Pudderdåsernes 1 års fødselsdag: Vind MAC makeup

14.05.11
Buket af pæoner
Buket af pæoner
Foto: Interflora

Med fare for at blive virkelig sentimental og rørstrømsk, så skal vi i dag fejre noget, der for os er helt specielt. For et år siden så Pudderdåserne.dk dagens lys. Den 14. maj 2010 startede det, der har været et helt fantastisk år for os. Vi har haft så mange oplevelser, lært så mange mennesker at kende, oplevet så meget og fået så mange skønne læsere, at det er helt overvældende.

Vi startede efter den første måned med 1.800 besøg. Den sidste måned har vi haft over 19.000 besøg. Dette er tal fra Google Analytics. Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, tør vi slet ikke tænke på, hvad det kan ende med.

Det skal fejres
Det mest nærliggende er at give noget tilbage til jer, der er hele årsagen til, at dette overhovedet er muligt. Vi har snakket meget om, hvad præmien skulle være og synes, at det skulle være noget, der for alvor illustrerede os. Og man kan ikke komme uden om, at vi oftest bruger MAC, både når vi laver looks her på bloggen og privat. Desværre er det fast politik hos MAC ikke at sponsorere konkurrencer, derfor har vi valgt selv at betale denne præmie.

Reglerne er anderledes denne gang, end de plejer at være. Det, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvorfor du skal vinde denne præmie. Katja og jeg vil læse jeres besvarelser igennem og derefter trække den, som vi synes er den rette vinder.  Konkurrencen løber til og med mandag den 16. maj klokken 12.00. Vi offentliggør vinderen af konkurrencen samme aften.

Præmien
Også denne gang er præmien nogle af de produkter I har læst om igen og igen, som vi selv bruger og gerne anbefaler. Præmien består nemlig af en Paint Pot fra MAC i farven Groundwork og en palette med fire af vores yndlings øjenskygger: Lucky Green, Shroom, Copperplate og Smut. Vi håber, at du vil glæde os ved at deltage i denne konkurrence.

Billede: Buketten er fra Interflora og kan bestilles her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Pudderdåse Katja

Kæft hvor er I søde allesammen. Jeg sidder og får kuldegysninger!

sanne fristed

I har da bare de mest fantastiske og engagerede læsere – “in the world”
Stort tillykke med det.
jeg skal ikke vinde, jeg er jeres dårligste læser, jeg har mac i forvejen (lidt) jeg aner ikke hvad produkterne er, I har sat som præmie, jeg har kun tamme årsager til at jeg evt. skulle vinde (pengemangel, sygdom, det er synd for mig etc.)
Så mit forslag er, at I giver det til jer selv. FRA OS
kh sanne

Pudderdåse Katja

Tak Sanne. Og ja, vi er helt enige, vi er beriget med de bedste læsere!

Teresa

Tillykke med fødselsdagen! Og tak for en helt fantastisk skønhedsblog, der står meget stærkt i relief til de fuldstændigt ukritiske modeblade, der bare skriver det skønhedsvirksomhederne skriver i deres PR-materiale!
Jeg har fulgt jer næsten fra dag 1, da jeg er studerende og ikke har råd til fejlkøb, specielt når det gælder de lidt dyrere mærker, og jeg virkelig synes I tester tingene igennem og siger hvad I mener. Jeg er blevet en større og større makeup-nørd gennem det sidste år og har jo efterhånden set at MAC er et mærke man ikke kan komme uden om. Jeg har dog slet ikke økonomien til at investere i deres produkter (selv om deres øjenskygger og mineralized skin finish-pulvere RÅÅÅBER på at jeg skal købe dem. Og deres lipglass. Og læbestifter. Og blushcreme…. Iiiiih!). I det sidste halve år har jeg skrevet speciale og manglr nu KUN to uger – men det gør også at jeg slet slet ikke har holdt min hud ved lige og fuldstændig har droppet make-up, for at spare tid (hvad laver du så på denne her blog, Teresa? 😉 ). Så jeg synes jeg har fortjent at vinde, så jeg kan gå all in med make-uppen når jeg afleverer liiiige om lidt, og skal ud på arbejdsmarkedet (indenfor IT -> totalt mandsdomineret).
Jeg håber VIRKELIG jeg vinder, for jeg trænger til noget cheer up her for tiden. Fuck, det er nederen at skrive speciale… :/ Nå, back to work…

Teresa

Har lige kigget på farverne på Temptalia. Nøøøj, hvor er de godt udvalgt! Jeg havde hørt om både Smut og Shroom før fra Pixiwoo-tøserne og er nogle af de øjenskygger jeg allerhelst ville have (+ Linnen, som jeg for nylig har kastet min kærlighed på), men Copperplate er da totalt fantastisk! En helt klassisk farve, men alligevel lidt anderledes. Lucky Green kunne jeg sagtens forestille mig er helt fantastisk til festerne her til sommer! Og Groundwork, som ALLE beauty guru’s på Youtube siger er helt fantastisk som base, til både neautrale og intense looks. Iiiih!
Uh, nu vi snakker om Youtube, så kunne det også være sjovt at se jer teste produkter eller lægge makeup i videoer!

Pudderdåse Katja

Det er helt Helenes fortjeneste, hun fik opgaven med at udvælge 🙂
Teresa… Hvis du kan holde på en hemmelighed, så ville jeg holde godt øje med bloggen her og Youtube i morgen, hvis jeg var dig 😉

Teresa

Haha, fedt! Rigtig godt med en video. Og I må meget gerne lave flere, for som I sige, så kan nogle ting bare ikke forklares i tekst – de skal ses.

Modedullen

Altså jeg har heller ingen grund til, hvorfor lige netop jeg skulle fortjene det mere end alle andre (selvom jeg vel godt kunne finde på en eller anden sob-story eller et glædesudbrud). Næh, jeg vil altså også heller benytte lejligheden til at ønske jer tillykke med fødselsdagen og sige tak for en knaldgod blog. Der er ikke så mange skønhedsblogge i DK endnu, men jeg synes virkelig, at jeres skiller sig ud ved at være kritisk og videnskabelig velfunderet. Det er fedt og interessant, og jeg bruger jeres viden meget både i mit arbejde og privat. Så det må være mig, der takker – ikke jer…
Mvh
Mette

Kristine

Stort tillykke med dagen. Det er fantastisk godt gået – og jeg er virkelig stolt af så langt I er nået på det ene lille år *snøft*

Shila

Kære Katja og Helene
Stort tillykke med dagen. Det er virkelig mærkeligt at tænke sig, at der er gået et ord og hold da op, i har mange læsere! Dette er helt sikkert på grund af den kvalitet jeres artikler har.
Jeg vil til enhver tid, anbefale andre jeres blog, der er en af de bedste jeg har læst.
Det er egentlig ikke for at være med i konkurrencen jeg skriver, men mere for at give jer et stort fødselsdags HURRAAAAA!

Sabrina Krighaar

Jeg tror helt bestemt jeg skal vinde fordi det er synd for mig jeg ikke har opdaget jer noget før 😛
Og lidt fordi jeg er en fattig studerende der ikke har råd til at afprøve alt det lækre mac der frister.

rijaH

*puster serpentiner udover bloggen*
Stoooort tillykke med blogfødselsdagen ! Dejligt at have fulgt jer indtil videre i hvert fald og ser meget frem til at følge jer i fremtiden også 😀
Vil dog pænt hoppe over konkurrencen, da jeg ikke bruger synderligt meget makeup, for slet ik at snakke om øjenskygge 😛 Så hellere at nogen vinder den som faktisk bruger den 😉 Men bestemt en lækker præmie og den er jo lige præcis jeres stil og hvad man kunne forvente haha 😀

linda'lykke

Jeg har nok ikke mere ret til at vinde end alle andre, men derfor vil jeg rigtig gerne vinde alligevel – og sådan tror jeg de fleste har det.
Jeg er rigtig dårlig til selv at investere i make-up både fordi det er dyrt (når man er på SU) og fordi jeg nogen gange er lidt bange for at prøve noget nyt. MAC’s produkter er helt fantastiske, hvilket selvfølgelig også gør præmien helt fantastisk! Så selvom min deltagende besked ikke er fuldstændig outstanding, håber jeg at i vil tage mig i betragtning. Jeg vil hvertfald bliver gladere end et forårsføl i blomsterengen hvis jeg gik hen og vandt.

Camilla

Hjertelig tillykke med fødselsdagen!
Jeg vil først og fremmest sige TUSIND tak for en helt fantastisk blog. Jeg elsker, at I er så ærlige – jeg føler altid jeg kan stole på jer, hvilket jeg langt fra altid føler jeg kan på fx youtube, hvor folk hele tiden bliver sponsoreret til at sige pæne ting om produkter. I er så forfriskende ærlige og troværdige, at jeg med det samme faldt for jeres blog. Tusind tak – I har virkelig hjulpet mig mange gange efterhånden!
Hvorfor jeg skal vinde konkurrencen? Synes ikke nødvendigvis der er noget specielt ved mig, der gør, jeg fortjener det mere end så mange andre! Jeg er dog stadig rimelig ny, når det kommer til MAC, da det er svært at opbygge en helt stor “samling” af produkter, når man er på SU, som jeg er. Endnu en grund til, jeg er så taknemmelig for jeres blog – det har virkelig mindsket antallet af fejlkøb fra min side! Når jeg vælger at investere i noget, er det som regel altid noget virkelig godt. Derudover skal jeg om blot et par måneder flytte hjemmefra (gisp!), så derefter bliver der bare endnu mindre penge til beauty produkter! Derfor ville det bare være helt fantastisk at vinde den dejlige præmie. Og jeg har slet ikke nogle af produkterne i forvejen, men har i lang tid gerne villet prøve specielt Copperplate og Groundwork! 🙂
Endnu engang tusind tak for jeres fantastiske arbejde!
De venligste hilsner,
Camilla 🙂

Ditte

Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag.
Det er altid fantastisk når man har en drøm og så gå efter den og det munder ud i en fødselsdag.
Man kan lykkes, hvis man virkelig vil og sætter alle sejl ind.
Hav en dejlig dag.
Knus
Ditte

Din kommentar