Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
IdaP

Hej duller,
Også et stort tillykke herfra og et stort tak for al inspirationen, I deler ud af.
Jeg fortjener at vinde, fordi jeg er typen der går i målbevidst i Magasin, fordi NU vil jeg prøve nogle af Mac’s produkter… og når jeg så står dernede, og mine øjne spejder prisen, tænker jeg altid ”hmmm… mon ikke jeg lige kan bruge min billige ELF øjenskygger først, sååååå kan jeg altid prøve de her fine godbidder senere” For ak ja, en SU inviterer ikke altid til luksus make up og selvforkælelse….
Men jeg vil ikke beholde hele præmien selv, hvis jeg vinder (fingers crossed), jeg vil dele den med min mor, for jeg ved at hun om nogen, aldrig bruger mange penge på at forkæle sig selv, og jeg synes hun også fortjener en del af lækkerierne.
Tak igen!

Estermarie

Hej Dåser 😀
Fandt jeres blog for nogle uger siden og er nu blevet afhængig 🙂
Er glad for at læse jeres tests. Vil altid huske fremover at få fat i nogle prøver før jeg køber et produkt.
Jeg skal da vinde fordi jeg ikke lige har råd i dagligdagen til at forkæle mig selv med lækre produkter.
Tillykke med det første år forresten.

Ditte

Stort tillykke med dagen Dåser 😉
Og fantastisk lækker præmie I har stillet os i udsigt!
Jeg tror ikke jeg fortjener den mere end alle andre, men man skulle da være et skarn hvis man ikke forsøgte at få sine fedtede fingre i lidt MAC 😉
Jeg skal vinde, fordi jeg bruger aaalt for meget tid nede i MAC-standen. Jeg skal altid lige forbi og kigge, og damerne dernede må efterhånden omtale mig som hende den mærkelige lurer. Jeg har aldrig været nogen haj til make up, men jeg begynder at få en voksende interesse for det. Jeg har det sidste stykke tid erhvervet mig op til flere lækre læbestifter fra MAC, og wow, en forskel de kan gøre!
Nu er jeg opsat på at lære det der med lækre smokey eyes og i det hele taget bare lækre looks med øjenskygger, og hvad ville så være mere passende end at vinde jeres konkurrence? 😉 Jeg krydser mine fingre!
Tak for en virkelig god blog. Jeg håber I bliver ved længe endnu.
– Ditte

Rachel

Tillykke med jeres første år, Pudderdåser!
Jeg må indrømme at jeg først fandt vej til jeres hjemmeside sidst i december, men har været en tro følger lige siden. Jeg synes at en konkurrence er en god måde at fejre sin årsdag på 🙂
Anyways, jeg synes at jeg burde vinde fordi jeg selv har en lille pudderdåse gemt i maven. Jeg ønsker inderligt at blive makeupartist efter gymnasiet, og har haft en passion for makeup i godt ti år. En interesse som begyndte da jeg var 9, og i en alder af 12 havde jeg over 100 læbeprodukter :p Det siger vist en del, for man talte ikke alt det andet makeup med. Jeg er stadig på jagt efter den perfekte selvbruner, dog.
Men at være udeboende gymnasieelev på SU giver ikke ligefrem det store budget til MAC, YSL og Elizabeth Arden produkter 🙁 Så jeg ville være beæret over at blive taget i betragtning.
Mvh Rachel

inge n

Hej Pudderdåserne.
Jeg vil gerne vinde fordi jeg nok er den ældste læser af jeres blog med mine 74 år, jeg syntes i er gode til at skrive til en bred målgruppe, og jeg finder mange af jeres emner rigtig interessante, så et HIP HURRA skal det lyde herfra.
Det ville være utrolig lækkert at vinde fordi jeg har held i kærlighed, og hvem vil ikke også have held i spil, bare engang imellem, kærlighed går jo op og ned igennem årene, men er den sand, består den.
Måske ville det pynte det på en efterhånden ældre krage af slagsene, men sådan en fin øjenskygge.
de venligste hilsner.

Pudderdåse Katja

Hej Inge
Jeg blive lige nødt til at sige at hold op hvor er jeg glad for at høre at fra dig. Vi har siden i går hørt fra lige fra dig til en der går i 2. G. Det gør mig sgu stolt. Tak fordi du goder læse med!
Kærlig hilsen Katja

Anja

Hvor er du sej, Inge. Dejligt med sådan et positivt indlæg fra en kvinde oppe i årene, og dejligt at læse, at man ikke mister lysten til at holde sig produktorienteret bare fordi man allerede fandt et godt mærke for flere år siden. Det inspirerer 🙂

Mette

hej pudderdåserne,
Jeg har gennem længe tid læst jeres blog. Og jeg synes godt nok i gør ens dag meget bedre, et klik og så ender man herinde og glemmer alt om lektier og hvad nu der skal gøres. Men jeg er faktisk ikke så god til at skrive sådan noget, for alle fortjener det vel så jeg ville bare ønske alle jer andre held og lykke. Og så synes jeg at det er flot i bruger jeres egne penge på os. Og tillykke med fødselsdagen, og jeg forstår også godt hvorfor jeres besøgstal er så høje :-)!
Jeg håber i bliver ved med at gøre hvad i gør, for det er dét der gør jeres blog så fantastisk!!
knus Mette

Sofie Eilersen

Hej pudderdåser
Jeg har gennem længere tid læst jeres blog og jeg følger trofast med i diverse tips og tricks til make-up og lakker. Jeg vil gerne være ærlig at sige, at jeg ikke synes, jeg fortjener at vinde mere end nogen af de andre, så jeg vil ikke påvirke jer på nogen måneder til at vælge mig af medlidenhed eller overtalelsesevne, men …
Jeg er elev i tøj butik i Aalborg, og eftersom tøjbudgettet er lidt høj (eftersom jeg jo skal gå i tøjet, der sælges i butikken), huslejen skal betales og resten af de månedlige penge går til mad og klippekort til bus, da min kæreste bor 60 km. fra mig, er der ikke penge til mere end ét MAC produkt om måneden, derfor ville jeg føle mig som et lille barn i en slikbutik, hvis jeg vandt denne konkurrence, og selvfølgelig takke jer mange gange gennem min egen blog.
Mvh. Sofie

Louise

Hej høns,
Jeg skal naturligvis vinde, fordi jeg er for fattig til at købe lækre ting til mig selv for tiden. Og fordi man da gerne må være lidt lækker, selvom pengene er små. Hvem ved, måske en (endnu) bedre make-up er det, der skal til for at man kommer i job?
Stort tillykke til jer. Fa’me godt gået!

Emilie

Tillykke med det tøser!! Jeg er glad for at i har været der for os allesammen i det sidste år!<3
I har været til utrolig stor inspiration for mig i det sidste år, og jeg vil virkelig gerne takke jer, helt indefra;b Make-up har altid været lidt af en besættelse (okay, meget) for mig, og jeg bliver så glad når jeg 'løber ind' i andre mennesker med samme passion som mig! Derfor har det virkelig været en skøn tid! I svigter mig aldrig med jeres utrolig morsomme, men alligevel hudløst ærlige anmeldelser! Jeg ved på grund af jer, hvad jeg skal undgå, og hvad jeg skal løbe ned i magasin i nattøj for at købe:D
Som det også tidligere er blevet nævnt, glemmer man dagligdagens problemer når man læser herinde! Og nu kan vi endda også begynde at se jer i 'live' form, ved hjælp af jeres youtube kanal! Det glæder jeg mig til ;b
Men jeg fortjener at vinde fordi jeg, som en vaskeægte pudderdåse, kan formå at bruge alle mine penge den første dag i måneden, på noget som for de fleste virker latterligt. Make-up er en glæde for mig, en glæde som meget få mennesker forstår. Selv de mennesker der er tættest på mig kan ikke begribe hvordan jeg kan blive glad af at sidde foran spejlet og 'lege' med make-up. Jeg fortjener at vinde fordi jeg er et af de mennesker der virkelig værdsætter make-up. Ikke fordi det dækker mine bumser eller skjuler tegnene på at jeg måske ikke fik nok søvn igår aftes, men fordi at jeg elsker den fornemmelse jeg får af at lege med farverne og opdage nye kombinationer! Den måde jeg kan udtrykke min kreativitet på!
Make-up for mig er mere end en måde at skjule mine fejl, det er en måde hvorpå jeg kan vise mine styrker!
Nå, det var vist lidt af en roman ;b Men jeg håber i fangede pointen!
Endnu engang tillykke med det første år, og jeg håber virkelig at i bliver ved i mange år endnu!:D
Knus Emilie <3

cecilie

Hej piger,
Først og fremmest tak for en fantastisk skønhedsblog! Det er fantastisk at se, der er andre, der deler denne passion med mig, og så er det dejligt at det er nogle, der også deler ud af gode råd mm. (:
Jeg er klart favoritten til at vinde jeres dejlige konkurrence, da jeg er så (!) heldig (ironi), at jeg bor ovre i det mørke jylland (syddanmark for at være mere præcis) hvor ikke en gang skyggen af en MAC forhandler er at se! Det er sjældent, at jeg kommer til KBH eller Aarhus, men når chancen byder sig, køber jeg altid et lille lager med hjem af min ynglingspudder, læbestift, primer mm. Nu er det desværre ved at været et halvt år siden laget sidst blev fyldt op og med eksamen osv. i fremtiden, betyder det, at jeg må nøjes med, hvad den lokale matas kan præstere, og det er slet ikke godt nok! Så red makeup-nørden med at overleve den kommende krise, der er ved at udvikle sig!
Btw synes jeg, at det er super fedt, at I selv sponsorere præmien (:

Anja

Ikke for at underminere din gode grund til at du skal vinde, men er du klar over, at du kan bestille Mac på nettet? Det burde være en menneskeret at kunne købe Mac lokalt :knus:

Din kommentar