Tirsdagstip: Glem alt om mirakler

Basispakken fra Pudderdåserne
13.08.24
Basispakken fra Pudderdåserne

Hyppigere end man skulle tro, er der nogen i indbakken, der aldrig før har plejet deres hud. Glem alt om mirakler, er derfor en sætning, der går igen i mine svar. Det er netop mirakler, der forventes af den indkøbte hudpleje. Skuffelsen er stor, når den ikke tryller rynker og pletter væk. Samtidig er forventningen ofte, at alle udfordringer kan løses med et eneste produkt. Sådan et produkt vil jeg sandelig også gerne bede om!
Grundene til at undlade hudpleje kan være mange. Selv er jeg ikke SÅ begejstret for creme. Samtidig er jeg doven, og det er bare en rigtig dårlig kombination. Uanset hvilke produkter, du har købt, kan du simpelthen ikke skylde skylden for manglende effekt på hudplejen. Det er desværre personen i spejlet, der har begået fejlen. Hudpleje er noget, man skal prioritere som forebyggelse lang tid før, man har brug for den.

Glem alt om mirakler

Der er da INGEN, der gerne vil høre, at det er for sent og slet ikke, at de selv er skyld i det. Om det er gode gener, dovenskab eller noget helt tredje, der får skylden for den manglende hudpleje, spiller ingen rolle. Når tegnene på, at du har brug for produkter, viser sig, er det desværre ofte for sent. Det er da ikke ligefrem et drømmescenarie, så jeg forstår da godt, at det er irriterende. Tegnene på at årene er gået, plejer at vise sig omkring fyrreårs alderen. Det er så generne, der er med dig, hvis det er senere… eller hvis du er uheldig før. Forebyggelse er det bedste angreb, men der er selvfølgelig også ingredienser, der kan gøre en forskel. Det er dog også her, det er vigtigt at huske på ”Tirsdagstip: SPF er det vigtigste produkt”.

Hvor skal jeg starte?

Dåselejren består af to ret dovne dåser. Efter ferien talte Katja og jeg om dovenskab, og alle de onder, denne resulterer i. Man kunne tro, at voksne damer, der lever af at undervise i, oplyse om og producere hudpleje, var lidt klogere… Sådan ser virkeligheden desværre ikke ud. Så lad endelig være med at følge vores eksempel… du skal meget hellere følge vores vejledninger. Og dem finder du her:

Det er oftest nogle af de indlæg, jeg linker til, når der denne type spørgsmål lander i indbakken. Det er selvfølgelig vigtigt at læse de pågældende indlæg. Ligesom det generelt er smart lige at læse om produkterne, inden man spørger videre. Svaret ligger temmelig sikkert på bloggen i forvejen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *