Månedens favoritter: Februar 2024

Månedens favoritter: Februar 2024
01.03.24
Månedens favoritter: Februar 2024

Det er lidt sjovt for mig at se, hvordan Månedens favoritter har ændret sig gennem tiden. Om andre kan se det i indlæggene, ved jeg selvfølgelig ikke, men det er meget anderledes for mig. Det er muligvis kommet med stædigheden om at få udgivet indlæggene hver eneste måned. Der har naturligvis været få forsinkelser, men ikke flere uger eller måneder, som der kunne gå før i tiden. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at formatet nu sidder så meget på rygraden, så teksten næsten skriver sig selv. Sådan er det med glæde… det er sværeste er at begrænse den og dermed indlæggets længde.
Det bedste ved favoritterne er, at jeg kan dele min begejstring og udelukkende fokusere på det positive. Det er vist altid dejligt at smitte med glæde over det ene eller det andet. Positivitet har alle vist brug for mere af.

Månedens favoritter: Februar 2024

Det med at smitte med glæde over noget, kan man selvfølgelig gøre på mange måder. Forleden fik jeg så mange komplimenter for min væremåde, at jeg ikke anede, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Det er jo aldrig dårligt, når man bliver bemærket for noget godt. Når menneskerne omkring én er oprigtigt glade for ens selskab og derfor minder én om den inderste kerne. I øjeblikket har jeg ellers lidt svært ved at genkende mig selv. I denne weekend skal jeg nemlig sige på gensyn til ældsten. Det føles er jo kun som et øjeblik siden, han var min lille gut… og nu er han en voksen mand. Det er vist noget vi begge to skal vænne os til.
Temaet for Månedens favoritter: Februar 2024 er vist løft. Sådan et er der både til læberne, huden, håret, mikrobiomet, humøret, badet, neglene og selv makeuppen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. KVD Surreal Bloom Metallic Vegan Eyeshadow Palette*

Der var kun en tester, da jeg så paletten første gang og den der lilla farve måtte jeg bare eje! Resten af Surreal Bloom er selvfølgelig også fin, og den kan trods den ret høje pigmentering sagtens tones ned. Selv bruger jeg den sammen med en mat gråbrun palette, så der er mere plads til leg. Det giver efter min mening en bedre balance mellem lys og skygge i looket. Hvis du er mere til diskokuglelooket, er der rig mulighed for det.
Det er langt fra første gang, jeg har kastet min kærlighed på KVD-paletterne. De har nærmest alle sammen været vildt anvendelige og ret anderledes i deres farvesammensætning, det er jeg vild med. Surreal Bloom kommer ikke til at være der for evigt, så det er med at slå til, hvis du kan lide den.

2. idHAIR Me Root Lifter

Mit hår er alt for langt, træls og det er nærmest umuligt at få til at sidde ordentligt. Derfor har jeg måttet ty til lidt andre metoder, end jeg plejer, for at få det til at makke ret. Det er så længe siden, jeg har brugt et produkt som Root Lifter, at jeg havde glemt, hvor vild effekten er.
Mit store problem med særligt stylingprodukter er, at jeg er et fjols til at dosere. Derfor er Root Lifter et genialt produkt. Det ser nemlig hurtigt meget voldsomt ud, når man står med skum i hovedbunden på den måde. Den lille dyse doserer dog en præcis mængde lige der, hvor det skal være. Selv jeg kan finde ud af det… Det er selvfølgelig en kæmpe fordel for mig. Der er parfume i, men den er kun kraftig i starten, når håret er vådt.

3. NOBE Forest Drops Microbiome Booster

Nobe er et forholdsvis nyt mærke, og det er finsk. Det er dejlige Johanna, der står bag mærket og udover at være voldsomt pænt… så er det ret interessant. Selvfølgelig var det første jeg prøvede ganske forudsigeligt NOBE Cooling Care De-puffing Eye Patches. De køler virkelig, især de morgener, hvor min far kigger tilbage på mig i spejlet, er de ret effektive.
Der skal lyde en mindre advarsel… NOBE Forest Drops Microbiome Booster er et mørkebrunt serum. Det tog mig overraskende lang tid at blive helt dus med både farve og konsistens. Mens jeg sidder her og skriver, kommer jeg i tanke om, at jeg ikke har prøvet det i mine irriterede ører. Så nu har jeg lige masseret det ret sære men drøn effektive serum ind i ørerne. Det får nemlig irriteret og sur hud til at falde HELT til ro.

4. Amouage Guidance Eau de Parfum*

Utallige besøg i både Magasin og Illum for at dufte til Guidance fik mig til at overveje, om det mon var testeren, den var gal med. Det ville alligevel være sært, hvis den var gal begge steder… Denne duft har siden sidste efterår været hypet helt vildt, og jeg kunne simpelthen ikke begribe hvorfor. Hver eneste gang jeg duftede til den genså jeg diverse anprisninger og undrede mig videre. En dag var der en af de danske damer, der skrev lidt om den på Instagram, og så slog jeg til. Hvis det var muligt for nogen at overbevise mig, så er hun et godt bud. Så jeg spurgte straks, hvad tricket til Guidance er… De vise ord var selvfølgelig: ”prøv den på”. Og ganske rigtigt… på huden er den skøn. Den skal dog på inden tøjet, ellers lugter den simpelthen af syltede agurker.

5. Kyst Care Balm¤

Undskyld, at jeg ikke lige fik forklaret, hvad min elskede Gua Sha Bar egentlig skal bruges til. Det er sådan set bare en fast salve. Den smelter ved kontakt med huden, så det er dejligt nemt at dosere den. Det gør den perfekt til blandt andet at have i lommen.
Kyst Care Balm er noget ganske andet, men altså stadig en skøn salve. Denne er modsat Gua Sha Bar parfumeret. Min mand stirrede overrasket på mig, en dag jeg havde smurt den i hele ansigtet ved sengetid… For selvom det er patchouli, den dufter af, er den altså blevet døbt tjaldsalve hjemme hos os. Og jeg kan måske godt se parallellerne i forhold til duften. Udover duften er Kyst Care Balm selvfølgelig proppet med masser af god olie og plantesmør. Den smelter ind i huden, så selv hænderne er klar efter bare et øjeblik.

6. Geske Sonic Warm & Cool Mask | 9 in 1

Da jeg blev præsenteret for Geske i august sidste år, var jeg ærligt talt imponeret. Nu er det jo ikke den første rensebørste med tilhørende app, jeg har fat i. Den helt store forskel er de ekstremt mange forskellige funktioner, og så er der prisen… Om det er spændende eller bekymrende, at jeg overvejer at købe en Microneedle Face Roller, ved jeg ikke helt. Geske sørger for nogle alternativer til produkter, der for rigtig mange er uden for rækkevidde rent økonomisk. Mærket har allerede vundet masser af priser for både innovation og design. Sonic Warm & Cool Mask har jeg brugt sammen med den tilhørende fugtmaske. Det er helt vildt at se resultaterne af sådan en behandling. Selvom effekten kan mærkes i flere dage, har man virkelig lyst til at gøre behandlingen til et fast ritual.

7. By Terry Brightening CC Palette i farven 1. Sunny Flash

Når man har sat sin næse op efter noget, så er det godt nok træls at vente. Heldigvis var Brightening CC Palette lige kommet på lager, da jeg var i Stockholm i januar. Inden jeg kunne tage den i brug, var der nødt til at gå lidt tid, hvor jeg havde den som kælepalette. Som du måske kan gætte fyrer jeg den nærmest i hele ansigtet… Den bliver selvfølgelig brugt på kinderne, på øjnene, hvor der skal lysnes og hvor der skal varmes lidt op. Farverne er så fine! By Terrys signaturduft af rose er forholdsvis gennemtrængende i produktet, og det skal man selvfølgelig være til. For mig er der noget nostalgi over den duft. I hvert fald husker jeg det som makeup ofte havde en lignende kraftig duft af rose, da jeg var barn.

8. Drunk Elephant Lippe Balm*

Den er jo SÅ dyr i forhold til størrelsen, så jeg forventede mig ærligt talt en hel del af den. Heldigvis er den drøj i brug, og den er virkelig god, så mine forventninger blev indfriet. Den har gjort en synlig forskel, der var nemlig en dag, jeg ikke fik den med hjem i lommen. Efter sådan en weekend, hvor jeg ellers har adgang til masser af favoritter, var mine læber lidt slidte igen. Atter på pinden smurte jeg den på, og straks kunne jeg mærke lindring. Det er egentlig ikke så tit, jeg tænker videre over, hvad jeg smører på læberne. Der findes SÅ mange gode læbeprodukter, men de mange skønne olier, smør og fedtstoffer her er åbenbart sammensat til perfektion. Selvom jeg stadig synes, at prisen er absurd, har jeg allerede købt en til natbordet og lommen også.

9. Bodyologist Everyday Polisher Antioxidizing Body Scrub

Ciff mødte jeg de to dejlige damer bag Bodyologist til et skønt gensyn. Vi kender jo hinanden fra blandt andet Magasin, hvorfor det selvfølgelig er på tide, at vi får prøvet mærket. Derfor landede nogle af de skønne produkter i postkassen, og så var jeg sådan set solgt… Hold da op! Indtil videre er det den skønne håndcreme Soft Hands og dette vidunder, jeg tester. Det er nemt for mig med body scrubs, for jeg har årelang erfaring med netop denne type produkt. Hvis ikke det er en afhængighed, så er det i hvert fald tæt på. Sammenligningsgrundlaget er omfattende, så det er et godt sted at starte på nye serier.
Everyday Polisher er fabelagtig. Den skummer let, så har du et sted, der er svært at få rent… så hjælper den rent faktisk. Den har en herlig frisk Spa-agtig duft.

10. Essie Special Effects Nail Color i farverne Astral Aura 20 og Ethereal Escape 30

Effektneglelak kan altid få mit hjerte til at banke, det er jo en helt ny neglelakgarderobe i én lak. Effektneglelak kan få en sølle manicure til at holde et par dage mere. Det er ikke svært at være begejstret for det koncept, i mine øjne er det faktisk helt genialt!
Her har jeg valgt to af de seks smukke lakker kollektionen består af. Astral Aura 20 er lyserød, mens Ethereal Escape 30 er en lys blålilla nuance. De er begge helt transparente med masser af helt fint glitter, der nærmest har en duokromeffekt. Det er altid sjovt at lege med den type farver. Og det er præcis dét, jeg mener med, at det er en helt ny neglelakgarderobe i én lak. Med en af disse lakker kan du nemt transformere alle dine neglelakker.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *