E.l.f.: Ok mascara til en fantastisk pris

11.08.10
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f.’s mascaraer har af en eller anden grund fået et utroligt dårligt ry, så det måtte selvfølgeligt undersøges nærmere. Og jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvad folk har imod dem, for det er faktisk en ok mascara. Indrømmet det er ikke den mest dramatiske mascara i verdenshustorien, og børsten er ret lille, men med lidt indsats kan man faktisk få et rigtigt pænt resultat. Mine vipper blev med lidt indsats både længere og tykkere, og mascaraen hverken klumpede eller dryssede.

Vi har prøvet den der hedder Brown Lengthening & Defining Mascara, som kommer med Get The Look kittet i Beautiful Browns. Her får du altså et komplet sæt øjenmakeup med en øjenskyggepalette i farven Butternut (med 4 farver: en mørk brun, en gylden brun, en lys fersken farvet og en helt lys champagnefarvet), en eyeliner i farven Coffee, mascara, Smudge Brush og en vippebukker til ca. 64 kroner. Det er jo så billigt, at det er til at tude over!

Der er ingen tvivl om, hvor de har sparet. Indpakning og emballage er meget plastikagtig og føles billig. Men hvis du er ligeglad med den slags, kan du altså her få en udemærket mascara OG et komplet sæt øjenmakeup for mindre end en mascara alene koster i Matas.

Kan købes gennem e.l.f.’s danske hjemmeside.

Sammenlign med tidligere testede mascara:

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
Lancome Hypnose Precious Cells
Lancome Hypnôse Precious Cells
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Lash Architect
L'Oreal Lash Architect
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Jannie

jeg har prøvet en af deres andre Mascara (Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara) og den synes jeg er meget dårlig og drysser
hvis i på et tidspunkt skal prøve noget af deres andre produkter
skal i helt klart prøve deres mineral øjenskygge som er Mac værdig (det dækker rigtig godt og der skal bruges meget lidt …….. det samme med deres pensler er vildt gode

Pudderdåse Katja

Hej Jannie
Det er godt at få de forskellige erfaringer med de forskellige mascara de har på banen. Vi har flere tests af e.l.f. produkter på vej.
Kh. Katja

Ditte

Jeg har også prøvet mascaraen og jeg synes også den er dårlig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *