Pudderdåserne går over til Bloggers Delight

Tirsdagstip: Få fylde i håret med pudder

Marie Antoinette

Foto: Sony Pictures

Når det er varmt og fugtigt i vejret, bliver mit hår tungt, fedtet og rigtig træls. Når jeg kigger mig omkring, kan jeg se at det ikke kun er mig, som har dette problem. Løsningen er tørshampoo eller hårpudder. Det er nemt og hurtigt at friske håret op og hvis du sprayer eller drysser det i håret på forhånd, kan du undgå at dit hår klasker sammen og klæber til hovedet.
Pudderet er ikke kun nyttigt om sommeren eller når du springer hårvasken over, det er også et genialt produkt, når du vil have fylde i håret. Det er ikke meget, der skal til, men det gør en kæmpe forskel. Selv det mest flade og glatte hår kan komme til at se stort og fyldigt ud med et lille drys pudder.

Billedekilde: RazorFine

19 kommentarer

 • Tina T

  Jeg bruger ikke andet end hårpudder og tørshampoo. Jeg har droppet alle andre stylingsprodukter. Jeg har ikke brugt fx. hårspray i over 2 år og mit hår har aldrig været pænere og nemmere at have med at gøre. Jeg har prøvede adskillige hårpudder har eftehånden brugt det i mange år, faktisk var det min frisør som præsenteret mig for det og jeg har brugt det siden TAK frisør jeg køber det godt nok på nettet det er billigere. Men jeg vil lige nævne jeg har prøvede forskellig mærker og min favorit er den fra Shwartzkofp (det ser forkert ud, kan aldrig huske hvordan det staves, møg svært ord) OSIS+. i en rød beholder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Glemte lige at skrive mit hår dejligt flydigt af det så godt når man har fint hår, har aldrig være gladere for mit hår end jeg er efter jeg begyndt på hårpudder og tørshampoo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina!

   Jeg har også udelukkende gode erfaringer med det :)

   OSIS+ var det ikke næsten den, der startede denne hårpudder revival :D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilken tørshampoo kan du bedst lide?

  Jeg har prøvet got2b, men af en eller anden grund holdt den kun til to omgange. Tror måske den er blevet tømt ud i en håndtaske eller lign. ved en fejl, for synes da ikke jeg proppede særlig meget i mit hår.. Er alligevel lidt skeptisk over at købe den igen, selvom jeg synes den var virkelig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne!
   Jeg er rigtig glad for TRESemmé, fordi den ikke gør mit hår super mat.
   Got2b har jeg ikke prøvet, men det er da træls at den var tom så hurtigt.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har også prøvet got2b og den kunne jeg ikke lide. Når jeg rørte ved mit hår, fik jeg jeg noget klistret stads på fingrene hver gang. Den var sådan set ret god hvis ikke jeg rørte ved mit hår, men det at den smittede af på mine hænder, syntes jeg var nasty.

   Jeg oplevede dog ikke at den blev tom hurtig, så jeg tror godt, du kan prøve igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet en blå spray, måske fra Schwatzkopf, Osis pudder og er endt med TreSemme efter at have læst herinde om den og den er klart den bedste og koster ca 80 kr og jeg bruger den som stylingprodukt.

  Mit eneste problem med den er, at mit hår bliver gråt, hvis jeg sprayer for mange gange det samme sted. Mørk bund der bliver gråt. Mit hår er gråt nok i forvejen hehehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  hvad er forskellen på en tørshampoo og hårpudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Diana!

   Tørshampoo er ofte på spray, hvor hårpudder oftest kommer i en lille beholder, som indeholder transparent eller farvet pudder :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er også blevet fan af tørshampoo. har også fundet ud af ligesom andre herinde at når man har fin hår er den super som styling. Har prøvet klorane, den er rigtig god men kommer til at klø i hovedbunden hvis jeg bruger den for meget. got2b synes jeg er god men har en ret stram lugt, min favorit er indtil videre er TreSemme. Har overvejet længe omjeg skulle prøve hårpudder.Måske jeg skulle springe ud i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Rikke!
   Klorane klør også på mig, hmm mystisk! Tja, om du skal springe ud i det, det ved kun du :) Men der sker garanteret ikke noget ved at prøve.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reidun

  Hej med jer,

  Jeg “lider” af fint hår og kunne rigtig godt tænke mig at begynde på noget tørshampoo, sådan at mit hår og min hovedbund kan blive skånet for daglig vask. Derfor har jeg med interesse læst denne tråd – tak for alle inputs indtil videre – de giver mig virkelig meget, kan I tro! :-)

  Har lige tjekket TRESemmé produkterne ud på hjemmesiden, men kan ikke lige gennemskue hvilken af produkterne der er deres tørshampoo, som jo netop bliver rost så meget her på siden. Kan nogen af jer mon tippe mig om hvad det præcise navn er for TRESemmé’s tørshampoo?
  Det skulle vel ikke være den der hedder “24 hour body root boosting spray” – eller?

  Mange tak på forhånd her fra Aarhus :-)

  <3 Reidun

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Reidun!

   Det præcise navn er: Volumising Dry Shampoo og du kan læse vores anmeldelse lige her:
   http://www.pudderdaaserne.dk/2011/05/04/anmeldelse-af-t%c3%b8rshampoo-tresemme-volumising-dry-shampoo/

   Root Boosting spray er nu også god, men er ikke en tør shampoo, hvis du kigger i højre side og scroller lidt ned, kan du finde TRESemmé i vores tag-cloud, der ligger anmeldelser af en del af produkterne :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Reidun

   Iiiih altså, tusind tak for hjælpen, Helene! Det er simpelthen bare en helt suveræn service, I kære Pudderdåser beriger os med. Tak tak, tak :-)

   Hilsen fra kvinden med både fint OG fedtet hår! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det er skam så lidt Reidun!

   Og sikke jeg dog kender problematikken, ihhh!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min favorit tørshampoo er helt klart Klorane, som kun fås på apotektet.

  Jeg har en OSIS pudder til håret stående og får den ikke brugt, fordi jeg slet ikke kan styre den…. Jeg synes, der kommer alt for meget ud. Så prøvede jeg at tage det ud i hænderne og fordele det i håret, men det fungerer da slet ikke… Nogen gode råd til, hvordan man nemt fordeler det i håret? For det skal i fra hårrødderne ikk’?

  Tak for alle jeres gode tip :-)

  Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Signe,
   Mange tak for rosen!
   Jeg har ikke selv prøvet produktet og ved ikke helt hvordan pudderet kommer ud. Kan man ikke sætte tape over hullet/hullerne og prikke et par huller i tapen med en nål? Det vil begrænse mængden betydeligt og på den måde vil det være meget lettere at styre :)
   Håber det kan lade sig gøre!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  P.S. Lee Stafford laver også en god tørshampoo (fås i Magasin). Den fås til blondiner og brunetter. Jeg kender godt det med at ens hår kan blive lidt gråt af det, og det har vi jo ikke lyst til!!! så man skal være lidt varsom ved ens skilning, har jeg erfaret…. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Uha jeg prøvede en (jeg har fortrængt navnet) og jeg endte med at have helt stift og gråt hår. Øv hvor irriterende at måtte starte helt forfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåserne går over til Bloggers Delight