Tirsdagstip: Brug en cremeøjenskygge til smokey eyes.

26.10.11

Undskyldningerne er mange, faktum er at jeg kun har siddet foran computeren i fyrre minutter. Tirsdag er blevet til onsdag, men tippet kan sagtens bruges alle ugens dage.

Cremeøjenskygger har fået meget mere fokus de sidste par år og med god grund. De er sædvanligvis nemme at arbejde med, de holder rigtig godt uden at sætte sig i folderne på øjenlågene og de fås i en masse forskellige farver.
Chanel lancerede i august nogle fantastiske cremede skygger, konsistensen er meget svampet, næsten som en mousse. Det er dog MACs nye kollektion Posh Paradise, som har inspireret mig til dette tip, for jeg har ikke brugt andet til smokey eyes, siden kollektionen af Paint Pots kom på counteren. Der er nogle super lækre mørke farver i blandt. Hvis du ikke er til MAC, har Bobbi Brown nogle ultra holdbare cremeskygger i nogle rigtig lækre farver (både med og uden shimmer). Shiseido, Clinique og elf er også leveringsdygtige i cremeskygger, af de sidstnævnte har jeg dog kun prøvet elf og de er super gode og meget billige og derfor gode, hvis du er i tvivl, om cremekonsistensen er noget for dig.

Det er på mange måder lettere at lave smokey eyes med en cremeskygge. Du kan sagtens nøjes med en farve, men det er vigtigt at huske en mørk (helst sort) eyeliner. Med eyelineren tegner du så tæt på vipperne som muligt. Derefter tager du din cremeskygge på låget, skyggen skal være mørkest tæt på vipperne og derefter tones grundigt ud. Du kan både bruge en pensel eller en finger, jeg er til pensler og kan slet ikke styre skyggen, hvis jeg bruger en finger. Gør det du er vant til og det du har det bedst med.

Billedekilde: defashions.com

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Lise

Apropos de nævnte cremeøjenskygger fra elf har jeg mocha swirl og en sort/grå – men de lægger sig virkelig i folderne på øjenlåget. Hvad gør jeg galt ? Bruger primer fra elf

Pudderdåse Helene

Hej Lise
De skygger, du nævner, er ikke de samme som dem, jeg linker til. Mocha swirl er, såvidt jeg ved ualmindelig fedtet og skal bruges i meget små mængder og derefter mættes med skygge. Den konsistens vil aldrig tørre på samme måde som de cremeskygger, jeg taler om ovenfor.
Mvh. Helene

Lise

Ok – så er det ikke bare mig der er creme-spasser 😉
Mange tak

Lise

… Så er det fordi den ikke tørrer ordentligt eller hvad er jeres bud?

Birgitte

Bobbi Browns cremeøjenskygger er fantastiske!! Har I haft mulighed for at prøve deres 20th annivesary lip palette? Den ser lækker ud!!
http://beautytale.wordpress.com/2011/10/29/dreaming-of/

Pudderdåse Helene

Hej Birgitte!
Nej jeg har ikke haft fingrene i den endnu, men du har ret den ser meget fin ud 🙂
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *