Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Heidi

Jeg har ingen grund til hvorfor JEG lige netop skal vinde over alle de andre , andet end det bare kunne være lækkert endelig at vinde noget & få nogle lækre kvalitets-produkter i makeuptasken (jeg køber ikke så tit makeup da pengene er små – men det er de vel også ved mange andre – smiler) 😉
Stort tillykke med dagen ! 🙂

Katrine

Først og fremmest et kæmpe tillykke med fødselsdagen. Jeg håber I fejrer dagen med manér:D.
Jeg er en af de piger der har valgt en karriere i forsvaret så derfor er min hverdag ofte præget af en kedelig knold i nakken og måske en gang mascara. Når jeg kommer hjem er jeg ofte ret fysisk træt og hopper i et par kedelige løse bukser og ligner absolut ikke en pige. Men så er det jeg surfer ind på jeres side og får vildt lyst til at gøre lidt ekstra ud af mig selv. Så derfor tusind tak fordi I har gjort mine weekender mere farverige og ikke mindst mine aftener sjovere og inspirerende:D.

Tine

Jeg vil stemme I med de mange gange tillykke, for det er ret imponerende, hvad I har fået op at stå på bare et år. Professionalisme og entusiasme som den I lægger for dagen er ikke nogen selvfølge, og det er vi rigtig mange, der nyder godt af!
Jeg er en forholdvis ny pudderdåselæser, men det er allerede kommet så vidt, at I altid er sidste stop på min daglige blogrundtur, for ligesom med madpakkerne, skal man da gemme det allerbedste til sidst. Jeres blog er altså min Nutella 🙂
Jeg har altid formodet at det mestendels var en smule hype, der gjorde, at de fleste dånede, når snakken faldt på MAC, jeg er dog fuldt og fast overbevist, efter at være blevet læser hos jer, om at MAC produkterne også er noget for mig. Jeg har imidlertid fået lidt præstationsangst og kan slet ikke beslutte mig for, hvad skal være mit første køb, så det er ikke blevet til noget endnu. Og det må være mit bedste argument for at vinde : )
Endnu engang TILLYKKE, glæder mig til at læse videre på jeres 2. år!

Charlotte M

Tillykke med fødselsdagen! 🙂
Jeg vil rigtig gerne vinde disse øjenskygger. Stoler meget på, at de produkter I elsker også er gode. Har op til flere gange læst med her og købt et produkt efterfølgende. Heldigvis er I også søde til at skrive, hvis noget kan findes billigere et bestemt sted – det er jeg vild med!
Jeg har dog aldrig prøvet MAC. Hverken pensler eller make-up eller noget som helst andet. Så jeg vil gerne have chancen for at blive forelsket i dejlige øjenskygger. Især fordi jeg elsker jordfarver på øjnene 🙂

Maria

Tillykke med fødselsdagen kære Pudderdåser.
Hvor har jeg været heldig, at jeg faldt over jeres blog nærmest fra dag et. I har været en fantastisk inspiration det sidste år, og I har fået mig til at nærstudere indholdsfortegnelser i et væk, når jeg køber nye produkter, omend jeg stadig ikke er helt så hård til det som jer 🙂
Der er ikke nogen helt fantastisk grund til, at jeg skulle vinde frem for alle andre. Måske nærmere tværtimod, da jeg næsten ikke bruger øjenskygge. Men jeg har virkelig virkelig virkelig lyst til at prøve MACs øjenskygger for at sprælle lidt mere på makeup-siden.
Hvis det går vildt for sig, har jeg mascara på og en lille smule hvidt til at lysne i øjenkrogen, men det er dæleme sjældent.
Men jeg får sådan lyst til at prøve alt muligt, når jeg ser jeres mange looks. I har gjort farver og ‘pang’ meget mere tilgængeligt for mig. Og gjort det meget mere jordnært og simpelt.
Jeg nyder alle jeres makeup-indlæg, men det er dem om blushes og bronzers, jeg labber i mig med størst glæde, for hvis der er noget, jeg ikke kan undvære, så er det et lille dab farve på hver kind.
Tak for en super god blog, og specielt tak for jeres kritiske tilgang til skønhedsuniverset. Det var tiltrængt med mere saglighed og ærlig snak.
Kh. Maria.

Kirsten

Tillykke med fødselsdagen og et ønske for mange flere, jeg er helt vild med denne blog og jeres ærlighed og mod til at skrive jeres mening.
Jeg vil virkelig gerne vinde mac produkterne fordi. Jeg igen efter mange års pause er begyndt at bruge makeup til daglig igen. Jeg elsker at stå op nu for jeg skal ud at kreere dagens look.
Jeg har leddegigt og er derfor ret stiv om morgen og var tæt af at sidde i en stol om morgen og vente på at kroppen ville i gang:-). Så jeg begyndte at tage min kaffe med ud i badeværelset og ligge en flot makeup. Jeg havde makeup fra 80 erne og trængte til en opdatering:-).
Jeg gik på you tube og begyndte at kigge videoer og lege. Her fik jeg øjne på en masse produkter jeg ville kigge nermere på. Da jeg jo ikke er lavet af penge måtte jeg jo prøve at prioritere, hvilket jo som i nok ved jo ikke er nogen nem opgave;-). Så jeg var nød til at søge hjælp. Det var her jeg fandt jeres blog og jeg elsker den. Jeres reveiws har sparet mig mange penge og jeres anbefalinger er super nyttige. Så tak for dem og jeg glæder mig til mange flere.
Denne gevindst ville give mig mulighed for at skabe flere flotte looks og en skøn start på dagen.
Tak igen
Kirsten

Dorthe

Stort tillykke med 1 årsdagen for jeres skønne side.
Deligt med et site som går op i skønhed til alle og med alle typer skønhedsprodukter.
Hvorfor jeg skal vinde ? Jeg skal vinde fordi jeg altid bruger de sammen kedelige makeup produkter og trænger til lidt liv og kulør. Har læst så meget om MAC’s produkter her på sitet og da økonomien ikke lige er til de store investeringer på det område ville det klart være som en drømme at blive vinder af denne über skønne konkurrence.
Men jeg vil glæde mig til at følge jeres videre udvikling de næste mange år – alt sammen til vores fordel.
Så forsæt endelig med det super gode arbejde.
Knus

Hanne

Stort tillykke med fødselsdagen! 🙂
Jeg har ikke lavet et eneste fejlkøb siden jeg er begyndt at følge med i jeres fantastiske blog. I laver anmeldelser man kan bruge til noget – også selvom man ikke er model med pletfri hud. What you see is what you get og det elsker jeg.
Jeg er blevet stor fan af MAC efter at have læst med her og har købt mere make up de sidste to måneder end jeg har gjort de sidste ti år! Og det er jeres fortjeneste (skyld? ha ha).
Derfor ville jeg da elske at vinde noget… gratis er en fantastisk ting og især når man ved at det der er på højkant er noget I kan anbefale.
Mange hilsner
Hanne

Anna B

Jeg vil gerne vinde Mac produkterne, for så vil jeg give dem til min veninde Sofie, som kunne trænge til noget rigtig godt og brugbart makeup. Hun er én af de sødeste mennesker i verden, hvilket er grunden til at hun skulle have det. Og så har hun lært mig at gå i bukser. Og nogle gange er det godt at lære at klæde sig ud som noget andet, end det man altid er klædt ud som! Det kan man lære af jer!

Louise

Kære Pudderdåser.
Tillykke med 1 års dagen, må det blive til MANGE MANGE flere 🙂
Jeg fortjener ikke at vinde mere end alle andre, og I virkeligheden er I jo vores helt store gevinst 😀
I modsætning til anmeldelser i diverse (reklamefinansierede?) magasiner, så tror jeg virkelig på det I skriver, da det er testet på egen krop og ikke fordi I får credit for at sige pæne ord om bestemte mærke. Bliv endelig ved med det :)))
Er ny, men allerede trofast læser både på bloggen og FB.
Kh Louise

Din kommentar