Og vinderen er....

Neglelak til 25 kroner: 11 nye farver fra Depend

Depend er kommet med 11 nye neglelak i efterårsfarver, og Pudderdåserne har været så heldige at få fingrene i dem alle 11, så vi kan vise dem til jer. Depend er nok noget nær de billigste neglelakker, du kan få fingrene i, 25 kroner stykket koster de. Til gengæld er de små, der er cirka 5 ml i, hvor der for eksempel er 15 ml. i en Essie neglelak, som jo så koster det femdobbelte. Jeg synes, det er en fornuftig mulighed med de små lakker. Hvor tit bruger vi egentlig en neglelak op? Især ikke, når det er de vildere modefarver, som Depend fokuserer på.

Depend er fuld ud kvalitetsmæssigt på højde med de dyrere lakker. Faktisk har jeg aldrig fundet nogen forskel i kvalitet og holdbarhed på dyre og billige mærker. Stort set alle neglelakker er lavet efter samme formel, og det er virkeligt et område, hvor der ingen grund er til at bruge mange penge for at få bedre kvalitet. Jeg er stor fan af Chanels neglelakker, men det er fordi, jeg gang på gang falder for de fantastiske farver. Jeg synes absolut ikke, kvaliteten er bedre end alle andre neglelakker.

Efterårskollektionen er i butikkerne nu og kan købes i blandt andet Matas.

Nr. 161 – er en neonpink hindbærrød i virkeligt heftig styrke. Farven var umulig at fange på billedet, hvor den ser mere orange ud. Det er en mat neon, så du skal ikke bruge overlak eller underlak, men den holder heller ikke så længe. Den dækkede faktisk ok efter første lag, men på billedet er lagt to lag.

Depend 161 neonpink

Nr 171 er en meget lækker creme mørkeblå uden shimmer. Dette her er et lag, jeg tror, det er noget nær første gang nogensinde, jeg har lagt en neglelak uden at føle trang til at lægge et lag mere. Fin farve, der er helt i tråd med de mange blå farver i efterårsmoden.

Depend 171 mørkeblå creme

Nr. 202 er en mellem rødlilla creme. Den dækker slet ikke ligeså godt som dem ovenfor, men dækker fint med to almindelige lag. Jeg synes, det er en meget fin lilla farve og meget anvendelig.

Depend 202 rødlilla creme

Nr. 203 er en efterårsagtig brunlig blommefarve med perlemor. Jeg kan ikke huske at have set noget lignende andre steder, og den er meget klædelig. Dækker som de andre fint med to lag.

Depend 203 neglelak blomme med perlemor

Nr. 204 er en meget mørk blåsort med diskret blå shimmer. Shimmeret er noget mere tydeligt i flasken end på neglene. Den er meget mørk og ikke for svage sjæle. Dækker rigtigt fint i to lag.

Depend 204 neglelak blåsort

Nr. 205 er en metallisk blå, der er virkeligt flot med en lille smule shimmer i. I det rigtige solskin ser den helt ædelstensagtig ud.

Depend 205 metallisk blå neglelak

Nr. 206 er en metallisk koksgrå, som her er lagt i to lag, men jeg kunne godt være sluppet af sted med et.

Depend 206 Metallisk grå neglelak

Nr. 207 er en lidt spøjs farve. Det er en sølvfarvet med et grønligt skære, og jeg synes ikke den gjorde noget godt for mine hænder. Den dækker fint i to lag.

Depend 207 sølv

Nr. 208 er en lækker chokoladebrun med sølvperlemorsskær. Igen er den lagt i to lag, men man kunne sagtens slippe af sted med et.

Depend 208 chokoladebrun neglelak med perlemor

Nr. 209 er en den eneste glimmerlak i denne kollektion og er en blommefarvet med sølv og pink glimmer.

Depend 209 blomme neglelak med glimmer

Nr. 210 var en stor skuffelse. Den lysegule farve med let shimmer er en overraskende klædelig gul, men selv efter tre lag var der ujævne streger i lakken.

Depend 210 gul neglelak

9 kommentarer

 • Katja

  Fantastisk!
  Jeg kan dog ikke se alle billederne?

  Topærgerligt at den gule ikke lægger sig ordentligt… det er ellers luge sådan en gul farve, jeg har ledt længe efter.

  H&M er iøvrigt også begyndt at lave de små modeller i 4 pak. , det er en god idé :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg ved det Katja, men serveren driller. Vi er ved at kigge på det.

  Og ja, jeg er også enormt ærgerlig over den gule. Det er sådan en fin farve, og så er det sådan en dårlig konsistens. Især fordi alle de andre har en meget fin konsistens.

  Dem fra H&M skal jeg da vist lige kigge på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja SH

  Jeg synes så Depend-lakkerne har den ulempe, at de lugter alt for meget ved påføringen :yrk:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg er vild med Depend-lakkerne og har (surprise) en del af dem – men de nye farver skal jeg vist liiiiige have fingre i! Især den blå uden shimmer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan meget godt lide disse neglelakk farve – men på en eller anden måde går det koks i det hver gang jeg forsøger at ha dem på….ender op med striber selv med under og over lak….men fantastiske farver da…måske jeg skal prøve det igen….helst den gule men får se om de har en i knald grøn også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes at den er lidt for klumpet når den har stået for længe hvordan kan det være??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Simone, husker du at lukke den ordentligt? Det er mit bedste bud. Det glemmer jeg nemlig tit selv :-D

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Vil gerne lige sige at jeg har købt 4-pak fra H&M, og det er virkelig noget skrammel, Skulle så mange lag på før det dækkede.

  Vil slet ikke anbefale dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne-Sofie

   Det lyder virkelig træls, mine erfaringer med H&Ms neglelakker er gode, men jeg har aldrig prøvet de 4-paks, som de har.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen er....