Fredagsfavorit: Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner

Fredagsfavorit: Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner
18.10.24
Fredagsfavorit: Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner

Måske er der andre end mig, der kan huske dengang Victoria Beckham lancerede makeup i samarbejde med Estée Lauder? Udover øjenskyggepaletten, der var et hit, var jeg ikke videre imponeret. Siden Victoria Beckham Beauty blev lanceret, har jeg kun prøvet ganske få af produkterne. Et af dem jeg helt bevidst er gået udenom er Satin Kajal Liner. Mine erfaringer med eyelineren fra kollektionen med Estée Lauder tilbage i 2017 var virkelig ikke heldige. Den oplevelse har jeg på ingen måde haft lyst til at gentage. Det er klart, at alle de rosende ord om netop Satin Kajal Liner har gjort mig ekstremt nysgerrig. Faktisk også lidt irriteret, fordi hallo… hvor god kan en eyeliner lige være? Der er selvfølgelig masser af dårlige anmeldelser af eyelineren, når man læser på sitet. Uanset hvilket produkt, der er tale om, kan det naturligvis ikke lade sig gøre, at alle er lige begejstrede.

Victoria Beckham Beauty i COW Parfymeri

I virkelig lang tid har jeg søgt efter en eyeliner i en særlig grå nuance. Når jeg får en idé, kan det være rigtig svært at få den ud af hovedet igen. Det betyder af og til, at jeg er overladt til at lede i årevis. Lige inden jeg tog til Stockholm i slutningen af august annoncerede COW Parfymeri, at de lancerede Victoria Beckham Beauty. Heldigt for mig, ville det lande ugen før, jeg var der. Egentlig tog jeg ikke særlig notits af lanceringen, fordi jeg jo ikke var interesseret… Da jeg så stod der hos COW Parfymeri, var det alligevel lidt spændende. Efter fabelagtige Wenche talte mig igennem mærket, var jeg overbevist, nu måtte jeg prøve noget af det. Desværre er der mange af de ting, jeg faldt for, som jeg ikke kan tåle… C’est la vie!

Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner

Da jeg cirka fem minutter efter at have talt med Wenche, havde overtegnet hele min hånd, faldt jeg i staver… Lige der var Sea Grey, der er NUANCEN, som jeg har ledt efter. Selvfølgelig købte jeg også en sort… men altså jeg kunne sagtens have købt en af hver. I hvert fald sidder jeg her og er lidt træt af, at jeg ikke har flere af dem. De eyelinere er VIRKELIG så gode, som alle siger. Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner er så cremet, at den kan tones HELT ud. Når den er tørret op, bliver den siddende… også uden primer! Farverne er vildt pigmenterede, så man skal nærmest ikke røre huden. Det er et af de bedste makeupkøb jeg har gjort i flere år! Konsistensen minder mig om Marc Jacobs Beauty Le Marc Liquid Lip Crayon, som også var absurd gode!

Victoria Beckham Beauty Satin Kajal Liner koster lige knap 300 danske kroner (afhængigt af den gældende kurs). Du skal være opmærksom på, at lineren skal spidses med en særlig blyantsspidser, så den meget bløde spids ikke bliver ødelagt.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *