Olfaktorisk onsdag: ZARKOPERFUME Sending Love

Olfaktorisk onsdag: ZARKOPERFUME Sending Love
14.02.24
Olfaktorisk onsdag: ZARKOPERFUME Sending Love

Da jeg så, at Zarko havde en duft på vej, vidste jeg, at det havde noget at gøre med kærlighed. På en måde har samtlige dufte fra hans hånd udspring i kærlighed. I Sending Love får du hele pakken. Den er inspireret af den længsel, man kan føle, når man er væk fra sin elskede. Følelsen af den betingelsesløse kærlighed man savner at mærke helt tæt på. Budskabet er selvfølgelig, at vi skal huske at få det sagt. Hvis ikke det er passende på Valentinsdag, så ved jeg altså ikke, hvad der er… At Sending Love også er en virkelig dejlig duft, det er naturligvis en bonus. Da den landede i butikkerne, stormede jeg ned og købte den. Kun sådan kunne jeg kunne være sikker på, at den fortjente sin plads blandt ”Torsdags top ti: Valentinsdag 2024”. Det gjorde den heldigvis.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

ZARKOPERFUME Sending Love*

Det er en meget fascinerende duft, der åbner med en intens sød og samtidig bitter citronnote. Der er også både lime, mandarin og den frugt, jeg lærte at kende, under navnet pitahaya. I dag hedder den oftest dragefrugt i supermarkederne. Noten er sød og frugtig, men med en snært af noget plastik, på samme måde som aloe vera har det. I hjertet er der en skøn moden fersken akkompagneret af en slikagtig sødme fra hvid chokolade og bløde karameller. Cedertræ tøjler sødmen og tilføjer et solidt fundament. I bunden er der både en moskusakkord, vanilje, varmt rav og dybe trænoter.
Det er lidt sjovt, for jeg er ikke den største elsker af duften af fersken. Zarko har dog før lanceret en duft med denne note, der for altid ændrede min holdning til frugtige dufte. Sending Love* rummer den perfekte balance af syrlig, bitter, frugtig, sødmefuld og varm.

Tillid, kærlighed og moderskab

I vores familie kender vi ret godt den længsel, Zarko beskriver med Sending Love*. Mine knægte kommer tit forbi og giver et kram. Faktisk har jeg også æren af at blive inviteret med vennerne ud fra tid til anden. Ikke nok med den tillidserklæring det er, er det også et tegn på kærlighed. Det er rigtig rart med det skulderklap, fordi det ikke altid har været så nemt for mig at være mor. Det har heller ikke altid været let at være ham den langhåredes kone… Det har jeg dog snart været i femogtyve år. Tænk at have delt kærligheden, i al dens uperfekte herlighed i så mange år. Det, synes jeg, er KÆMPESTORT!
Duften er selvfølgelig til alle, der lader sig tiltrække af noterne eller af følelserne, den enten vækker eller udtrykker. Min yngste annoncerede arvefølgen ved første snif… Sending Love* skal være hans.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *