Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Camilla A.

Hej Pudderdåser
Først og fremmest et STORT tillykke med det første år; det er absolut velfortjent grundet jeres solide benarbejde og kompetente kritik.
Jeg tror ikke, at jeg har fortjent præmien mere end andre har, men skal jeg give et svar, må det være fordi:
Jeg følger bloggen slavisk. Jeg elsker MAC. Kontanthjælp sucks!
There you have it (og jeg vil bare så gerne vinde);-)
-en gammel pudderdåse

Anja

Tillykke med fødselsdagen, favoritdåser. Det første år med et lille barn flyver bare afsted med alt det der sker i udviklingen i det første leveår. Dejligt m kompetent og produktkritisk vejledning. Har været med fra starten og bliver hængende som en vandfast mascara, der nægter at komme af 🙂
Hvorfor skal jeg vinde? Hmm… Barselsramt i alle ordets henseender 🙂 trænger i den grad til fornyet inspiration til mit “hængt kat”/søvnunderskuds look. En ting er at være “grundtræt”, men man behøver jo ikke også at se grundtræt ud. En ny farveinspiration må kunne hjælpe. For jeg må realistisk set indse, at jeg ikke kommer i Mac og oser farver, blir inspireret og får købt nye farver, så længe jeg har babydyret med i den 4-hjulede.
Tak for en god blog. Keep up the good work og tillykke med det første år.
Kh Anja

Lotte R.

Tillykke!! Det er f (!) godt gået 🙂

Nadja

Stort tillykke med fødselsdagen!
Jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der vinder den flotte præmie, fordi jeg trænger til et boost i min makeupsamling og -viden. Jeg er en dør til at bruge makeup (begyndte først at gå fast med mascara efter gymnasiet) og jeg lapper gode råd i mig fra de dejlige pudderduller 🙂
Mac me up please 🙂

Lullumut

Stort tillykke med det første år – man skulle da næsten tro, at I havde blogget i meget længere tid med den fine blog og de gode anmeldelser 🙂 Håber jeg vinder, så jeg kan blive lige så smuk som jer to 🙂 Kh. Louise

AM

Først tillykke! Jeg elsker at læse med her, og har virkelig fundet mange gode tips og tricks hos jer, af hjertet tak
Dernæst, jeg vil så gerne vinde, og hvis jeg skulle være så heldig må jeg hellere være ærlig og sige, at så vil jeg gerne forkæle min stakkels lillesøster, der sidder og kæmper med specialet, og som fik stjålet sin taske med al makeup etc. i lørdags, det var en sorgens dag.

Din kommentar