M.A.C Red Carpet Trends

Nail Trend W/S ’10

Foto: M.A.C

I går opdagede jeg at M.A.Cs nye neglelakker er kommet på counteren.
Siden jeg så kollektionen Nail Trend W/S ’10 på diverse blogs i august, har jeg været rigtig spændt på at se de seks farver i virkeligheden. I går havde jeg lige lakeret negle, så jeg var doven og stod med tape på hænderne i stedet for at tage lakken af.
Det er den velrenomerede negleartist Jin Soon, som har ladet sig inspirere af farverne fra “den forbudte by” (fra fortidens kejserlige Kina). Neglelakkerne har en fin pigmentering, men hvordan de fungerer på neglene kan jeg i sagens natur ikke sige noget om. De tørrede pænt op, men er lidt til den matte side, så jeg vil selv anvende en overlak.

Earthly Harmony
Jeg har hele tiden været overbevist om at Earthly Harmony er en vinder og jeg blev ikke skuffet. Sædvanligvis gider jeg ikke de lyse grå og brune farver, da de klæder mine hænder meget dårligt, denne har dog en nuance som jeg kan bære (WEEEEEE!!). Det er en mørk beige(ish) farve, med et svagt skær af noget gråt og så er der guld/lyserødt/gult glimmer i.

Jade Dragon
Den har en meget speciel og dyb (øl)flaskegrøn farve, fyldt med grønt/turkist glimmer. Den er forbavsende nok ganske klædelig og ikke så outreret, som jeg havde ventet. Ja, kald mig bare Keld Kedelig, men farverne blå, grøn og gul har ikke helt fundet vej til mine negle….. endnu. Jade Dragon sneg sig dog ned i min pose og forestillingen om at jeg kommer til at bruge den er tilstede.

Rain of Flowers
Det er den fineste dybe og meget mørke lilla farve, jeg længe har set. Jeg har en årelang passion for ALT lilla, men jeg har maaaaange lilla neglelakker, så jeg lod den stå. Den er dog virkelig smuk og fyldt med lilla og blåt glitter, jeg fortryder helt sikkert at jeg ikke købte den senere.

Ming Blue
En meget flot og klar blå farve med en masse fint glitter i en lysere blå farve. God farve til jer som ikke er ligeså kedelige som mig (se ovenfor).

Imperial Flower
Denne lak har en stærk og virkelig smuk næsten glødende orange farve med guld og orange glimmer i. Sikker vinder hvis du er til orange.

Concubine
Røde lakker er der mange af. Denne skiller sig ikke voldsomt ud, men er alligevel en smuk mørkere nuance med glitter i to forskellige røde farver.

Da jeg ikke selv prøvede dem på neglene, vil jeg ikke vise billeder. I stedet vil jeg henvise til Christines blog: Temptalia, hvor hun også skriver om lakkernes dækkeevne. Ellers kan Man læse M.A.Cs egne beskrivelser af farverne her.

Neglelakkerne kan købes hos M.A.C i Magasin i blandt andet Århus, Odense, Lyngby og på Kongens Nytorv og koster 110kr.

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Mia

  Kanske jeg er ignorant, men forklar lige det med ‘på tape’. Sætter man bare almindelig klisterbånd på fingrene og så lak ovenpå, eller..?
  Fine farver i øvrigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Mia!
  Det er korrekt forstået. Helt almindelig tape placeres på fingre eller håndryg, derefter maler man på tapen, som man ville male på neglene. På den måde kan man se om nuancen passer til ens hudfarve.
  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Snedigt… Tak for opklaringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M.A.C Red Carpet Trends