Torsdags top ti: Julekalendere 2023

Torsdags top ti: Julekalendere 2023
12.10.23
Torsdags top ti: Julekalendere 2023

Det var ikke entusiasme, jeg struttede af, da jeg i går satte mig ved tasterne og skrev Torsdags top ti: Julekalendere 2023. I dag skal Katja og jeg faktisk til årets første julepressemøde. Det ER tidligt, men det ser ikke ud til at afskrække butikkerne, så her er Torsdags top ti: Julekalendere 2023.
I går faldt jeg over et opslag på Facebook om, at folk, der pynter op til jul tidligt, er lykkeligere. Så her er mit bidrag til din lykke…
Overraskelsen ved hver enkelt kalender er til at overse, hvis du selv skal købe den. Det er virkelig ikke let at slippe for billeder af indholdet. Derfor forsøger jeg at beskrive indholdet uden at gå i dybden. Hvis det er indholdet, der afgør dit valg, så kan du nemt finde hele molevitten og danne dig et overblik.

Julekalendere 2023

Der kommer bestemt ikke færre julekalendere år for år, og udvælgelsen er på ingen måde blevet lettere. Der er nogen, som faktisk er faste indslag… og så er der dem jeg falder for undervejs. Der er ret mange i år, som jeg egentlig gerne ville have med, men jeg kan jo ikke skrive om alle… Som altid finder du priserne ved at klikke på linket i de forskellige overskrifter herunder.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Sephora Favorites Julekalender*

Hold da op en fin samling favoritter! Der er hud- og hårpleje, neglelak, makeup og endda en duft. Der er både rejsestørrelser og standardstørrelser. Denne kalender er en blanding af forskellige mærker fra Sephora og Sephoras egne produkter. Det er en meget fin blanding og der er rigtig god værdi, fordi der også er flere lidt anderledes produkter, du kan prøve af.
Hos Sephora er der også flere valgmuligheder, når det kommer til julekalendere. Der er også to udelukkende med Sephoras egne produkter, og endda en såkaldt efterkalender med gaver til dagene fra juleaften frem til nytårsaften.

2. By Terry Opulent Star Advent Calendar*

By Terry er heldigvis ved at vende tilbage til hylderne i Danmark. Det er et ret så fint mærke fra en af de virkelig seje damer i branchen, Terry de Gunzburg. Hun startede som makeupartist og er blandt andet kvinden bag YSL’s Touche Éclat.
Indholdet i julekalenderen er selvfølgelig fine makeupprodukter, og så er der masser er skøn hud- og læbepleje. Du finder selvfølgelig produkter fra serien Baume De Rose, der faktisk er baseret på en fejl i laboratoriet… Der er også produkter fra den reformulerede Hyaluronic serie, der afgjort er værd at prøve!

3. Matas Pakkekalender*

I de tre pakkekalendere fra Matas kan du blandt andet finde en lille hilsen fra os… Det er nogle rigtig fine kalendere alle tre. Og det er et bredt udvalg af fine mærker fra Matas’ sortiment og selvfølgelig fra Matas’ egne mærker. Der er makeup, hud-, hår- og kropspleje, så der er afgjort rig mulighed for at finde nye favoritter. Det rigtig gode ved Matas’ pakkekalendere er også, at de henvender sig til mange forskellige aldre. Det er altså både børnebørn og farmødre, der kan få glæde af produkterne bag lågerne. Der er endda også en adventskalender til en mand i dit liv.

4. Yves Rocher Julekalender

Ingen jul uden Yves Rocher! Igen i år er det en fin lille kalender med rigtig god værdi og masser af skønne produkter. Hvis du er frisk på faktiske overraskelser i din julekalender, så er det Yves Rocher, du skal vælge. Der er nemlig hverken billeder eller en lang liste over indholdet, som du kan tjekke på forhånd. Julekalenderen er oftest en rigtig fin blanding af Yves Rochers MANGE fine produkter. Selvom jeg har et godt kendskab og et i forvejen bred udvalg af produkter, er der altid skønne overraskelser. Husk at de som regel bliver udsolgt, før man kan nå at sige julekalender… så du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i den.

5. Nuxe Pakkekalender*

Det er længe siden, jeg har skrevet om Nuxe på bloggen. Det er dog ikke ret længe siden, jeg købte et produkt til mig selv. Det er et af de mærker, jeg har sådan en lidt hemmelig kærlighed til. Den gang jeg faldt for blandt andet Rêve de Miel serien, der faldt jeg hårdt. Og der er altså stadig flere af produkterne, jeg køber fast. I pakkekalenderen finder du blandt andet produkter fra de fantastiske serier: Rêve de Miel, Huile Prodigieuse og Merveillance Lift. Det er en af de julekalendere, jeg seriøst overvejer at forsøde min egen december med.

6. Clinique Pakkekalender*

Renseprodukter, masser af pleje, makeup og rigtig mange favoritter, det er kort fortalt indholdet i Cliniques pakkekalender. Der er en del af de RIGTIG spændende produkter bag lågerne i år. Husk altid at trappe langsomt op… også selvom der kun er til et par gange i rejsestørrelsen. Tro mig, du kan sagtens opleve effekten af produktet alligevel. Det er på mange måder en kalender for de mere hardcore Clinique fans, og sådan én er jeg. Selvom der nok er produkter, jeg ikke kommer til at bruge ret meget. Så er der bestemt flest af dem jeg bruger, køber og elsker!

7. NYX Professional Makeup Ready. Set. Flamin-Go! Advent Calendar*

Der er fokus på læbeprodukter i denne kalender. Der er godt nok mange af dem, som jeg allerede er vildt glad for. Hvis du også holder af læbepleje og læbeprodukter generelt, så er denne julekalender værd at overveje. Der er både gode kendte klassikere, ny lanceringer og special editions. Så du får altså også her en ret fin værdi for pengene. Der skal ikke ret mange af produkter til, før julekalenderen nærmest har betalt sig selv… Farverne er ret blandede, så jeg vil mene, at der både er til den lidt forsigtige og den mere vilde makeup.

8. Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar*

Der er ingen grund til at rynke på næsen af Revolution! Produkterne er ganske rigtigt virkelig budgetvenlige, men kvaliteten er rigtig fin. Med denne julekalender leverer Revolution en solid blanding af forskellige makeupprodukter. Uanset om det er en garvet makeupelsker eller en nybegynder, er der masser af Revolutions superanvendelige produkter. Der er cremeøjenskygger, læbeprodukter, pudder og et fint udvalg af andre produkter. Der er endda også et par pensler… Alt sammen er det sammensat, så farverne matcher. Der er til MANGE forskellige looks både til hverdag og fest, og til den helt enkle eller den mere avancerede makeup.

9. Rituals… Premium Advent Calendar

To af julekalenderne fra Rituals… er nærmest nisselandskaber i sig selv, du skal bare selv tilføje nisserne. Den gør sig nu også glimrende uden… generelt bliver kalenderne faktisk finere og finere år for år. Samtidig er det muligt at genanvende flere af æskerne på den ene eller den anden måde. Nu har jeg kun haft én af kalenderne i hænderne, men det har været tendensen de senere år. Rituals… vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Filosofien bag produkterne er jo netop at skabe skønne og forkælende øjeblikke med velduftende produkter inspireret af forskellige ritualer.

10. The Body Shop Pakkekalender*

The Body Shops tre forskellige pakkekalendere er som altid fyldt til bristepunktet med fine produkter. Og så er de æsker bare så fine at have stående. Temaet i år er Advent of Change, og hver kalender indeholder masser af fine budskaber på de enkelte pakker. I øvrigt er der bare noget særligt ved The Body Shops evige engagement og støtte til både miljø, kvinder, håndværkere og bønder. Hvert år bliver der doneret en del af overskuddet fra salget af produkterne til en national organisation. Der er altid en imponerende værdi i julekalenderne med masser af de elskede produkter fra de mange forskellige serier.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Pia

Tak for anmeldelsen af julekalender. Virkelig rart at vide hvad man køber👍

Helene Randløv

Kære Pia
Tak for det, jeg er glad for at du kunne bruge indlægget til noget.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *