Hvilken vandfast mascara er den bedste?

Anmeldelse: La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce øjenskygge

La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce øjenskygge

La Roche-Posay lancerede for fire måneder siden deres makeup serie i Danmark, og ifølge firmaet selv har danskerne vist stor efterspørgsel efter den i de fire måneder. Vi har allerede testet en pudderfoundation og mascara fra serien, men vil i dag kigge nærmere på en øjenskyggepalette fra La Roche-Posay.

Det er klart, det ikke er hos La Roche-Posay, du finder det største farveudvalg. Serien er lagt an på douche farver, som klæder de fleste. Til gengæld er den – ifølge La Roche-Posay selv i hvert fald – allergivenlig. En gennemgang af ingredienserne viser da også, at der ikke er nogen umiddelbart allergifremkaldende eller irriterende i blandt. Hvis i nogensinde selv vil tjekke jeres produkter, så kan jeg anbefale Forbrugerkemi.dk’s Kemiinfo. Jeg bruger den selv meget, også selv om jeg ikke altid er 100 procent enig med dem.

Tilbage til La Roche-Posay. Den palette vi har testet indeholder to farver øjenskygge, en lys beige og en brun og derudover en primer.

La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce øjenskygge

De er måske ikke de vildeste farver, men de blender godt og lægger sig rigtig fint. Den beige har næsten et sølvskær over sig, og den brune har en smule shine i sig. Sammen giver de et meget fint og neutralt look. Primeren er også god til at fremhæve farven og få den til at fremstå tydeligere.

La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce øjenskygge

Holder ikke ret længe
Mit problem ved denne palette er holdbarheden. Lad det være sagt med det samme, jeg er godt vant. Med min Too Faced Shadow Insurance, så holder min øjenmakeup hele dagen og aftenen med som regel. Det gør de ikke med denne primer.

Det er ikke fordi, de holder decideret dårligt. De holder bare heller ikke godt. De holder vel en 5-6 timer på mig. Faktisk holdt La Roche-Posay øjenskyggerne med min Too Faced primer meget, meget bedre, da jeg prøvede den kombination. Så jeg kunne sagtens se mig selv bruge de to øjenskygger for sig uden primeren.

Så konklusionen er, at jeg synes, det er to virkelig gode øjenskygger og en middelmådig primer i forhold til, hvad man ellers kan få, når det kommer til at få øjenskyggen til at holde længere.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce paletten fåes i fire nuancer grøn, blå, lilla og denne brune og koster 149 kroner. Den kan købes på syv apoteker i Danmark, nemlig Glostrup, Holbæk, Korsør, Tårnby, Gl. Kongevej på Frederiksberg, Charlottenlund og Gorm i Vejle.

Det er stadig kun et testprojekt, men forhåbentlig kommer der flere apoteker til med tiden.

3 kommentarer

 • Tina

  Den Too faced primer lyder god :) Kan man også bruge den til resten af ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Desværre nej. Men den er rigtig god til øjnene.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina!

   Too Faced har også ansigtsprimere i sortimentet. Da jeg ikke selv bruger primer i ansigtet, kan jeg desværre ikke give dig et bud på en god en.

   Shadow Insurance kan sikkert godt anvendes i hele ansigtet, men det bliver en dyr omgang :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken vandfast mascara er den bedste?