Vind lækre kropsprodukter fra Dove

25.11.11
Dove self esteem

Sponsoreret indlæg

Som du måske kan huske, blev Pudderdåserne valgt til at være blogger-ambassadører for Doves Self Esteem Fund. Hvert år donerer Dove en sum penge til forskellige velgørende organisationer, der arbejder med at øge selvværdet og det positive kropsbillede hos unge piger. I Danmark har Dove valgt at samarbejde med LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Det betyder at for hvert solgt Dove produkt går der en krone til LMS.

Konkurrence
I denne forbindelse har Pudderdåserne fået lov til at udlodde to sæt kropsprodukter fra Dove.
Photobucket
Hvert sæt indeholder disse syv kropsprodukter:

Deeply Nourishing Body Wash
Dove Beauty Cream Wash
Essential Nourishment Body Milk
Dove Silky Nourishment Body Cream
Intensive Nourishment Body Lotion
Go Fresh Nourishing Body Wash
Intensive Nourishment Hand Cream

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Hvad er godt selvværd for dig?

Dit svar kan både være langt eller kort, skrevet som stikord eller som en sammenhængende tekst, med andre ord du bestemmer selv. Konkurrencen løber til tirsdag den 29. november klokken 20.00.

Læs mere
Husk at du kan læse meget mere på Doves hjemmeside om Campaign for Real Beauty. Tag også et smut forbi Doves danske Facebookside, hvor du blandt andet finder ”Top ti tips om kropssprog”, en quiz og meget mere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Bibbi

At vide jeg gør en positiv forskel, fordi jeg er mig!

Marie-Louise Larsen

Godt selvværd for mig er at jeg er veludhvilet, glad og klar på at tage en ny dag i hånden. Det er jeg ikke altid, men jeg prøver og lige nu gør jeg ret godt. Denne serie ville nok kunne få mig op og igang!

Line Jensen

Godt selvværd er når jeg føler mig godt tilpas med at gå uden for min dør uden make up og håret i en knold, lige meget om jeg skal shoppe, gå med min lille hund eller være sammen med veninderne 🙂 godt selvær er når jeg tør være sårbar og føle mig godt tilpas til galla og rodet ind i mel i køkkenet.

Katrin Julius

Godt selvværd er at elske sig selv nøjagtig som man er og for de ting man gør. 🙂

jenny clausen

jeg har svært ved at fortælle hvad godt selværd er for mig eftersom jeg altid har lidt af enormt dårlig selværd. men må vel være at hvile i sig selv…må nok indrømme jeg ikke er så heldig at være nået dertil endnu… iøvrigt en fantastisk kampagne dove kører! kh jenny

Anne

Godt selvværd er vel også at blive værdsat for at være den, man er. Ikke noget med udseende – men ens person. Jeg er lærer og ligesom med andre jobs, kan det nogle gange være et træls job, når tingene ikke rigtigt fungerer. Men så kommer der en af ens elever hen og siger: “jeg glæder mig bare så meget til om fredagen” – og man spøger hvorfor og svaret så er: “jo, for der har vi dig hele dagen, du er sådan en god lærer, også selv om du er lidt skrap en gang i mellem” – se sådan en bemærkning gør underværker for ens selvværd, selv om man er blevet lidt chokeret over spejlbilledet om morgen i badeværelset, efter at man har sat nye pærer i lamperne 🙂

Pedersen

Selvværd for mig er at turde være mig selv uanset om jeg vejer10 kg for meget og altid er on eller off kur samt at stå ved mine holdninger og meninger uanset hvad andre ellers mener.

Mette Andersen

Godt selvværd er; når man føler sig accepteret som den man er. Når man ved at ens venner er der fordi de kan lide en, og ikke kun det man har på. Når man ved at lige meget hvor meget man ændrer sig i udseende, vil du stadigvæk have dine rigtige venner omkring dig – fordi de mener at du som menneske er noget værd. Godt selvværd, er noget af det vigtigste.

Jeane

For mig er et godt selvværd at jeg har spist sundt og motioneret. et godt elvværd er også det at have gode venskaber og familie som bakker en op i de svære tider, med andre ord er t et slevværd et velfærd. godt selvværd er også det at have et godt job som man er glad for.

christoffer paulsen

selværd er at blæse på hvad andre tænker og turde sige hvad man vil og være sig selv… mange kvinder går alt for meget op i hvad andre tænker om deres krop osv… det spild af liv… vi mænd er ofte lidt mere casual om vi får lidt vom osv..

Din kommentar