Fredagsfavorit: Sephora By Travalo Pocket Atomizer

Fredagsfavorit: Sephora By Travalo Pocket Atomizer
25.08.23
Fredagsfavorit: Sephora By Travalo Pocket Atomizer

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

For  nogle timer siden gik jeg igennem lufthavnen, i min håndbagage ligger en pose med en Sephora By Travalo Pocket Atomizer *. Den ligger sammen med det mest nødvendige af det flydende. Det krævede ikke mange overvejelser at beslutte, hvad jeg skulle fylde i, det skulle være en skøn aftenduft. Da jeg slap gennem sikkerhedstjekket, satte jeg mig ind i et fly til skønne og hyggelige Stockholm. Det glæder jeg mig helt absurd meget til. Den næste uges tid står på virkelig godt selskab, spændende møder og hygge med dejlige mennesker. Der er blandt andet masser af gode shoppemuligheder for sådan én som mig.
Sephora By Travalo Pocket Atomizer * er en værdig favorit, siden jeg jo skal rejse. De bliver dog både brugt på rejser og for ham den langhåredes vedkommende i hverdagen. Det er så nemt, og jeg har udelukkende gode erfaringer med konceptet.

Sephora By Travalo Pocket Atomizer *

Allerede før Sephora kom ind i billedet, havde jeg en Travalo, der blev bestilt hjem til en vanvittig pris. Så vidt jeg husker var det fra USA, men det er mange år siden, og det er ikke så vigtigt. Det har altid irriteret mig med store flasker i den lillebitte pose… Og i øvrigt holder jeg jo af at skifte dufte fra dag til dag. Det er selvfølgelig ofte muligt at tigge sig til duftprøver af yndlingsduftene, men de er ikke altid så tryksikre. Det er bare ikke rart med duft i hele posen, når man åbner kufferten. Det er her Sephora By Travalo Pocket Atomizer * kommer ind i billedet. Den rummer fem milliliter, så du løber heller ikke tør, selvom du er væk lidt længere. De er meget lette at fylde, og det er ligeledes nemt at se, hvor meget der er tilbage.

Til hverdag og fest

Som navnet også antyder, er de nok tænkt som rejsemakkere, og den opgave klarer de virkelig strålende. Ham den langhårede løber hver dag på arbejde og bader naturligvis på arbejdspladsen. Han har derfor sin egen Sephora By Travalo Pocket Atomizer *. Selvom han mere er signaturduft-typen, nævnte han selv, at han bedre kunne overskue udvalget på den måde. Det siger nok ikke dig så meget, men det er en HELT VILD udtalelse, når ordene kommer fra ham.
Selvom det ikke er noget, jeg selv gør brug af, har mange en duft med i tasken. Det er en kostbar affære, hvis man ikke kan genfylde de rejsevenlige størrelser af yndlingsduftene. Her er en Sephora By Travalo Pocket Atomizer * også perfekt. Så kan du både have en i arbejdstasken og selskabstasken.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *