Fredagsfavorit: Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub

Fredagsfavorit: Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub
18.08.23
Fredagsfavorit: Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub

Idéen til “Torsdags top ti: Forkælelse på budget“, stammer faktisk fra Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub. Den er simpelthen så lækker, at den konkurrerer om en førsteplads mellem mine favoritscrubs. Der er masser af anmeldelser af bodyscrubs på bloggen, for det er en produktkategori, jeg ELSKER. De er i brug stort set, hver gang jeg er i bad og nej, det er ikke hver dag. Som du ved, hvis du læser med regelmæssigt, er jeg ret så bevidst om mit vandforbrug. Det betyder, at jeg har skåret kraftigt ned på brusebade. Det er ikke spor svært at reducere tiden, men det har krævet tilvænning at undvære det daglige bad. Da jeg var barn, var etagevask en helt almindelig måde at blive ren på, og det ritual har jeg genindført. Den temmelig omfattende vandbesparelse er selvfølgelig den største motivation, men både hud og hår har det også meget bedre.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub *

Konsistensen er fast men ikke hård, og så skiller den ikke! Det er en af de ting, der er træls med de klassiske saltscrubs. Efter noget tid falder salten til bunds, og det kan være ret udfordrende at få rørt sammen igen. Det er sket for mig utallige gange, at jeg har spildt olie på gulvet. Udover ærgrelsen er det også farligt, fordi det øger risikoen for at glide på gulvet betragteligt. Irritationsmomentet ved at spilde produktet er én ting, der jo også rengøringen, der vanskeliggøres betragteligt, hvis gulvet er vådt. Alt det slipper jeg for med Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub *. Det er meget fint salt, der er brugt, så den føles ikke grov eller ubehagelig på huden. Samtidig er der masser af gode olier i blandt andet rapsolie, sheasmør og hvedekimolie. Det er et virkelig skønt produkt, og så er serien særdeles budgetvenlig.

Med forsinkelse

Selvom delingen af dette fantastiske budgetfund bliver delt lidt senere end forventet, skal du naturligvis ikke snydes længere. Det var efterspørgslen, der forsinkede mig, det er jo ikke ret sjovt at skrive om udsolgte produkter. Der er rigtig meget mere pænt at sige om hele serien! Det kan derfor godt være, jeg bliver nødt til at skrive en hel anmeldelse. Du finder Matas Striber Hyaluron Saltbodyscrub * i Matas og i Matas Webshop, hvor den koster 69,95 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Rikke

Hej 😄
Hvordan foregår en etage vask? Hvis der bliver brugt sæbe, skal det vel skylles af på en eller anden måde.. 😊

Mvh. Rikke

Helene Randløv

Hej Rikke
Det foregår fuldstændig, som alle steder uden rindende vand… med en klud! Det giver sig selv, at man bruger en MEGET mild sæbe ekstremt sparsomt, så huden ikke lider overlast.
Kh. Helene

Mette S

Den vil jeg også godt give et bidrag til, for den er intet mindre end fantastisk. Virkelig et lækkert produkt, der gør huden blød og og fugter langvarigt. Win win!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *