Torsdags top ti: Til nemme morgener

Torsdags top ti: Til nemme morgener
15.08.24
Torsdags top ti: Til nemme morgener

Temaet ”Til nemme morgener” lå lige til højrebenet, for helt ærligt hvem har ikke brug for sådan nogle? Måske kunne ”Til nemme morgener” ligeså godt hedde til hverdagen. I hvert fald indrømmer jeg gerne, at det nemme er noget, jeg stræber efter hver dag. Der skal selvfølgelig også være plads til forkælelse, men de produkter, der kan begge dele, er et hit.
Selvom temaet blev planlagt i weekenden, fik jeg virkelig nødvendigheden at føle i går. Midt i badet blev strømmen nemlig afbrudt, det var ikke blevet varslet, så jeg var mildest talt utilfreds. Egentlig var jeg i god tid, men uden strøm er det for eksempel ikke ret nemt at tørre hår. Det kostede både en masse tid og frustration, som jeg ikke lige havde indregnet i tidsplanen. Et andet sted i ejendommen stod en mor med sin sultne baby, så foretrækker jeg trods alt vådt hår.

Til nemme morgener

Nogle morgener har man bare lyst til nemme løsninger. Der er heldigvis et hav af produkter, der falder i den kategori. Det er ikke nødvendigvis de hurtigste løsninger, selvom flere af produkterne også rammer den kategori. Det gør de mest fordi, det der er nemt for mig, også er det, der går hurtigt. Min tålmodighed skal helst ikke sættes på prøve fra morgenstunden. Sådan er det måske også for dig? Uanset hvad er det superrart med løsninger, der får det hele til at glide lidt bedre. I skrivende stund kommer jeg i tanke om en helt anden vinkel til dette indlæg. Der er nemlig masser af tips og tricks til at nå alt det, man gerne vil om morgenen. Flere af dem mindes jeg at have nævnt eller endda skrevet om før… Her er ti produkter du med fordel kan vælge til nemme morgener.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Fenty Beauty Shadowstix Longwear Eyeshadow Stick*

Der findes nærmest ikke hurtigere makeup end sådan en øjenskyggepen. Du tegner med den, der hvor du ønsker farve og definition, derefter toner du ud. Det kan du både gøre med en finger og selvfølgelig også med en pensel. For mig er det sværere med fingrene, men jeg har øvet mig i at blive bedre. Det har jeg især gjort, fordi jeg er vild med hurtige looks. Det er ikke fordi, det kræver alverden at tone produktet ud med en pensel, men fingrene er altid ved hånden. En brun nuance kan man bruge til rolige hverdagslooks eller til et smokey eye til fest.

2. Matas Hyaluron Leave-In Hårkur*

Mine fingre er krydsede for at vi får mange flere og mildere produkter i denne serie. Det kunne være helt fantastisk, hvis Matas også lancerede badeprodukter og shampoo uden SLS og SLES. Indtil da bruger jeg de øvrige produkter, der er i serien. Her er det Hyaluron Leave-In Hårkur, jeg vil fremhæve. Helt generelt passer Leave-in produkter til håret mit temperament bedst. Så skal jeg nemlig ikke vente på, at produktet virker i håret. Hyaluronsyre er eminent til at få håret til at syne pænere, men det er også langt mere medgørligt. Det gør en kæmpe forskel for håret, og så er det virkelig dejligt og meget nemt.

3. Erborian CC Cream*

Denne CC Cream er en evig favorit. Faktisk har jeg slet ikke tal på, hvor mange tuber jeg har tømt. Det har været sjovt at følge Erborians udvikling, siden jeg stødte på mærket for mere end tolv år siden. Da CC Cream blev lanceret, var det kæmpestort, og en af de ægte versioner over temaet.
Det gode ved en let farvet creme som CC Cream, er især, at du får dækket det nødvendige, uden at det ligner makeup. Din hud skal helst ikke dækkes til, mest fordi alt glød og liv forsvinder. Det betyder i sidste ende, at du skal have MEGET mere makeup på. Uanset hvor meget, du synes, du har at dække, er det bedre at bruge en concealer efterfølgende.

4. Armani Sì Eau de Parfum Intense*

Det er den fineste af alle Sì varianterne efter min mening. Det er en rigtig rar og behagelig duft. Den går både an på kontoret, men også til brug om aftenen. Det er en af de dufte, jeg synes passer til det meste. Den åbner med en frisk og frugtig solbærnote. I hjertet er det en marmeladeagtig rose og en grøn sødme med et let urtet tvist fra davana. Denne note understøtter den sorte te, der sammen med intens vanilje udgør bunden. Den er klassisk på den helt rigtige måde, elegant og enkel i sit udtryk. Med andre ord er den ikke et dårligt bud på en signaturduft.

5. Ilia Liquid Powder Chromatic Eye Tint*

De flydende pudderøjenskygger fra Ilia er fantastiske, særligt de to lyseste nuancer, som jeg altid har i makeuptasken. Hver eneste dag er de i brug… Når jeg har fuld makeup på, bruger jeg dem som highlighter, ellers bruger jeg bare lidt til at åbne øjet. Et lille dup er alt der skal til for at se langt friskere ud, øjet syner større og mere åbent. Det er makeup, når det er bedst! De er nemme at bruge, virkelig anvendelige, vildt pæne og superholdbare. De kan også bruges som primer på hele øjenlåget, som en holdbar base for knap så holdbare eller intense øjenskygger.

6. Avéne Sun Ultra Fluid SPF50

Hvis kun den bedste beskyttelse er god nok, så er Avéne Sun Ultra Fluid SPF 50 et oplagt valg. Avéne har styr på filtrene og leverer virkelig optimal beskyttelse med denne creme. Du kan både få den i en farvet version og denne, der er transparent. Hvis du har en hudfarve, der matcher, giver det god mening at bruge den farvede. Udfordringen er som altid at bruge nok til at være tilstrækkeligt beskyttet. Min egen hud er alt for lys til, at jeg kan bruge den, så jeg vælger den ufarvede. Den har et format, så den er nem at have i tasken, men det er naturligvis konsistensen, der vinder for mig.

7. NICMA Styling Auto Twist Curler

Selvom jeg elsker krøller, så tager jeg mig sjældent sammen til at krølle mit eget hår. Derfor har det taget virkelig lang tid at tage Auto Twist Curler i brug selv. Der er flere af mine veninder, der har kastet sig over dette smarte krøllejern og prøvet det. Efter at have set resultatet af små ti minutters arbejde, er det svært at retfærdiggøre mine forbehold. Mit hår er nærmest umuligt at krølle, eller det vil sige at få til at holde på krøllerne. Det var derfor pænt overraskende at se krøller i håret dagen efter, jeg endelig prøvede Auto Twist Curler første gang. Det er langt mere motiverende at krølle håret med et krøllejern, der er nemt og hurtigt at bruge.

8. RMS Beauty “Re” Dimension Hydra Powder Blush*

Da jeg endelig fik købt en “Re” Dimension Hydra Powder Blush, brugte jeg den nærmest i hele ansigtet. Det gør jeg faktisk stadig, det er nogle af de smukkeste blushes, jeg ejer. De giver den vildeste glød, uanset om du bruger dem på kinderne eller som øjenskygge. Selvom der jo er en del perlemor i, er det ikke en glitrende blush. Den fremhæver heller ikke tekstur i huden på en uheldig måde, den tilføjer bare et friskt pust. De er lettest at bruge med en lidt fast pensel, men andre pensler går sikkert også an. For nylig blev der lanceret tre nye farver, der komplementerer sortimentet så fint.

9. The Rituals… The Ritual Of Ayurveda Shower Oil*

Bruseolie er en virkelig forkælende oplevelse, hvis den samtidig dufter dejligt, er jeg solgt. The Ritual Of Ayurveda fra Rituals… er en af mine favoritdufte fra mærket. Enhver morgen bliver bedre, når jeg bader med den. Det gode ved badeolie er for det første, at du sparer tid. Samtidig er jeg ikke ligefrem begejstret for creme på kroppen, og den kan jeg helt undvære, når jeg bruger bruseolie. Huden bliver så blød og rar at være i, selv når det er lidt koldere i vejret. Der er mange flere dufte at vælge mellem, hvis det er en anden af serierne, der er din favorit.

10. L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara*

En god mascara for mig er en, der giver volumen men helst også en masse længde. Mine øjenvipper er ikke ret lange, og derfor er jeg ret glad for at bruge primer. Denne her udmærker sig ved ikke at være hvid, der kan være svær at dække med den egentlige mascara. Det irriterer mig virkelig, at jeg i årevis har undgået denne type mascara. Heldigvis opdagede jeg dem endelig for et par år siden, og siden har jeg altid haft en på lager. Det er simpelthen sådan en mascara, der gør alt det, jeg gerne vil opnå med en mascara.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *