Vind Maybelline Lash Stiletto Volume Mascara

Chanel SoHo Collection: Et efterår fyldt med neglelak

Chanel SoHo Collection Strong Steel neglelak

Som om Paradoxe og Les Khakis de Chanel ikke var nok, så kommer der endnu en kollektion med Chanel neglelak til efteråret. Ok indrømmet, jeg er gået Chanel neglelak amok, men synes farverne i år er helt forrygende.

Nu har Chanel skabt en kollektion specielt til åbningen af deres nye butik i Soho. Og sørme om der ikke er to neglelakker med der, og jeg er lige så spændt som jeg plejer. Det eneste, jeg ved, er, at de hedder Steel og Strong. Det ser ud til at være en grå og en lilla med relativt meget glimmer i – i forhold til Chanels normalt meget diskrete glimmer. Men jeg har kun produktbilledet her at dømme ud fra.

Spørgsmålet er, om kollektionen kommer til Danmark? Jeg har desværre hørt, at Les Khakis de Chanel ikke kommer til Danmark. Jeg håber stadigt på at blive positivt overrasket, men ellers må man jo finde en anden løsning. Jeg krydser i hvert fald fingre.

Hele kollektionen kommer til at bestå af:

  • SoHo de Chanel
  • Stupendous Quadra Eye Shadow
  • Stunning Rouge Coco
  • Stunt Rouge Allure Laque
  • Star Glossimer
  • Steel and Strong Le Vernis

Kilde

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Maybelline Lash Stiletto Volume Mascara