Torsdags top ti: Valentinsdag 2024

Torsdags top ti: Valentinsdag 2024
01.02.24
Torsdags top ti: Valentinsdag 2024

Valentinsdag 2024 er først på næste onsdag, alligevel fejrer jeg kærligheden i dag, hvor min yngste elskling bliver nitten år. Uanset om det er kærligheden til dig selv eller en partner, du fejrer, er der altid grund til højtidelighed. Det er nemlig mindst ligeså vigtigt at forkæle og fejre sig selv.
Selve dagen er ikke noget, vi går synderligt op i, hjemme hos os fejrer vi mere kærligheden dagligt. Det har vi altid været ret gode til at prioritere, selvom hverdagen kan være lidt udfordrende. I år fejrer vi hele syvogtyve år sammen, så det er lykkedes ret godt. Hjerteformen gør mig glad, jeg elsker røde nuancer, og så er jeg virkelig glad for pynt. Igennem årene har jeg samlet den fineste pynt til lejligheden, og den skal selvfølgelig frem.
Det er måske ikke de mest oplagte produkter ved første øjekast, men prøv lige at læse med alligevel.

Valentinsdag 2024

Det er vist efterhånden blevet den mere løsslupne og gakkede side af mig, jeg viser i mine ”Torsdags top ti”.  Dig, der kender mig personligt eller lidt på afstand, er næppe overrasket. Selv de mest tossede af tingene giver vildt god mening inde i mit hoved. Måske sidder der nogen derude og overvejer, hvad i alverden jeg har gang i, så springer du bare indlæggene over.
I anledning af Valentinsdag 2024 har jeg samlet nogle af mine yndlingsprodukter både makeup, læbe- og kropspleje. Der er en skøn naiv lampe i samme farve som en relativt ny chokolade. Der er te med et passende navn i en meget fin dåse. Der er en virkelig skøn letlæst bog om kærlighed. Der er en duft der emmer af stor og længselsfuld kærlighed, og så er der noget aldeles livsnødvendigt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Benefit Cosmetics Lovetint Cheek & Lip Stain*

Måske er du hidtil gået glip af min kæmpe kærlighed til Benefits GENIALE stains. I så fald kan du se en tudsegammel video her. Der er farver, der er udgået, og så er der dem, der er kommet til. En af sidstnævnte er Lovetint, der øjeblikkelig blev en favorit. Det er et produkt, jeg anbefaler særligt til dem, der synes, at læbestift er træls. Man skal øve sig lidt, fordi her er der tale om en væske, der farver RIGTIG meget. Det er heldigvis ikke vanskeligt og resultatet er både holdbart og meget fint. Den er i øvrigt også vildt drøj i brug.

2. Rude Cosmetics The Spell Book Lust Eyeshadow Palette*

De tre The Spell Book paletter er SÅ smukke! Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Rude Cosmetics, så kan du passende benytte lejligheden nu. Både kvaliteten og prisen er virkelig god! Måske er du til nogle andre farver end mig, så klik endelig lidt rundt og se, hvad der er. Du kan også læse andre indlæg, hvor mærket er nævnt. Det er desværre lidt svært at finde i butikkerne, men online er der ofte et skønt stort udvalg. Uanset om du er til fest og farver eller mere nedtonet makeup, er det muligt at finde en palet til dig.

3. Østerlandsk Thehus Kiss Me Quick te

Selvom Kiss Me Quick te nok ikke er en te for mig, kunne jeg hverken stå for navnet eller dåsen. Hjemme hos os drikker vi meget te, og vi kysser faktisk også ret meget. Både emne og navn passer altså helt perfekt… så er der det der med smagen. Nu har jeg godt nok ikke smagt teen endnu, men det er helt klart ren sort te, der er den foretrukne. Det var først den løse Kiss Me Quick te, jeg havde valgt til billedet… Så overvejede jeg, at det måske er lidt mere uforpligtende at købe en af de små dåser med breve.

4. Sig Ja!*

Undertitlen Hvad præster ved om kærlighed afskrækkede mig i starten, men det er så fin og vigtig en bog. Den handler meget lidt om kristendom, men rigtig meget om tro især den vi bør have til hinanden. Bogen er baseret på interviews med præster rundt om i landet. De har mange forskellige vinkler og greb på, hvad kærlighed, troskab, tilgivelse og det gode forhold er for størrelser. Den handler også om, hvor vigtigt det er at få talt om det værst tænkelige, inden vi møder fristelserne. Om at vælge kærligheden til, også når den er svær og om at droppe ideen om altid at være lykkelig.

5. IKEA UPPLYST

Den lyserøde hjerteformede LED-væglampe var en sen tilføjelse til ”Torsdags top ti: Valentinsdag 2024”. Oprindeligt havde jeg valgt en anden lampe for at signalere både lys og lethed i en mørk tid. Da jeg kom til at lukke vinduet med den valgte designklassiker, faldt jeg i stedet over UPPLYST. Den er på én gang så skingrende naiv, at den overhovedet ikke tiltaler mig. På den anden side kan både formgivning og farven virkelig noget. Nu er jeg ikke boligstylist, men jeg er sikker på, at indretning med den hjerteformede UPPLYST kan fungere rigtig fint. I hvert fald kan den tilføre en måske let ironisk kontrast i noget stramt…

6. Laneige Lip Treatment Balm*

Er der en læbepomade, lip balm eller hvad læbepleje ellers kan hedde, i sortimentet? Så kan du næsten være sikker på, at jeg køber den før eller siden. Det er mit absolutte yndlingsplejeprodukt overhovedet. Denne her fik jeg tilsendt af Laneige i forbindelse med en lancering på et tidspunkt. Dengang opdagede jeg den aldrig, men siden den kom i rotation, har jeg købt den selv flere gange. Det er virkelig rart, at der følger en spatel med, der ikke skal ligge løst et sted i tasken. Det er den lille dims, der ligner en knap, der kan tages ud, det er simpelthen så praktisk.

7. Callebaut Ruby Chokolade

Måske er det lidt plat at vælge Ruby Chokolade. Især fordi jeg hverken er stor fan af smagen eller af mælkeindholdet, alligevel kunne jeg ikke stå for farven. Og smagen kan jeg altid krydre mig ud af, uanset hvad jeg bruger den til. Ham den langhårede spiser ikke chokolade, så det er meget sjældent noget, vi har i huset. Da Ruby Chokolade blev lanceret for nogle år siden, var jeg dog for nysgerrig til at ignorere det. Og helt ærligt… det er da virkelig fint med lyserødt chokoladeovertræk eller en fin lyserød dessert. Smagen mere frugtig end hvid chokolade, men ellers er det den, Ruby Chokolade minder mest om.

8. ZARKOPERFUME <3 Sending Love*

Det er blevet til en hel del år, jeg har kendt Zarko efterhånden, og det til stadighed en kæmpefornøjelse. Forleden købte jeg hans nyeste duft, men så jeg blev i tvivl om, hvad den præcist hedder. Det var selvfølgelig mest nærliggende at ringe og spørge Zarko selv, så det gjorde jeg. Mage til varmt og hjerteligt menneske, skal man lede længe efter. Det er altid hyggeligt at tale med ham om noter og dufte… Det bedste og mest befriende ved ham er, at han hverken er bange for store følelser eller mørke.
Der er slet ingen tvivl om, at <3 Sending Love er skabt med kærlighed, man kan rent faktisk mærke den.

9. The Ritual of Ayurveda Dry Oil Body & Hair*

Det er efterhånden en del år siden Rituals… lancerede hele tre forskellige tør olier i The Ritual of Ayurveda. Der var selvfølgelig én til hver af de tre typer. Det er heldigvis min favorit af de tre, der er blevet i sortimentet. Det er en olie, der altid står på mit badeværelse. Først og fremmest ELSKER jeg jo kropsolie, og så er duften intet mindre end fantastisk. The Ritual of Ayurveda handler om at skabe indre balance, og det er præcis dét, kropsolie gør for mig. Det er ren forkælelse at køre ritualet igennem med et eller flere af bade- og kropsplejeprodukterne.

10. Curaprox 5460 Ultrasoft tandbørste*

Her er den livsnødvendige blandt Torsdags top ti: Valentinsdag 2024, det er selvfølgelig en tandbørste. Der er godt nok fine halve hjerter på denne her version, men det er mere som metafor. Det er forhåbentlig ikke en nyhed for dig, at en god mund- og tandhygiejne er livsvigtig. Dit hjertes sundhed afhænger simpelthen af det! Det er noget vi taler for lidt om! Når jeg af og til hører om eller oplever helt horribel mundhygiejne, så overrasker det mig altid. Derfor besluttede jeg, at når nu tandbørster hører hjertets sundhed til, så passer de også perfekt ind her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *