Negleterapi

24.10.16
Negleterapi

Negleterapi

Sponsoreret indlæg

Når man ikke lige er på toppen, så er det rart at kunne fordybe sig i noget, der ikke kræver det store overskud. Noget der samtidig løfter humøret, fordi man straks får det lidt bedre, når man føler sig velplejet. I noget tid har det der med at sidde stille i samme stilling i mere end tyve minutter ad gangen været mere eller mindre umuligt, og derfor tager alting meget længere tid, end det plejer, fordi der skal være indlagt masser af pauser. Heldigvis tager det ikke mange øjeblikke at lakere negle, så det er en beskæftigelse, der både gør godt, samtidig med at jeg bliver i meget bedre humør, hver eneste gang jeg kigger på neglene.

En kvindes visitkort…
Da jeg selv er ret opmærksom på folks hænder, er jeg temmelig irriteret over den forsømmelse, jeg ofte byder mine egne. Det handler naturligvis om at få prioriteret hænderne, og når det er gjort, skal de have alt den pleje, de fortjener.

 1. Brug en lækker håndsæbe, det gør en kæmpe forskel! Selvom jeg jævnligt omtaler lækre håndsæber, så kan det ikke siges ofte ok… For den daglige forkælelse af hænderne og ikke mindst næsen giver hurtigt resultater. Det virker måske latterligt, men gennem årene har jeg nøje studeret reaktionerne hos både familie og venner, når der står en lækker sæbe kontra en ligegyldig sæbe ved håndvasken. Og det lille lykkelige smil, der spiller på læberne, når folk dufter til deres hænder, er ikke til at tage fejl af! Der er mange favoritter på listen, men i øjeblikket er det Estelle & Thild Sweet Vanilla Blossom Hand Soap, der både dufter helt fantastisk og sørger for bløde hænder.
 2. De kloge siger godt nok, at man ikke må klippe i sine neglebånd, men det gør jeg nu alligevel, hvis de trænger. Og derfor er TWEEZERMAN Rockhard Cuticle Nipper en af mine tro følgesvende. Den er skarp, klipper godt og ligger godt i hånden. Desværre tabte jeg for nylig den, jeg plejer at have i tasken, så jeg blev rigtig glad, da jeg fandt den hos Ellos.dk. Så jeg kunne få bestilt en ny.
 3. Der findes et hav af gode neglelakfjernere, og det handler bare om at finde den, man bedst kan lide. Personligt er jeg rigtig glad for Cien Nail Polish Remover fra Lidl, der ikke bare er billig, den kommer også i den bedst tænkelige emballage til neglelakfjerner. Der står altid et par stykker inde i mit skab, så jeg ikke løber tør. Den fjerner selv mange lag neglelak effektivt, uden at farven bliver tværet ud over fingrene. Samtidig er den smarte doseringspumpe rigtig god, når man sidder der med en hånd.
 4. Siden dengang man kunne købe Artdeco i Magasin for snart mange år siden, har jeg trofast brugt Artdeco Mineral File. I virkeligheden har jeg aldrig brudt mig særlig meget om at file negle, men den gør det tåleligt, samtidig med at mine negle så godt som aldrig spalter. Det er ikke lykkedes mig at finde den online, jeg plejer selv at købe den eller få andre til at købe den med hjem fra Tyskland.
 5. Der er efterhånden en hel del mærker, der har lanceret holdbare neglelakker. Blandt dem er Depend 7Day Starter Kit en storfavorit, både fordi sortimentet er glimrende, kollektionerne er velkomponerede og anvendelige, og så er der det, der vipper de andre af pinden… Det er den af alle de mærker, jeg har prøvet, der tørrer hurtigst. Selvom tre trin måske kan virke uoverskueligt for nogen, så er det det værd. Det tager højst femten minutter fra start til slut.
 6. Selvom ”finger-i-dåsen” neglelakfjernere ikke står højest på min hitliste, så er det altså vanvittig smart, at Ciaté Fragranced Nail Polish Remover er så lille. Derfor lagde jeg den en dag i min taske, og siden er den blevet brugt flittigt alle de der gange, hvor jeg løber ud af døren med afskallet neglelak, for det ser da bare så grimt og sjusket ud. Nu er jeg blevet vanvittigt glad for den lille dåse, der først og fremmest er tæt, samtidig med at den fjerner neglelakken effektivt, og derfor redder mig igen og igen.
 7. Den er blevet nævnt mange gange her på bloggen, men det er altså bare sådan en fin glitterlak. Ciaté Paint Pots i farven Antique Brooch er stadig en af mine favoritter, og jeg har tømt mange flasker af den, fordi det er, den jeg vælger, når det skal gå rigtig stærkt og resultatet skal være festligt, samtidig med at det holder godt. Når neglelakken skal holde giver det altid pote at vælge glitterlak, der stort set altid holder langt bedre.
 8. Dengang jeg søgte noget, der i en fart kunne hjælpe min neglelak med at tørre, var jeg igennem adskillige muligheder, der bare ikke duede, fordi neglelakkens overflade blev blank af de produkter, jeg fandt. Det irriterer mig grænseløst, når resultatet af min lakering partout skal være blankt, fordi der næsten udelukkende findes blanke overlakker. Derfor klappede jeg naturligvis i hænderne, da jeg så IsaDora Gel Nail Lacquer Mat Topcoat, som i øvrigt både tørrer hurtigt og holder godt.
 9. IsaDora Velvet Mat Nails i farven Vintage Wine var en del af IsaDoras efterårskollektion sidste år. Og jeg var HELT forelsket i de smukke dybe nuancer og den lækre matte tekstur, heldigvis er de lige så aktuelle i år, og den dybe bordeaux nuance er så lækker, at jeg lige har købt en ny. Den matte tekstur gør den speciel, men er du mere til et blankt og poleret look, kan du selvfølgelig sagtens bruge den sammen med en almindelig blank overlak. Så ser man den dybe røde perlemor på en helt anden måde.
 10. Når det gælder håndklæder til vores badeværelse, har jeg nogle helt særlige præferencer. Til min vinterbadning er kravene nogle andre, og så er der de håndklæder, der bare falder uden for begge kategorier. Rigtig forkælelse kræver det rigtige udstyr, og til det formål har jeg indkøbt de meget tøsede håndklæder Nova Star fra Noble House, som jeg kan have helt for mig selv. Af samme grund har jeg købt dem i en farve, man ellers kun finder i meget små mængder her hjemme.
 11. I øjeblikket åbner Rituals butikker i Danmark, og jeg kan simpelthen ikke vente til butikken i Købmagergade åbner lige om lidt… Personligt har jeg så mange favoritter fra Rituals, og den nylige opdatering af designet er bare ekstra glasur til de mange velduftende og virkelig lækre produkter. En af de ting, som jeg altid har på lager er en af de rige og nærende håndcremer. På billedet er det den nye The Ritual Of Dao Hand Balm, fordi jeg elsker den beroligende duft, der er skøn at have stående på natbordet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Cendie

Jeg købte Artdeco filen for 4 år siden i Hamburg og den har fulgt mig tæt siden – det vil sige, ihvertfald indtil L satte sig på den. Han blev ligeså ulykkelig, for det betød ingen pedicure. Fluks kom der 3 stk med posten fra Parfumdreams.de 🙂 Vi vil ha Artdeco tilbage til DK

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *