Månedens favoritter: April 2018

07.05.18
Månedens favoritter: April 2018

Månedens favoritter: April 2018

Her ved siden af mig står en pose med samtlige favoritter fra månederne november, december, januar og februar. Det er en ret stor pose, og jeg debatterer med mig selv, om jeg skal udgive indlæggene eller ej. Det er mest for min egen skyld… fordi det er produkter jeg er vild med og derfor nogen, jeg ofte linker til. Det er altid rart med en begrundelse fra bloggen, når man skal anbefale noget i en mail, i en kommentar eller på fb.
I Månedens Favoritter: April 2018 kan du læse om en hel del nye produkter, som jeg har testet i de forgangne måneder. Det ene af produkterne er en gammel favorit, som jeg kender langt bedre end alle de andre. I lang tid var jeg i tvivl, om jeg overhovedet skulle inkludere det. På den anden side ville det være så sært at udelukke netop dette produkt.

Tekst markeret med * er reklamelinks

1. Schwarzkopf Beology Deep Sea Extract Cleansing Conditioner*
Der er bare noget ved sådan en rensende balsam, der passer mine vaner perfekt. Ventetiden er nærmest perfekt, så kan jeg nemlig nå alt det andet, mens den virker. Når jeg er klar, kan jeg tænde for vandet, og på den måde sparer jeg litervis af vand og masser af tid. Det er jeg kæmpe fan af!
Det betyder meget for sådan en morgen, at man kan spare et par minutter her og der. I en travl hverdag giver det mig mere tid med min dejlige familie. Selv et par stille minutter, hvor vi sidder med hver vores tanker, betyder uendelig meget for fællesskabsfølelsen…
Schwarzkopf Beology Deep Sea Extract Cleansing Conditioner er en gave til mit slidte hår. Egentlig er den ikke til en hårtype som min, men håret bliver ikke tynget af den intense pleje.

2. Marc Jacobs Beauty Le Marc Liquid Lip Crayon i farverne 350 Fram-Bois!, 380 Merlot Blow og 390 Blacquer*
I januar blev vi præsenteret for Liquid Lip Crayon hos Sephora. Den lille blyant værdigede jeg ikke et eneste blik. Da vi løb videre, spurgte Katja mig henført, om jeg havde prøvet den… Efterfølgende fablede hun om den flere gange, og så jeg gik i Sephora og shoppede. Selvfølgelig kastede jeg mig over en smuk pink nuance, og siden hen er der røget et par stykker i kurven. Farverne er vanvittigt smukke, og de holder sig flotte længe på læberne.
Den sorte Blacquer købte jeg, fordi jeg blev nysgerrig… Den er spændende på læberne, men den er sjovere på øjnene. Den skal helst mættes med skygge, men wauw altså… det gør den virkelig godt. Det er meget nemt at fordele farven med en pensel, det er noget rod med fingrene.

3. Ulrich Lang New York Lightscape Eau de Toilette
De fleste omkring mig er vilde med de kendte Clean dufte… altså de originale. Dem har jeg desværre aldrig været ret gode venner med. I stedet har jeg ledt efter en anden duft, der dufter rent på den der: ”jeg er lige kommet ud af badet måde”. Nu har jeg endelig fundet den. Lightscape dufter af iris, viol, moskus og Cashmeran. Sidstnævnte er en syntetisk ingrediens, der dufter pudret, køligt og som en blanding af hvidt træ og rav. Det er en vidunderlig duft, som jeg får mange komplimenter for.
Som de øvrige dufte fra Ulrich Lang New York er duften meget kompleks. Og jeg oplever, at der hele tiden er nye uudforskede lag i den. Det er som en helt ny dimension, der har åbnet sig for mig. I øvrigt er Lightscape også skøn på mænd.

4. Shiseido Essential Energy Moisturizing Cream*
Det sker ret sjældent her på bloggen, at vi mangler ord. Det gør vi i dette tilfælde. Katja spurgte mig nogle uger efter lanceringen af Essential Energy serien fra Shiseido, om jeg havde prøvet cremerne. Det havde jeg ikke, men så blev jeg jo nysgerrig… Derfor fandt jeg cremerne i frem og har siden brugt denne om natten. Ingen af os kan forklare, hvordan den virker… men det gør den. Huden bliver mindre rødmende, mindre fedtet, mindre kedelig, mindre tør… alt i alt mere glad.
Der er nogle ganske særlige ingredienser, der efter Shiseidos udsagn hjælper med at skabe forbindelse til nervesystemet… Det er en meget forenklet version af en MEGET lang forklaring. Nærmere kan jeg ikke komme det her, og ingen af os ved, om det er muligt at blive klog på effekten. Derfor må budskabet herfra være: Prøv den!

5. Lancôme Rénergie Multi Glow Cream*
Det kan godt være, at det er en smule fjollet, at jeg er blevet forelsket i Lancôme Rénergie Multi Glow Cream. Du ved muligvis hvorfor, hvis jeg nu fortæller, at det netop er med reklamen til denne creme, Isabella Rossellini er vendt tilbage som model for Lancôme. Cremen henvender sig til den modne kvinde på 60+. Og selvom jeg nok er en olding i nogens øjne, så er jeg altså kun 42 år. Min hud mangler hverken glød eller spændstighed, men den mangler nærmest altid fugt, og det kan cremen heldigvis også. Ud over fugt får man altså den smukkeste og mest glødende hud af den let rosa creme. Farven er en væsentlig del af effekten. Når jeg for eksempel bruger den under vores Alt i en Beskyttelse, behøver jeg hverken concealer eller foundation. Så jeg får både pæn hud og sparer tid!

6. Kiesque Liquid Palisade Easy-Peel Polish Barrier*
Det er ligesom skolelim… det er bare meget dyrere men meget mere praktisk. Det sparer én for uendelig meget arbejde og tid. Rensearbejdet, når man hygger sig med nailart, kan være så tidskrævende, at det virker afskrækkende. Heldigvis er der nogen, der har hældt skolelim i en lillebitte beholder med en pensel i, og vupti går det hele meget hurtigere. Du fordeler Kiesque Liquid Palisade Easy-Peel Polish Barrier med penslen rundt om hele neglen. Så snart det er tørt, kan du gå i gang med lakken. Især en gradient kan godt ende mange andre steder end på neglen. Hvorfor jeg især har været glad for produktet i april, da nedenstående neglelakker netop er blevet brugt til en gradient. Kiesque Liquid Palisade Easy-Peel Polish Barrier findes også i en version med en nailart pensel, så du kan tegne direkte på neglen.

7. Nilens Jord Nail Polish i farverne 655 Watermelon, 665 Apricot og 672 Raspberry*
Der er dømt hundrede procent sommer med de tre smukke nuancer neglelak fra Nilens Jord. De er nærmest så juicy, at man har lyst til at smage på dem. Det vil jeg dog ikke anbefale, men de er altså meget fine på neglene på hænderne og ikke mindst på tæerne. Især Watermelon vil følge mig sommeren igennem… på stranden.
Den orange Apricot har vagt meget opsigt her hjemme. Ham den langhårede er glad for orange, så han synes, det er rasende pænt med den nuance på hænderne… Samtidig matcher neglene min nye kimono fra Gozzip <3 der også er blevet brugt flittigt i april.
Raspberry er en meget blåtonet pink nuance. Den er jeg vild med at matche med mørkeblå jeans og andre mørke nuancer. Og kridhvidt klæder den også fantastisk.

8. Make Up For Ever Star Lit Liquid i farven 02 Pink Beige*
Det var før jul jeg blev præsenteret for de små flasker med glitter. I den periode var der glitter over det hele. Derfor fik de simpelthen ikke den kærlighed, de fortjener. Der er fem forskellige nuancer, og det er næsten umuligt at vælge mellem dem. Pink Beige er den der matcher de fleste af mine looks. Hvorfor valget naturligvis faldt på den. De andre nuancer frister dog stadig, så jeg lurer lidt på, om det snart er tid til at supplere samlingen…
Pink Beige ser nærmest diskret ud… Det er den bare overhovedet ikke. Selvom du naturligvis kan tone den ud, så den glitrer ganske let. Emballagen ligner en neglelak, og du påfører også produktet med en lignende pensel. Det fungerer overraskende godt, men du skal være opmærksom på, at selve produktet er meget flydende.

