Månedens favoritter: Oktober 2023

Månedens favoritter: Oktober 2023
27.10.23
Månedens favoritter: Oktober 2023

I øjeblikket starter samtlige indlæg nærmest med en kommentar om tiden… For hvor i alverden bliver den af? Der er godt nok drøn på, og det synes jeg, der har været temmelig længe nu. Månedens favoritter: Oktober 2023 er nummer femogtyve i rækken, der er blevet udgivet. Det er simpelthen aldrig sket tidligere. Det vil jeg tillade mig at være lidt stolt over! Det jeg altid har håbet, at månedens favoritter ville være for mig, er det faktisk nu. Det er tid til refleksion, måske virker det lidt højtravende, men det er virkelig rart at afslutte måneden sådan. Her sidder jeg nylig hjemvendt fra en dejlig gåtur. Der er te i koppen, god musik på anlægget og ti skønne produkter, jeg kan dykke ned i. Det bliver altså ikke meget bedre i mine øjne. I næste uge går vi ind i november… jeg kan næsten ikke vente!

Månedens favoritter: Oktober 2023

Det er den tid på året, og jeg VIL i gang med makeuppen igen. Selvfølgelig er jeg ligeglad med, hvad andre tænker. Det er udelukkende for min egen skyld, at jeg gerne vil op på hesten igen. Makeup er afslapning og hygge… en kreativ energi der kommer til udtryk. Jeg elsker makeup, fordi det er sjovt at eksperimentere med udtrykket, med farverne og med stilen. Farverne trækker stadig, men jeg er også draget af klassisk makeup, der er lidt mere ro på.
Blandt favoritterne er der fugt: Fugtspray til huden, maske til læberne og en hårkur til natten og så er der en kniv. Der er en vidunderlig og særpræget duft og matchende farve til negle og læber. Der er meget velduftende varianter af to renseprodukter et til ansigtet og et til håret. Og så er der en sand makeupninja, der kan ret meget!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. BYBI Mega Mist Hyaluronic Acid Facial Spray*

Den er temmelig parfumeret, alligevel ELSKER jeg denne mist. Faktisk elsker jeg den så meget, at jeg kom til at bruge den helt op. Den på billedet er derfor helt ny og allerede godt brugt. Det går ikke at have den stående på bordet, selvom det netop er formålet med den. Der sker nemlig det, at den er tom på et øjeblik. Okay, jeg indrømmer det, jeg er ret afhængig, selvom det overrasker mig, at jeg kan tåle den. Trods den heftige parfume bliver huden hverken rød eller irriteret.
Det er en overordentlig god pumpe eller dyse, der sidder på flasken. Det er desværre ikke ualmindeligt, at pumperne uden tryk ikke sprøjter ret jævnt, men denne her sprayer rigtig fint. Der er sket meget med BYBI i de sidste par år, det bliver spændende at følge dem.

2. Diptyque L’Eau Papier Eau de Toilette*

Den var LÆNGE ventet, da den landede i løbet af sommeren… Den har stået på hylden i flere måneder, så jeg er faktisk lidt usikker på, hvornår den præcist blev lanceret. Selvom jeg elskede den fra start, var jeg meget forsigtig med at tage den på. Der er nemlig en mimosenote i, og i uheldige tilfælde kommer jeg simpelthen til at lugte forfærdeligt af karry. Det er skønt, når man laver mad, men det er altså ikke sådan, jeg har lyst til at lugte. Der er også en ret interessant sesamnote, og lige når den kommer på huden dufter den af kogt ris. Det lyder måske ikke ret indbydende, men den samlede komposition dufter som rent vasketøj, man lige har hentet ind fra tørrestativet. Den er perfekt til sådan en dag, hvor man helst ville være blevet i sengen.

3. Elemis Pro-Collagen Green Fig Cleansing Balm

Det er jo ikke sådan, at jeg ikke kender tricket… men jeg falder alligevel i med begge ben. Det er overhovedet ikke svært at finde en masse pænt at sige om Elemis Pro-Cleansing Cleansing Balm. Det er simpelthen et genialt renseprodukt! Der følger en klud med, når du køber den, men altså den fungerer selvfølgelig glimrende med dine egne vaskeklude. Green Fig dufter virkelig skønt, og det er lige før, jeg glæder mig til at rense ansigtet. Det tager nok også lidt længere tid, end det plejer…
I sommer skrev jeg om en anden duftvariant, som jeg også var helt tosset med. Det var første gang, jeg rigtig overgav mig til Elemis og siden da, har jeg prøvet lidt mere. Det er nogle skønne produkter, og jeg har lovet mig selv at kigge lidt nærmere på flere af dem…

4. Mario Badescu Lip Mask

Læberne er for alvor kommet på dagsordenen, det er jeg vild med. Der er sket så meget med konsistenserne i de senere år, og så elsker jeg konceptet med læbemasker. Selvfølgelig blæser jeg på, hvad der står på, eller hvad produktet hedder, jeg bruger dem, som det passer mig. Det er kun, hvis der er SPF i, jeg holder mig tilbage, for det giver jo ingen mening til natten. Ellers er det når som helst og hvor som helst, jeg bruger læbemasker.
Mario Badescu Lip Mask er som et kram til læberne. Den bliver slidt af, hvis jeg drikker eller spiser, men ellers bliver den altså på. Og jeg elsker den! Min læber er bare så bløde, smidige, fugtmættede og så virker de endda lidt fyldigere. Der er masser af skønne olier i, og så er den oven i købet vanvittigt drøj.

5. Björn Axén Dry Shampoo Limited Edition Rich Amber

Roserne til Björn Axén er ikke sjældne i mine indlæg her på bloggen. Der er så mange fantastiske produkter, som jeg selv køber igen og igen. Faktisk tror jeg, det ville være svært at vælge mellem dem, hvis det en dag blev nødvendigt. At Björn Axén har knækket koden med tørshampoo er bestemt ikke en nyhed. Der er efterhånden utallige varianter, og det der er særligt ved denne variant er duften. En velduftende tørshampoo er mere sjælden, end man skulle tro. Det er netop på duften tørshampoo oftest dumper hos mig. Da mit hår nemt tager mod lugt, har jeg glæde af duften hele dagen, derfor skal duften selvfølgelig være til at holde ud. Rich Amber er så skøn og matcher virkelig mange dufte. Så man ikke behøver at overveje valget af duft på de dovne dage.

6. Smashbox Halo Healthy Glow 4-in-1 Perfecting Pen

Det kan godt være at det er en concealer, men jeg er vild med at nøjes med den. Nøjes er slet ikke det rigtige ord, det er bestemt ikke en trøstepræmie. Det er heller ikke bare en tilføjelse til makeuppen, den kan nemlig fint stå på egne ben. Generelt har jeg ikke ret meget, der skal dækkes, og sådan dur den altså også som foundation. Den lysner fint i øjenomgivelserne, rundt om næsen, i linjerne og i mundvigene. Det er sådan lidt en makeupninja, synes jeg. Den kan klare mange opgaver, den holder godt, den ligger pænt, den er let at have med at gøre. Det er altså ikke ret mange makeupprodukter, der kan prale af at være så anvendelige. Den dækker helt enormt godt, men uden at den føles eller synes tung på huden, med andre ord er den et kæmpehit!

7. Tweezerman Brow Razor

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for knive til ansigtet. Det eneste, jeg aldrig bruger Brow Razor til, er brynene. Kniven er derimod fantastisk til knurhår og alle de der irriterende stikkende hår på hagen. Hvor gad jeg bare godt, at man kunne få dem fjernet. Indtil den dag bruger jeg gladeligt Tweezerman Brow Razor. I anledning af billedet har jeg skiftet kniven, og det var virkelig nemt. De holder sig ellers skarpe i lang tid, synes jeg, og så kan man selvfølgelig købe løse blade for sig*. Det er rigtig rart med et mere bæredygtigt alternativ, så hele kniven ikke skal ud, når bladet er blevet sløvt. Det er klart, at man skal passe på med knive i ansigtet, men det skal man selvfølgelig altid. De eneste gange jeg selv er kommet galt afsted har det været aldeles selvforskyldt.

8. Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment

Let er godt! Jeg er desværre helt ekstremt doven og meget lidt udfarende, når det kommer til hårpleje. Hårpleje og især stylingprodukter kan godt stå på hylden i lang tid, før jeg tager mig sammen til at teste. Det skyldes besværet… altså hvis nu produktet ikke fungerer, og jeg skal til at vaske hår igen. Gider jeg det i dag? Og nej, det gider jeg rigtig sjældent. Det er jo altid en risiko for, at et produkt ikke fungerer i ens hår. Den største risiko er dog, om jeg får brugt den rigtige mængde. Det er slet ikke svært med Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment. Det er skønt med produkter, der virker i løbet af natten, så slipper jeg for at bruge tid i badet. Effekten er heldigvis til at få øje på, for mit knastørre hår så nærmest nyklippet ud.

9. IsaDora Glossy Balm Hydrating Balm i farven 43 Lovely Lavender

I slutningen af august kom IsaDora Glossy Balm med mig hjem fra Stockholm. Siden da er jeg blevet spurgt til, hvad det dog er, jeg har på læberne, hver eneste gang jeg bærer den. Det forstår jeg godt, for den er utroligt pæn og klædelig. Navnet indikerer ret præcist, hvad det er for et produkt. Det er altså ikke denne her, du skal vælge, hvis du vil have en mat og meget holdbar læbestift.
Glossy Balm er virkelig pæn på læberne, og så plejer den samtidig som en læbepomade. Det er temmelig tydeligt på bloggen, at det er en konsistens, jeg har taget til mig. Selvfølgelig elsker og bruger jeg stadig de flydende læbestifter. Det er bare lidt lettere at gentage påføringen, når produktet kan ligge i lommen, føles som pleje og oftest er transparent.

10. NailKind Natural Nail Wear i farven Glazed Cupcake¤

Det kommer næppe som en stor overraskelse, at de nye nuancer fra NailKind er et kæmpe hit hos mig. Glazed Cupcake er en helt åndssvagt smuk glimmer neglelak med mange nuancer helt fint transparent glimmer. Den er vel det man kalder mauve, altså sådan en kold støvet gammelrosa nuance med et lidt lilla skær. Glazed Cupcake er både til hverdag og fest, nuancen er cool og underspillet. Selvom den jo på ingen måde er nude, så er den det på en eller anden måde alligevel. Det er lidt som en MLBB læbestift, eller det er i hvert fald sådan, jeg opfatter den.
Samtidig med de tre nye nuancer landede neglepleje i form af Extreme Strengthener, 5 in 1 og Plumping Top Coat. NailKind er virkelig værd at tage et kig på, hvis du savner budgetvenlig neglepleje og -lak.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *