Sommerlook med briller

Nem foundation men pas på tør hud

Matte MorphoseL’Oreal har fået en ny foundation, der hedder Matte Morphose. Pudderdåserne har set nærmere på den nye foundation, der er nem at påføre, lægger sig pænt, men hvis du har tørre pletter, skal du passe på.

Ifølge L’Oreal kan Matte Morphose få både rynker og porer til at forsvinde mens huden bliver blød og lækker. Men passer det nu også? Jeg vil sige, først og fremmest, at det er en lækker foundation. Det er en mousse, som nærmest forsvinder ind i huden uden bratte overgange og giver en meget fin finish.

Den er supernem at lægge, faktisk syntes jeg det fungerede bedst med fingrene, så hvis ud har travlt og ikke har lyst til at investerer i pensler og andet godt, så er det en god mulighed.

Pas på tør hud
Matte Morphose er en mat foundation, og den har en tendens til at fremhæve tørre pletter. Så hvis du har tørre og skallede område i din hud, er den ikke et godt valg. Derudover syntes jeg ikke den holdt ret længe af en mat foundation at være. Der findes flere foundations der holder længere end den i hvert fald. Du kan også få svært ved at finde en farve, der passer, hvis du er lys i huden.

I forhold til L’Oreals påstande om at den får porer og rynker til at syne mindre, så har jeg endnu ikke mødt en foundation der kunne få rynker til at synes mindre, og denne er ingen undtagelse. Men som enhver anden god foundation kan den dække hudens porer.

Så konklusionen må være, at det er et godt bud på en begynder foundation, der er hurtig og nem at lægge, med mindre du har tørre pletter eller stiller store krav til holdbarheden af din foundation.

Matte Morphose koster 139,95 og kan købes i supermarkeder, matas og stormagasiner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlook med briller