Fredagsfavorit: Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover

Fredagsfavorit: Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover
21.06.24
Fredagsfavorit: Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Det er nogle år siden, jeg hørte om Byoms* første gang. Desværre har det simpelthen taget mig uendelig lang tid, at få bestilt og prøvet produkterne. Det tog dog ikke lang tid at overbevise mig, da jeg først kom i gang. Når jeg skriver om Byoms* her, er det, fordi produkterne først og fremmest fortjener at blive delt. Det er dog også, fordi de har givet mig tid, og hvem har ikke brug for mere af det?
Da jeg hjalp ældsten med at pakke tilbage i marts, fik han selvfølgelig også en flaske med. Han har endnu ikke fundet fidusen ved den, men hvis jeg viser ham det, er jeg sikker på succes. Der ligger allerede en lille flaske i min egen kuffert, så jeg ikke risikerer at komme afsted uden. Den er simpelthen uundværlig som en hurtig opfrisker til tøj, der af den ene eller anden grund lugter.

Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover *

Selvfølgelig har jeg givet den gas med at teste den, og jeg kan bare sige, at det virker! Den er blevet testet på sure strømper, sko, armsved, skridtsved og sur nakkesved, den tackler hele balladen. For nylig lavede jeg en åndssvag bevægelse under tandbørstningen, der resulterede i tandpasta hele vejen ned ad buksebenet på mine rene bukser. Der var ikke flere rene sorte bukser, så jeg måtte improvisere og fandt et par gamacher fra vasketøjskurven. De lugtede ikke af roser… jeg havde nemlig trænet og dermed svedt en del i dem. Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover * blev sprayet over alle ildelugtende steder og derefter føntørret. Det er selvfølgelig ikke helt efter bogen, men jeg havde herretravlt og skulle nå en bus. Det endte dog godt og trods intense indhaleringer, var der INGEN lugt at spore, hverken i lænden eller i skridtet.

Byoms Freshen Up Probiotic Odour Remover * findes i tre størrelser fra 100-400ml og flere forskellige duftvarianter. Priserne er aldeles rimelige især med alle de bekymringer og tid, den spray sparer mig for. Sørg for at få en med i feriekufferten, du vil helt sikkert ikke fortryde det!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *