Fredagsfavorit: Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm

Fredagsfavorit: Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm
16.06.23
Fredagsfavorit: Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Tænk engang, at bloggen er over tretten år gammel, og vi kun har nævnt Elemis i indlæg med tilbudskoder. Når Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm har ramt bloggen i dag, er det fordi jeg endelig har testet den. Det kan simpelthen ikke passe, at jeg ikke før har prøvet den originale Pro-Collagen Cleansing Balm. Derfor overvejer jeg, om den simpelthen er for kraftigt parfumeret til, at jeg har taget den til nåde? Det kunne godt ligne mig at stikke næsen i noget og derefter beslutte, at vi nok ikke skal være venner. Uanset hvad har Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm jo en anden duft… Og funktionaliteten af produktet er der bestemt ikke noget galt med! Konsistensen er SÅ vanvittigt lækker og det er jo blandt andet den, Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm er kendt for. I øvrigt kan den både bruges som rensebalm og nærende maske.

Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm

Der er noget helt særligt ved at bruge sådan en rensebalm, synes jeg. Både min hud og jeg er svært tilfredse med den ansigtsmassage, der desværre ikke automatisk følger med andre renseprodukter. Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm er som skabt til selvforkælelse! Den starter jo som balm, og bliver mere olieagtig i kontakt med huden. Den er VIRKELIG rar til ansigtsmassage, og jeg har ikke noget problem med at massere hud midt i afrensningen. Det hele bliver alligevel renset af til sidst. Min hud bliver hverken mere eller mindre beskidt af, at jeg masserer ansigtet samtidig med, at jeg fjerner makeuppen. Så kan jeg godt røbe, at min hud ville se væsentlig anderledes ud, end den gør. Bruger du Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm som maske, er det selvfølgelig bedst på ren hud.

Mild og rar rens

Cleansing balm var jo sådan et produkt, alle rensede hud med før i tiden. Så kom der rensecremer, renselotions, rensegels og så videre helt frem til de praktiske og milde rensevand. Det giver god mening, at Cleansings balms er blevet så populære igen. Det er helt i tråd med tiden at bruge mere tid på sig selv. Selvforkælelse er en luksus, og i mine øjne er cleansing balm et vigtigt bidrag til at få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Det er måske en af årsagerne til, at jeg i mange år valgte denne form for rens fra. Tidsbesparelsen på et hurtigt hudplejeritual er bestemt et mindre vigtigt element nu, end da drengene var yngre. Så der er både tid til ansigtsmassage og mange andre former for selvforkælelse i min hverdag. Elemis Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm kan være en god indgangsvinkel til gode vaner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Trins

Den findes jo i en parfumefri, såkaldt ‘naked’ version. Den vil jeg prøve. Mon ikke at den kan det samme bare uden duften? Har du prøvet den?

Helene Randløv

Hej Trins
Nej, jeg skriver netop, at det først nu, jeg tester den. Og jo, jeg går da ud fra, at den kan det samme, men du skal være opmærksom på, at Naked ligesom Summer Bloom er en limited edition.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *