Fredagsfavorit: MAC Paint Pot

19.06.20
MAC Paint Pot Groundwork

MAC Paint Pot Groundwork

Jeg har flere øjenskygger, end jeg kan nå at bruge i resten af mit liv. Alligevel er min mest brugte øjenskygge stadig den samme i dag som den dengang, vi begyndte at blogge for 10 år siden: MAC Paint Pot.

Forklaringen er: Den holder sig pæn hele dagen, og jeg kan lægge den pænt på under et minut.

Jeg har stabler af store flotte øjenskyggepaletter, men det kræver altså mere overskud, end jeg har på en gennemsnitlig hverdagsmorgen, at få dem brugt. MAC Paint Pot i Groundwork giver mig en pæn øjenmakeup på 30 sekunder. 1 minut hvis jeg også lægger en highlighter på brynbenet. Og jeg kan gøre det i søvne. Hvis det går helt vildt for sig, så kommer der også en eyeliner på, men så har jeg også brugt op til flere minutter på min øjenmakeup den dag!

Pigmenteret, holdbar og anvendelige farver
Paint Pot er en cremeøjenskygge, og dem er der mange af derude. Jeg har prøvet de fleste. Ingen af dem er både lige så pigmenterede og lige så holdbare som Paint Pot samtidig med at farverne er lige så anvendelige.

Min favorit har alle dage været Groundwork, som har en unik grå/brun/beige farve med en anelse perlemor, der giver en perfekt skygge og definition til øjet. Sammen med den bruger jeg for eksempel Soft Ochre på brynbenet som highlighter. Mine andre yndlingsfarver (Camel Coat og Stormy Pink er desværre forlængst udgået – vær så venlige at lave dem igen MAC!!!).

Her kan du købe det (Indeholder reklamelinks markeret med*)
MAC Paint Pot kan du købe i blandt andet Magasin og udvalgte Matas. Du kan også købe den online på blandt andet Matas.dk*, Lookfantastic* eller MACs egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jannie

Hvordan lægger du den på? Med en pensel eller?

Katja Moikjær

Med en pensel. Jeg bruger den, der hedder “concealerpensel” herfra: https://pudderdaaserne.dk/2011/07/05/billige-pensler-yves-rocher/
Men en hvilken som helst flad pensel kan klare opgaven

Marlene H

Også det spørgsmål jeg sidder med 😊
Kan den lægges på med fingrene?

Katja Moikjær

I teorien ja – men en pensel er det bedste valg. Især på grund af hygiejnen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *