Fredagsfavorit: Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter i farven Enlighten

Fredagsfavorit080923RareBeautyPositiveLightLiquidHighlighter
08.09.23
Fredagsfavorit080923RareBeautyPositiveLightLiquidHighlighter

Nej, jeg er ikke kommet videre… Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter er nok de smukkeste highlightere på markedet. En dag jeg sad og stenede og læste lidt hist og pist, faldt jeg over et billede. Det er der sådan set ikke noget usædvanligt over, men jeg kunne ikke få øjnene fra det. Så det endte med, at jeg måtte hive makeuptasken frem og lege lidt med highlightere.
Hvis du har fulgt med her på bloggen, ved du nok, at jeg er vild med lyse lysreflekterende cremeøjenskygger. Du kan finde dem i Månedens favoritter, i diverse Lørdagslooks og sikkert også i nogle af mine Tirsdagstips. Nej, lige den kærlighed har jeg vist aldrig lagt skjul på… Og det er præcis derfor, billedet af den smukke svenske model Elsa Hosk fik min opmærksomhed. Det første produkt, der faldt mig ind til formålet, var Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter.

Enlighten

Nu er jeg klar over, at en del af looket er måden lyset falder… alligevel blev jeg nærmest fortryllet. Elsa Hosk er smuk, men lige det billede er altså helt særligt. Det look blev jeg selvfølgelig nødt til at afprøve. Siden da har jeg faktisk lagt netop den makeup flere gange, selvom det er en smule grænseoverskridende. Det er MEGET sjældent, jeg går op i, om jeg er for gammel til noget. Det er måske lidt sært, men det grænseoverskridende består i, at det er lige lovlig halvfemseragtigt for mig. Min afhængighed af MAC Iridescent Powder/Loose i farven Silver Dusk sidder nok lidt tydeligt i hukommelsen. Selvom jeg husker glæden over den smukke highlighter, så var det jo populært at køre den i HELE ansigtet… Der er en grund til, at meget lysreflekterende looks næsten altid bliver omtalt i forbindelse med diskokugler her på bloggen.

Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter i farven

Min besættelse af de flotte highlightere har nok varet i snart halvandet år… De er vanvittigt smukke, enormt lette at tone ud og så er de afsindigt drøje i brug. Rare Beauty Positive Light Liquid Highlighter i farven Enlighten koster 299 kroner i Sephora, hvor du finder otte forskellige farver. Vælg de nuancer, der bedst matcher din egen hudfarve, så du kan bruge dem mest muligt. Produktet holder nærmest evigt, så det er rigtig smart at finde flere anvendelsesmuligheder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *