Anmeldelse: Nye solcremer fra Paula’s Choice

Paula's Choice solcremer
19.06.23
Paula's Choice solcremer

Paula's Choice solcremerPaula’s Choice har sendt to nye solcremer på det danske marked, men kun en på det amerikanske. Den ene indeholder de nyeste, mest moderne solfiltre med beskyttelse mod selv de længste UVA stråler. Den anden indeholder de samme gamle solfiltre, som alle andre solcremer i USA har indeholdt i årtier. Den ene kommer med en PA++++ mærkning, som viser, at den har den højeste UVA-beskyttelse, du kan få. Den anden har ingen PA-mærkning. Den ene er en klassisk creme med SPF50, den anden er en limited edition let olie.

Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 | PA++++

Med den nye Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 | PA++++ har Paula’s Choice taget den eneste logiske konsekvens af den sløje amerikanske solcreme-lovgivning og lanceret en solcreme til resten af verden. De håbløse amerikanske regler forhindrer Paula’s Choice i at lancere denne dejlige nyhed på deres hjemmemarked, men det skal ikke forhindre os andre i at blive ordentligt beskyttet mod de lange UVA-stråler og synligt lys.

I denne effektive solcreme bruger Paula’s Choice en kombination af fem solfiltre fra blandt andet de store europæiske producenter, og især Tinosorb M er værd at fremhæve. Det er et unikt solfilter, der både har fysiske og kemiske egenskaber. Det vil sige, at det både fysisk blokerer solens stråler ved at lægge en barriere mellem solen og din hud, og at det virker som et kemisk solfilter ved at absorbere solens stråler. Vi har desværre ikke mange solcremer på markedet endnu herhjemme med dette særlige nanofilter, så det her er en fremragende mulighed for at prøve det.

Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 er en gul-tonet klassisk creme, der er behagelig at bruge, og som trænger så hurtigt ind som en solcreme med dette niveau af beskyttelse kan gøre. Til min egen store overraskelse har jeg ikke oplevet svien i øjnene eller irritation af min hud – min hud bliver mindre og mindre glad for solcreme med årene. Den har en let gul tone, som stammer fra UVA-filtrene, der giver den gule farve.

Stor anbefaling herfra til en både behagelig og effektiv solcreme, som du ikke finder magen til hos de danske producenter, der desværre ikke har taget Tinosorb M til sig endnu.

Paula’s Choice Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF30

Paula’s Choice Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil indeholder to solfiltre. Avobenzone og ethylhexyl methoxycinnamate (octinoxate).

Ethylhexyl methoxycinnamate beskytter primært mod UVB-stråler og er et af de ældste solfiltre, der stadig er i brug. Det er stort set gået af mode i Europa, simpelthen fordi vi har fået langt bedre produkter til vores rådighed. Men i USA bruges det stadig. Der er en lille risiko for allergi, og stoffet er også et af dem, der er under mistanke for at påvirke koralrev, men det er et sikkert solfilter, som er godkendt.

Avobenzone er et bredspektret UVA-filter, og det eneste organiske bredspektrede UVA-filter, som producenterne kan bruge på det amerikanske marked. Firmaer som L’Oréal bruger stadig Avobenzone, men kombinerer det gerne med andre bredspektrede UVA-filtre for yderligere effekt. Hvis du køber en ikke-mineralsk solcreme i USA, så sørg for at den indeholder Avobenzone. Og det gør Paula’s Choice selvfølgelig altid.

Paula’s Choice Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF30 er en lækker olie, der trænger fint ind i huden. Og hvis det er netop den her konsistens, der gør, at du kan holde ud at tage en solcreme på hver dag, så stemmer jeg da for. Bor du i USA, så er det en god solcreme. Bor du i Danmark, så vil jeg til enhver tid vælge enten Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 eller et andet produkt med mere moderne solfiltre.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50 koster 358 kroner for 60 ml. på Paula’s Choice danske webshop*. Paula’s Choice Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF30 koster 239 kroner for 30 ml. samme sted*.

Du kan også købe Paula’s Choice hos Magasin.*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Produkterne er modtaget som gratis anmeldereksemplarer.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Malene

Hvordan er den nye Advanced Sun Protection ift. jeres egen Alt i en beskyttelse? Er det de samme kemiske filtre?

Helene Randløv

Hej Malene
Vi bruger udelukkende mineralske filtre i vores Alt i en Beskyttelse SPF 30, så nej det er det ikke.
Kh. Helene

Cecilie

Hvordan er det med de koreanske solcremer og deres filtre? Giver de nok beskyttelse?
Fx beauty of joseon eller skin1004 er ret hypede solcremer på de sociale medier 😊

Helene Randløv

Hej Cecilie
Det er kun få af dem, jeg har kigget på, og der har været både hit og shit imellem. Så det er ligesom med det meste andet. Du må tjekke, filtrene og indholdet, som du ville med en hver anden.

Kh. Helene

Jane

Hej – hvad mener I om Beaute Pacifiques solcreme Stay Beautiful ift. faktor?

https://beaute-pacifique.com/dk/produkt/stay-beautiful-50-high-spf/

Helene Randløv

Hej Jane
Ingen af os har prøvet den. Du kan læse om filtrene her: https://pudderdaaserne.dk/2023/05/11/det-der-med-solbeskyttelse-er-svaert/ og vurdere, hvad du synes 🙂

Kh. Helene

Jane

PS: Kommer I med opdaterede anmeldelser / forslag til solcreme 2024? 🙏🏻

Helene Randløv

Hej Jane
Tja, men nok ikke lige foreløbig… Min favorit er og bliver EVY: https://pudderdaaserne.dk/?s=EVY+Technology
Selvom UV-Age fra Vichy er ret skøn og den nye Avéne Ultra Fluide bestemt heller ikke er tosset.

https://pudderdaaserne.dk/2023/05/11/det-der-med-solbeskyttelse-er-svaert/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *