AHA peeling til en 20'er

Servicemeddelelse: RSS’en der driller

Som jer, der læser vores blog ved hjælp af RSS i for eksempel Google reader eller andre RSS læsere måske har opdaget, så har Pudderdåserne længe været komplet ulæselig. I RSS’en forsvandt alle mellemrum, og med vores lange indlæg var det sådan cirka håbløst at læse på en skærm.

Vi har nu fået lavet en midlertidig løsning, så dette problem er væk. Til gengæld bliver alle vores billeder ikke vist i RSS’en, men det synes vi stadig var bedre end den ubestemmelige tekstmasse. Så nu kan du læse vores indlæg ordentlig i RSS igen, men hvis du vil se alle billeder må du lige klikke dig videre ind på bloggen. Teknikdrengene arbejder selvfølgelig videre på at vi også kan få billeder på, men uden at teksten går helt i spunk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AHA peeling til en 20'er