Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Pudderdåse Helene

I skal vide, at det er ret så najs at være dåse, når man er beriget med læsere som jer!

Katja

Tillykke I to <3
Jeg er så stolt over så langt I er nået på kun et år!! I fortjener al den ros og anerkendelse I får!

Julie

Præmie eller ej, så vil jeg benytte lejligheden hér til at udtrykke, hvad jeres blog har betydet for mig!
Jeg har altid været fascineret af makeup og skønhed og har tidligere dyrket det som en hobby, med stor fornøjelse og livsglæde til følge! Med årene har jeg mere og mere forsømt den side af mig selv, nok fordi jeg oftest bevæger mig i miljøer, hvor det meget feminine udtryk anses for at være lidt useriøst! Efter jeg er begyndt at læse jeres blog dagligt, er det lige som om jeg har fundet min indre skønhedsdronning frem igen, og jeg nyder det så meget. Det er jo så ærgerligt at gemme den flotte makeup til de festlige lejligheder, som der er så få af når man har små børn. Jeg har én gang for alle lagt blufærdigheden på hylden, og kan nu med stor stolthed kalde mig en rigtig pudderdåse!!! I august er jeg langt om længe færdig med min uddannelse og skal ud i mit første rigtige job. I skal så sandelig ha’ en stor del af æren for, at jeg nu synes, at man sagtens kan være gymnasielærer i matematik og se brandgodt ud og stadig forvente at blive taget seriøst!!!
Mange tak for en fantastisk blog og fordi I er de bedste pudderdåse-pionere 🙂

Julie

Nu glemte jeg helt at skrive, hvorfor jeg skal vinde konkurrencen… det skal jeg selvfølgelig fordi en vaskeægte pudderdåse aldrig kan få for meget MAC!! 🙂

Laura

Puhaa det ville være dejligt med lidt MAC i makeup tasken!
Det er nok det eneste jeg kan sige, for der er vel ingen der fortjener det mere end nogen andre. 🙂

charlotte hede

Allerførst vil jeg starte med at Ønske jer stort tillykke med 1 årsdagen.
Puha, jeg hader at skulle skrive hvorfor jeg skulle fortjene præmien mere end alle de andre skønne deltagere.
Det første jeg tænker er, at den bedste grund jeg kan komme på, er at jeg bor i det mørke Jylland, langt langt fra mulighed for at handle Mac IRL.
Jeg er total jomfru, og ejer stort set intet makeup.
Rettelse. Jeg ejer Intet makeup.
I virkeligheden har jeg nok mere givet jer en god grund til IKKE at vælge mig.
Knus og kram Charlotte

Rikke Nørdum Sonne

Hjertelig tillykke med dagen. Flot gået, og tak for jeres blog. Har virkelig fået mange gode fif 🙂 Har både fået købt solcreme til dullerne og læbe”tusch” gr. jeres anbefalinger 🙂
Well, jeg kunne da rigtig godt tænke mig at vinde. Har nemlig ALDRIG prøvet noget makeup fra Mac, så siden i er så vilde med det mærke må der jo være noget om det?! 🙂
Er nærmest blevet overvældet af alle farverne hver gang jeg passerer standen i Magasin. De er så flotte, men samtidig er jeg nærmest skræmt væk, og ender troligt op med mine trofaste creme og brune nuancer fra bl.a. Chanel der så spices op med min elskede røde læbestift :).
Måske det var på tide jeg prøvede noget alternativt, til at f.eks fremhæve mine army grå/grønne øjne? Uhhh
Grin herfra 🙂

TLM

Hej begge 2
Stort tillykke dagen, det er sgu godt gået.
Jeg er super glad for jeres blog, og synes det er fedt at i nu også har lagt en video.Så så nogen som mig, forstå hvad i mener 🙂 Jeg har lært rigtig meget det sidste år. Men er stadig ikke super god. I styre sgu!!!!!
Og derfor synes jeg at jeg skal vinde…. 🙂 Hvis I nu skal til at bruge “modeller” så kunne jeg tænke mig det.

Nina

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN… I har en fantastisk side og i gør et stort flot stykke arbejde.
Jeg skal da vinde, because I’m worth it 😉
Jeg skal vinde fordi jeg er en dåse med en hemmelig drøm om at blive en pudder-dåse… Jeg har bare brug for et lille skub og noget lækkert makeup ville klart være motiverende.
Jeg skal vinde fordi I derefter får lov til at lægge makeupen på mig, som har en mørkglødet hud… Nye udfordringer for jer – jeg kan lære – win-win 😉
Jeg skal vinde fordi jeg sidder midt i en eksamensopgave og trænger til opmuntring…
Jeg skal vinde fordi kan slippe for at betale portoen…
Jeg skal vinde fordi jeg i den grad kunne trænge til noget, der kan pynte på mit trætte ansigt…
Skal jeg blive ved ;-D

line linde pedersen

hvorfor jeg skal vinde? Er blevet dumpet af min kæreste gennem 9 år midt mellem mine to sønners konfirmationer, faderen til min yngste på 6 år. Så hvem ellers fortjener forkælelse ? Hilsen line

Pudderdåse Katja

Du har i hvert fald fortjent et kæmpe kram! Kh. Katja

Majbrit Frost Andreasen

Kære Pudderdåser.
Et Stort TILLYKKE med fødselsdagen. (Hip Hip Hurra)
Først mange tak for jeres fantastiske blog, jeg elsker at sidde og læse om alle de råd-tips-idéer i kommer med. Tænk alt det i udsætter jer selv for, for at give os en masse god info.
Jeg mener klart at jeg fortjæner at vinde de lækre ting for MAC
1.. Jeg har hørt meget om MAC og vil meget gerne prøve det selv. Bor desværre ikke i nærheden af Magasin og tør ikke købe det på nettet da der er meget fake.
2.. Jeg trænger virkelig til noget positivt og at blive forkælet med noget lækkert nemlig MAC
3.. Går sygemeldt lige pt fordi jeg har fået et helt nyt knæ (ca 30 år for tidligt ) (snøøøft) derfor trænger jeg til lidt lækker trøst.
Kunne faaktisk blive ved og ved at komme med ting, hvorfor det lige er MIG der skal vinde de lækre MAC produkter… Lover at give feedback både på skrift og billeder, når jeg har fået lov at lege lidt med de lækre produkter jeg SKAL vinde…
Jeg er en ægte Pudderdåse
Knuser fra Pudderdåse Ice

Din kommentar