Fredagsfavorit: MAC Lipstick Matte

Lørdagslook: Glimmer eksplosion på neglene

Dette bliver et af de yderst sjældne neglelooks på Pudderdåserne. Jeg har villet prøve at lave en såkaldt ”tape-mani” længe, men min tid er sædvanligvis ikke til den slags. Da Pudderdåserne skulle til Bloggers Delight fest i torsdags kastede jeg mig alligevel ud i det og når nu det er første gang, er jeg ganske godt tilfreds med resultatet. Inspirationen til dette neglelook er hentet hos Nailside en skøn og inspirerende negleblogger, som laver meget fine og let forståelige tutorials.
Se venligst bort fra tørre neglebånd, afskallet lak, sjov spejling af kamera i lakken og lettere utydeligt billede, det er meget svært at tage billede af begge hænder uden hjælp.
Det er ikke spor svært, men det tager noget tid, så du skal være godt underholdt, mens du venter på, at neglelakken tørrer.

Glimmer eksplosion
De to neglelakker, jeg har brugt, er Essie i farven Bobbing For Baubles og OPI i farven Warm & Fozzie. Det eneste jeg har brugt ud over neglelakkerne er under-og overlak, saks og tape.
Du skal starte med at sætte tapen på armen eller et andet sted, så den ikke klistrer så meget, at den ødelægger lakeringen. Derefter klipper du en masse små trekanter ud på tværs af tapen. Jeg brugte cirka tre tape-trekanter til hver negl.
Jeg prøvede mig frem og lakerede hele den ene hånd med Warm & Fozzie og tommel-, pege- og langfinger på den anden hånd med Bobbing for Baubles. Da lakken var så dækkende, som jeg ville have den, ventede jeg cirka et kvarter på at den skulle tørre nok til at placere tapen.
For at teste besværligheden yderligere, satte jeg tapen forskelligt på de forskellige negle. Det letteste er at dække det øverste af neglen, så du ikke skal passe på neglebåndet. Sørg for at tapen ikke folder, så der kan komme neglelak ind under. På den måde opnår du fine skarpe kanter i dit mønster.
Når du har placeret tapen på din grundfarve, lakerer du med den anden farve oven på hele herligheden og fjerner derefter tapen med det samme. Fjerner du først tapen, når hele den ene hånd er lakeret færdig, kan du komme til at hive noget af neglelakken af og på den måde ødelægge mønstret. På de fleste af neglene fjernede jeg alle tape-trekanterne på én gang, men på de negle hvor jeg fjernede trekanterne enkeltvis, blev mønstret meget skarpere.

Derefter gav jeg neglene en gang overlak og ventede på, at de mange lag lak var tørre nok til anden aktivitet end at sidde og stritte med fingrene.

Eksperimenterer du med tape, pensler og andre sjove nailartsager til neglene?

6 kommentarer

 • WOW, det ser godt ud!
  Det må absolut prøves en gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da blevet vildt flot!! :-) Og ja har også netop idag lagt billeder op fra min tape mani :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Ser godt ud.
  Er det bare alm. tape, du har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne L

   Tillader mig lige at svare. Håber det er okay :) man kan sagtens bruge alm tape. Jeg plejer at klistre det et par gange på huden, sådan det ikke klistre så meget på neglen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Tak for svar, Marianne L :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Tak for hjælpen Marianne <3

  Ja, det er helt almindelig tape, jeg har brugt og som jeg skriver ovenfor, sætter jeg det også fast på armen inden, det kommer på neglene. Det må ikke klistre alt for meget, så hiver det lakken med af :( og det ser ikke særlig fedt ud.
  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: MAC Lipstick Matte