9. Pudderdaserne.dk Musthave Alt I en Beskyttelse*
Ananas i egen juice… Det må man vel godt, når det reelt er et produkt, man bruger hver eneste dag? Det gør jeg godt nok hele året, men når temperaturen stiger, bliver jeg endnu mere begejstret.
Min T-zone har ALTID været kilde til stor irritation og ikke mindst frustration. Foundations, primere, pore fillers, teknikker og alt mulig andet er blevet testet på min T-zone, meget få produkter har gjort en forskel.
Sidste år da jeg testede de første versioner af Alt i en Beskyttelse, gik det op for mig, at der var sket en forandring. Når jeg bruger Alt i en Beskyttelse kan jeg uden problemer holde min T-zone mat. Det har jeg ikke prøvet med noget andet produkt. Det er de mineralske filtre, der gør den store forskel, og den er bestemt værd at prøve også som primer.

10. Crown Pro Eyeshadow Bold Collection CP08*
Paletter fanger altid mine øjne. Især når der er nogle flotte farver i. Min hjerne går straks i gang med at kombinere farverne til forskellige looks. Derfor er jeg vild med Crown Pro paletterne. De adskiller sig i udformningen, men farvevalget er også lidt anderledes. Der er fire paletter af denne type, og fælles for dem er de otte matte øjenskygger i højre side og de tolv øjenskygger med perlemor i venstre side. Øjenskyggerne udmærker sig ved en pigmentering, der er ud over det sædvanlige. Det er sjovt at lege, og hvis du har fulgt med på bloggen, så ved du, at jeg er farveglad. Derfor er farverne i denne palette naturligvis blevet brugt flittigt. Faktisk er det eneste jeg savner en klar grøn nuance, heldigvis er der masser af andre smukke farver. Særligt den blå nuance… Uuuuhhh den er pæn.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Ditte

Pssst, det er vidst den forkerte conditioner du har linket, man kommer ind på en anden i stedet – de har samme farve, men den ene er cleansing og den anden er moisturizing…

Helene Randløv

Tak Ditte, det er rettet nu 🙂
Kh. Helene

Rikke

Hvor gerne jeg end ville, er min hud tilgengæld virkelig ikke gode venner med jeres alt-i-en beskyttelse. Den bliver både fedtet og får små bumser 🙁

Helene Randløv

Æv altså, hvad bruger du før og efter?
Kh. Helene

Rikke

Jeg er også meget begejstret for den matterende effekt, jeres alt-i-en beskyttelse har. Har aldrig oplevet, at noget kan tæmme min skinnende t-zone på den måde. Dog føles min hud også ekstra tør, de dage jeg bruger den. Er det også noget, du selv oplever?
Om morgenen renser jeg mildt med micellar og påfører 1-2 typer serum + creme. Men lige lidt hjælper det. Man kan nok ikke få det hele 🙂

Katja Moikjær

Ja, de mineralske filtre er tørre. Især zink. Sørg for at give den lidt ekstra pleje under.

Helene Randløv

Hej Rikke
Hvilke sera bruger du? Det er ret væsentligt, at de ikke er det mindste udtørrende. En kombination af udtørrende produkter, kan naturligvis gøre det endnu værre. Rækkefølgen og produkterne jeg selv bruger er:
Alt i en Makeupfjerner
Niacinamid 10%
(Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum på de rigtig tørre dage)
Lancôme Rénergie Multi Glow Cream
Alt i en Beskyttelse
Kh. Helene

Rikke

Tak for svar begge to.
Jeg bruger oftest Avenes Hydrance Intense. Nogle gange en fra Ling (når der er råd..). Og så en dagcreme fra Whamisa.
Jeres t-zone-peeling og niacinamid bruger jeg kun hver aften.
Måske jeg skal kigge nærmere på nogle endnu mere fugtende sera 🙂
Kh Rikke

Pia B Hansen

Jeg vil lige at tippe om at Matas har et produkt lignende liquid palisade som er væsentligt billigere: https://www.matas.dk/mess-no-more-flydende-tape-10-ml
Jeg laver ikke så meget nailart så jeg skal ikke kunne sige om den er bedre, men det var da forsøget værd 😊

Helene Randløv

Tak for tippet Pia, den skal jeg da have kigget på.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *