Fredagsfavorit: Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask

Fredagsfavorit: Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask
26.01.24
Fredagsfavorit: Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

For et par uger siden vaskede jeg hår med en shampoo, der mindede om sulfo. Det var fredag aften, jeg begik denne kæmpefejl. Gode råd var dyre, da jeg inden afrejse ugen efter var nødt til at vaske håret igen. Heldigvis havde jeg i mellemtiden fået en Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask¤. Hotelshampoo, en brændende varm føntørrer og derefter det svenske vintervejr er rigtig hårdt for håret. Hvorfor jeg ikke forventede det store af denne hårkur. Sikke en fejl! Nuvel shampooen var erstattet af en prøve, jeg havde fået i en butik… Og der var godt nok også varmebeskyttelse i håret, da jeg tørrede det… Alligevel var jeg virkelig både imponeret og lettet over resultatet. Der er masser af gode hårkure på markedet! Det er dog virkelig få, der overrasker SÅ positivt, især når man tager udgangspunktet i betragtning.

Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask¤

Det er ikke ret tit, jeg for alvor bekymrer mig om mit hår. Alligevel var jeg faktisk lidt nervøs for, at høstakken kun kunne reddes af en korthårsfrisure. Det lyder måske som en overdrivelse, men håret var MEGET slidt efter den hårdhændede behandling.
Førstehåndsindtrykket var ikke videre positivt… da hårkuren minder mest om en lidt tyktflydende balsam i konsistensen. Som du nok kan gætte, var det på ingen måde dét, mit stakkels hår havde brug for. Konsistensen resulterede da også i, at jeg nok brugte alt for meget. Heldigvis var det en god investering, for mit hår lignede tilnærmelsesvis sig selv efterfølgende. Der er slet ingen tvivl om, at Löwengrip The Cure Repair & Shine Hair Mask¤ skal stå på hylden fremover. Resultatet var ærligt talt imponerende!

Der er masser af gode ingredienser i, blandt andet er der gode olier, der ikke er for tunge. Der er også silikone i, der er fantastisk til at få sådan en høstak til at syne pæn igen. Som nævnt var hårkuren en gave, og da jeg så prisen, blev jeg lidt overrasket. Der er vist nogen, der ikke helt har forstået at regne kursen ud… Den er på tilbud hos NiceHair, hvor den koster 149 kroner*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *