Supernemt look med et efterårstouch

E.l.f.: Ok mascara til en fantastisk pris

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f.’s mascaraer har af en eller anden grund fået et utroligt dårligt ry, så det måtte selvfølgeligt undersøges nærmere. Og jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvad folk har imod dem, for det er faktisk en ok mascara. Indrømmet det er ikke den mest dramatiske mascara i verdenshustorien, og børsten er ret lille, men med lidt indsats kan man faktisk få et rigtigt pænt resultat. Mine vipper blev med lidt indsats både længere og tykkere, og mascaraen hverken klumpede eller dryssede.

Vi har prøvet den der hedder Brown Lengthening & Defining Mascara, som kommer med Get The Look kittet i Beautiful Browns. Her får du altså et komplet sæt øjenmakeup med en øjenskyggepalette i farven Butternut (med 4 farver: en mørk brun, en gylden brun, en lys fersken farvet og en helt lys champagnefarvet), en eyeliner i farven Coffee, mascara, Smudge Brush og en vippebukker til ca. 64 kroner. Det er jo så billigt, at det er til at tude over!

Der er ingen tvivl om, hvor de har sparet. Indpakning og emballage er meget plastikagtig og føles billig. Men hvis du er ligeglad med den slags, kan du altså her få en udemærket mascara OG et komplet sæt øjenmakeup for mindre end en mascara alene koster i Matas.

Kan købes gennem e.l.f.’s danske hjemmeside.

Sammenlign med tidligere testede mascara:

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

Lancome Hypnose Precious Cells

Lancome Hypnôse Precious Cells

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Lash Architect

L'Oreal Lash Architect

3 kommentarer

 • Jannie

  jeg har prøvet en af deres andre Mascara (Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara) og den synes jeg er meget dårlig og drysser

  hvis i på et tidspunkt skal prøve noget af deres andre produkter

  skal i helt klart prøve deres mineral øjenskygge som er Mac værdig (det dækker rigtig godt og der skal bruges meget lidt …….. det samme med deres pensler er vildt gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Hej Jannie

  Det er godt at få de forskellige erfaringer med de forskellige mascara de har på banen. Vi har flere tests af e.l.f. produkter på vej.

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har også prøvet mascaraen og jeg synes også den er dårlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supernemt look med et efterårstouch