Fra afbleget til mørkeblond

18.10.11
Katja Moikjær med mørkere hår

Katja Moikjær med mørkere hår

Så lykkedes det endelig at komme til frisøren. Det var virkelig tiltrængt som sjældent før. Jeg lignede virkelig noget, der var løgn.

Det betød farvel til blondinen Katja. Noget, jeg har taget tilløb til længe. I takt med, at jeg prøver at lade mit hår vokse langt, vil jeg gerne væk fra det affarvede. Simpelthen fordi det er for hårdt ved håret, når det ikke er kort. Så vi endte i en mørkeblond, der ikke ligger ret langt fra min naturlige hårfarve og en klipning, som er en jeg-er-ved-at-lade-mit-korte-hår-vokse-langt-men-det-skal-stadig-se-pænt-ud frisure.

Jeg er meget tilfreds og endte med blive klippet hos Birthe Gleerup i Badstuegade.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
39 kommentarer
Liselotte

Nu synes jeg jo af princip ikke, at folk med blondt hår ser “dumme ud”! Nogle af os (nemlig!) er ikke spor dumme;-)
Men du set fin ud med det nye hår, dine øjne stråler og dit ansigt virker smallere med den nye hårfarve:-)

Pudderdåse Katja

Nej da! Selvfølgelig ikke. Jeg lover dig, at jeg i hvert fald bliver taget seriøst i mit arbejdsliv 🙂

Marie-Louise

Du ser skøn ud! 🙂

Sofie Jørgensen

SÅ flot!! Det klæder dig bare virkelig godt 😉

Lovis

Det glæder dig helt utroligt godt 😀

Ditte

Hold da helt op, hvor er det fantastisk flot til dig! Det får dine farver til at se helt anderledes ud, på den virkelig gode måde.

Lisa

Wow, det får virkelig din øjne til at komme til deres ret, rigtig god farve til dig:-)

Camilla

Ej hvor er det flot til dig med den nye hårfarve. Jeg kan se på de andre kommentarer at jeg ikke er den eneste der har lagt mærke til at det virkelig får dine øjne til at træde frem på flotteste vis 🙂 Jeg tror næsten jeg lagde mærke til dine øjne før den nye hårfarve.

Budgetpigen

Du ser yngre ud,og din hud får en anden lød.
Hold da op, tænk at hårfarve kan forandre så meget.
Nu vil jeg også farves! 😀

Signe Hansen

SÅ meget pænere – jeg har selv været frøken jeg-farver-mit-hår-hver-anden-måned i en periode på ca. 5 år, både med helt affarvet hår og til sidst gik jeg over til en mørk brun farve. Det endte med jeg fik klippet mit skulderlange (og slidte) hår til en kort page, og jeg stoppede derefter med at farve mit hår. I dag har jeg ikke farvet mit hår i 2½ år, så jeg har været på en grundig afvænning! Troede ikke selv jeg ville kunne klare det, da håret både ser kedeligt ud med en falmet hårfarve og overgangen fra page til langt hår er simpelthen det værste, så man skal have en god portion tålmodighed og ikke fokusere så meget på håret når man ser sig selv i spejlet. MEN nu er mit hår pænt, blødt og sundt og det er ligeså langt som inden jeg fik det klippet kort, som er lige ned over skuldrene. Mit løfte til mig er selv er, at jeg ikke vil farve det før jeg begynder at blive gråhåret!! 😉

Christina

SÅ meget pænere til dig, end det afblegede. Men generelt kan jeg også bedst lide mørkt hår… Håber den hårfarve er en keeper:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *