Test og konkurrence: Nivea Invisible for Black & White Deodorant

24.03.11
Nivea Invisible for Black & White Deodorant

Nivea Invisible for Black & White DeodorantNivea har lavet en deodorant, der – hvis den holder hvad den lover – må blive noget af en sællert. De lover nemlig at have opfundet en deodorant, der hverken laver hvide pletter på sort tøj eller gule pletter på hvidt tøj.

De hvide pletter kender vi alle. Man er på vej til fest, har lige taget deodorant på og tager en stram sort buse på og vupti er der hvide deodorantskjolder på den. Det er der flere deodoranter, der laver deodoranter imod, men det er det ene problem, som Nivea Invisible for Black & White lover at løse.

Det næste problem er især manden i huset, der oplever det. Han går altid med hvide bomulds t-shirts som undertrøje, og de bliver efter noget tid misfarvet under armene. Det problem lover Nivea Invisible for Black and White også at løse. Jeg selv oplever det ikke i stor grad. Jeg er mor til en 2-årig, jeg går ikke ret tit med hvide bomuldsbluser, vel?

Da de gule skjolder kommer efter lang tids brug, og jeg ikke selv oplever dem, kommer jeg lidt til kort overfor at teste dem. Men jeg har nu i en uge haft de tætteste og mørkeste bluser på, jeg kunne opdrive, og jeg har ikke set så meget som skyggen af en hvid stribe på dem. Der er ingen tvivl om, at Nivea Invisible for Black & White Deodorant holder, hvad den lover, når det kommer til de hvide pletter på mørkt tøj og alene for det, og det faktum at den er en effektiv antiperspirant er jeg vild med den.

Så hvad gør vi nu med de gule skjolder på hvidt tøj? For det nytter jo ikke noget, at vi ikke får testet det, vel?

Vind et sæt

Men det har vi en løsning på. Nivea har nemlig besluttet at udlove et sæt Invisible for Black & White Deodorant til fem heldige Pudderdåserne-læsere. Alt hvad du skal gøre for at vinde er at lægge en kommentar nedenfor og så er du med i konkurrencen. Og hvis de heldige vindere så lige vil give mig et praj om I oplever pletter af nogen slags, så kan vi en gang for alle få afgjort den sag, oven i købet gange fem. Se det var smart, ikke?

Og så lige et tip fra Nivea selv. Hvis du har hvidt tøj, der har fået gule misfarvninger, så kan du fjerne dem sådan her: Tilsæt 10 skefulde 25 % eddikesyre eller 300 ml 5 % husholdningseddike til 5 liter varmt vand. Alternativt opløses 12 gram citronsyre i 1 liter vand. Disse produkter kan fås på apoteker og i supermarkeder. Afhængigt af sværhedsgraden af pletten, lægges tøjet i denne opløsning i ca. 12 timer og vaskes herefter. Vær dog forsigtig med farvede eller sarte tekstiler og beklædningsgenstande med knapper af perlemor.

Så smid en hilsen og vær med i konkurrencen om et sæt Nivea Invisible for Black & White.

Her kan du købe det
Nivea Invisible for Black & White Deodorant koster 33,95 og findes både som spray og roll-on og i en version til kvinder og mænd og kan købes i Matas, større supermarkeder mm.

Jeg trækker vindere søndag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Tina

Dén vil jeg da gerne teste.. Det lyder jo for godt til at være sandt 🙂

Mette Straa

Jeg har ikke kun problemet med sorte trøjer, stort set ALLE farver..
Dog har jeg ikke oplevet det med hvide trøjer?!
Hmm men det bliver da spændende! Held og lykke til alle 😉

Louise

Ihhh vil da gerne teste, om dette kunne være den perfekte deo 🙂 Har gu’ ved hvor mange gange stået og “småvasket” hvide mærker af en sort bluse lige efter jeg har taget den på, og derfor kommet for sent ud af døren :/

Marianne J

Det lyder rigtigt godt og det skal da prøves. Har både udfordringer med hvide og gule pletter 🙂
Tak i øvrigt for verdens dejligste blog. I love you!!!!
Kh Marianne

Pudderdåse Katja

Årh tak Marianne, hvor er du sød!

Lullumut

Skønt – vi er 2 herhjemme, der godt kunne bruge sådan en fætter 🙂

Halkjær

Det vil jeg da også prøve. Min mand er vild med sine hvide T-shirts.

Tina

Det hade varit hemskt roligt att få testa – funkar det med en testare i Sverige?

Pudderdåse Katja

Ja da Tina 🙂

Kristine

Jeg vil da også meget gerne prøve. JEG går nemlig ofte med hvide bomuldsbluser (selvom jeg har en 2 årig) – men jeg godt nok først set pletterne efter MEGET lang tids brug. Alligevel melder jeg mig glad som tester, hvis jeg bliver blandt de heldige 5 🙂

Birthe Rostgaard Nygaard

Ih, det ville være lækkert at være en af de heldige testere..Jeg er ganske vist vant til at bruge cremedeo, men jeg lader det gerne komme an på en prøve..
God weekend forude.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *