valgt til at være blogger-ambassadører for Doves Self Esteem Fund. Hvert år donerer Dove en sum penge til forskellige velgørende organisationer, der arbejder med at øge selvværdet og det positive kropsbillede hos unge piger. I Danmark har Dove valgt at samarbejde med LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Det betyder at for hvert solgt Dove produkt går der en krone til LMS.

Konkurrence
I denne forbindelse har Pudderdåserne fået lov til at udlodde to sæt kropsprodukter fra Dove.
Photobucket
Hvert sæt indeholder disse syv kropsprodukter:

Deeply Nourishing Body Wash
Dove Beauty Cream Wash
Essential Nourishment Body Milk
Dove Silky Nourishment Body Cream
Intensive Nourishment Body Lotion
Go Fresh Nourishing Body Wash
Intensive Nourishment Hand Cream

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Hvad er godt selvværd for dig?

Dit svar kan både være langt eller kort, skrevet som stikord eller som en sammenhængende tekst, med andre ord du bestemmer selv. Konkurrencen løber til tirsdag den 29. november klokken 20.00.

Læs mere
Husk at du kan læse meget mere på Doves hjemmeside om Campaign for Real Beauty. Tag også et smut forbi Doves danske Facebookside, hvor du blandt andet finder ”Top ti tips om kropssprog”, en quiz og meget mere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Eva Sørensen

Godt selvværd er når man føler sig godt tilpas i sin krop. Når man hviler i sig selv og har det godt. Pga nok søvn, rigtig mad, drt rigtige tøj, den rigtige make up, til lige den dag:-)

Sally Lauritzen

For mig er det, når jeg har det godt med mig selv. Og det har jeg når jeg kigger mig i spejlet og er tilfreds med det jeg ser og jeg føler mig lækker.

Kristina S. Aaes

Selvværd for mig er at kunne tro på når folk siger nogle gode ting om en, at man ikke længere tror at det kun er fordi de vil gøre grin med en, eller få en til at tro på det så du gør noget for dem.
Selvværd for mig er at kunne se mig selv i spejlet uden at jeg som det første tænker hvad der kunne ændres, men hvad der er perfekt.
Selvværd for mig er at hvile i sig selv, tro på sig selv, og ikke lade sig udnytte fordi man ikke tror man er mere værd.

Lis T

Selvværd er for mig at kunne se mig i spejlet og være tilfreds med hvad jeg ser, selvom jeg er MEGET tættere på folkepensionen end SU’en. At tro på at det jeg gør er i orden og at kunne give og modtage komplimenter uden at blive forlegen og/eller mistroisk.
Selvværd er det at kunne hvile i sig selv og se stort på hvad andre synes.

Sia

Godt selvværd handler, for mig, ikke særligt meget om hvordan jeg ser ud. Det handler om, at jeg har det godt med at være den jeg er. Min grundstamme er i orden, også når selvtilliden ryger sig en tur;-))

Mia

Godt selvværd for mig, er når min kæreste kigger mig direkte i øjnene, og fortæller at jeg er smuk – ikke kun på ydersiden, men helt ind i sjælen. Så har jeg det godt med mig selv, og jeg behøver ikke at tage makeup på osv, for jeg ved at jeg er smuk som jeg er.

Sofie

Mit selvværd er bedst når jeg er sammen med de af mine venner jeg elsker allermest. Det her citat beskriver det perfekt:
Sometimes I think
a soulmate is
someone who will
make you the most
“you” that you can possibly be.
Så er det helt ligegyldigt om jeg har dårlig hårdag eller ikke er helt tilfreds med min krop.

Helena Aaholm

Godt selvværd er for mig, når man lærer at acceptere sine fejl og have det godt med sig selv alligevel. Mange tror fejlagtigt at man skal være fejlfri for at være perfekt, men er man fejlfri er man kedelig og ikke speciel – og dermed ikke perfekt!
Så nyd jeres små-fejl piger! ;D

Din kommentar