Fredagsfavorit: By Terry

Fredagsfavorit: By Terry
17.11.23
Fredagsfavorit: By Terry

I går kunne du følge med i, hvordan Katja og jeg var til relancering af By Terry. Allerede da jeg skrev om Torsdags top ti: Julekalendere 2023, nævnte jeg, at By Terry kommer tilbage til Danmark. I den alt for lange periode, hvor mærket ikke har været tilgængeligt her, er der kommet nogle spændende nyheder. Det er ikke ret tit, jeg kaster mig over et helt mærke som fredagsfavorit… hvis det er sket før? På den anden side har vi skrevet alt for lidt om By Terry. Der er nemlig SÅ utroligt mange helt vildt skønne produkter, at jeg ikke lige orkede at vælge. De er så fine og eksklusive, formlerne holder hele vejen og farverne er vanvittigt klædelige. Og så har jeg mere end almindelig stor respekt for den seje dame Terry de Gunzburg.

By Terry

Når man nu beskæftiger sig med skønhed, er det nærmest en dødssynd ikke at kende Terry de Gunzburg. Hun er The O.G., som mine knægte ville sige… Det er svært at komme på mange så indflydelsesrige makeupartister som hende. For ikke at tale om innovative produktudviklere… Hun står blandt andet bag Touche Éclat fra YSL! Så behøver man næsten ikke sige mere. Godt nok er det ikke en af mine personlige favoritter, det er resten af verden heldigvis ligeglad med.
Som grundlægger for sit eget mærke, har hun bestemt ikke lænet sig tilbage. Hun er ikke bange for farver, for at gå mod strømmen og blæse på fejl, hvis de altså holder. Den elskede Baume de Rose serie er netop resultatet af noget, der oprindeligt var en fejl. Tænk hvis alle ens fejl var så vidunderlige…

Du finder indtil videre By Terry online hos Matas*, hos Lyko* og enkelte fysiske butikker og klinikker. Der er masser af virkelig spændende nyheder på vej, kedeligt bliver det altså ikke! Er du nysgerrig på mærket, er den meget fine julekalender Opulent Star Advent Calender* en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med sortimentet. Flere af mine favoritter er udsolgt, fordi andre er ligeså begejstrede som mig… Dem er jeg sikker på, du nok snart lærer at kende.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *